Пореден голям успех за Путин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Пореден голям успех за Путин

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 21:25

СТАМАТ написа:
Атеист написа:Ето и още един факт, който червените другари неимоверно пропускат - къде сме били, преди да влязат руските танкове. Ето само едно сравнение: през 1939 г. само износът на селскостопанска продукция на България е превишавал 4 пъти общия брутен продукт на Гърция! България тогава, макар и бедна, е била далеч напред от южните си съседи, които гледаме завистливо сега (включително изостанала Турция, която за 30 години успя да стане 16-тата икономика в света).

Писна ми от червена пропаганда, никой не може да ви забрани да пишете, но не се ли усещате колко противно е всичко, което бълват вашите усти?

Преди да навлезе руската конница в Османската империя, сме били рая!!!

Нито руснаците, нито турците са лоши хора. Даже повечето ни харесват (да, и турците). Но и двете държави имат лоши управници, точно като нас. И само да отбележа, прапрабаба ми е една от оцелелите от Баташкото клане, дядо ми е бивш партиен секретар, отговарящ за селското стопанство в град Пещера, докато баща ми от млад е демократ, бивш моряк и един от създателите на първата демократична партия в Бургас. Омразата, която се насажда у нас, че турците са зли, ще ни завземат, това всъщност не са самите хора, а скапаните им управляващи. А колкото и да го хвалите Путин, по-голям мафиот от него няма, в момента в Русия се укрива най-търсеният мафиотски бос в света, който е естествено руснак и съвсем спокойно си контролира империята от Москва. Та той дори не се опитва да се крие, просто Русия няма никога да го екстрадират. Но пък руснаците като цяло са пичове, познавам доста руснаци и повечето са срещу Путин ;)
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 21 ное 2013 21:25

СТАМАТ:

А преди да навлезе Светославовата сволоч сме сред най- могъщите държави в Европа.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 21 ное 2013 21:37

badboy95 написа:... дядо ми е бивш партиен секретар, отговарящ за селското стопанство в град Пещера, докато баща ми от млад е демократ, бивш моряк и един от създателите на първата демократична партия в Бургас.

Ами, моето момче, точно, защото синовете на партийните секретари направиха "демокрацията" у нас, точно затова сега сме на това дередже !
И ти, имаш наглостта да ме наричаш мен "комунист" ?!
Аз, който нямам нито един член на БКП в целия си род !!!
Прощавам ти, само защото си младо момче и имаш време да се научиш на всичко ... ;)
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 21 ное 2013 22:02

Атеист написа:
СТАМАТ написа:
Атеист написа:Ето и още един факт, който червените другари неимоверно пропускат - къде сме били, преди да влязат руските танкове. Ето само едно сравнение: през 1939 г. само износът на селскостопанска продукция на България е превишавал 4 пъти общия брутен продукт на Гърция! България тогава, макар и бедна, е била далеч напред от южните си съседи, които гледаме завистливо сега (включително изостанала Турция, която за 30 години успя да стане 16-тата икономика в света).

Писна ми от червена пропаганда, никой не може да ви забрани да пишете, но не се ли усещате колко противно е всичко, което бълват вашите усти?

Тя тази конница да не мислиш, че идва само с мисълта за освобождението на "братския" народ?! Санстефанският договор всъщност е един договор за безсрочната окупация на България от Русия. В този договор няма никакви срокове за изтеглянето на руските войски, след като изтекат предвидените две години руска окупация. Дори има една разпоредба, в която се казва, че Русия ще изтегли войските си от всички останали части на Турция, с изключение на България.

Някои хора четат Евангилието като дявола:)) Войските от България, не от 8-ми Османски вилает!!!! Защо Англия, не е дала 200 000 жертви, за тази "ОКУПАЦИЯ", А 10 ЧОВЕКА БРАНЕЩИ ЗАВОЕВАНИЯТА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ? Напротив, английската армия е щяла да се намеси, ако Русия продължи да " ОКУПИРА БРАТСКАТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ"!!! През 1939, България е била в челните места по добив на жито, овчо и биволско месо!!!! Няма производство дори на велосипед!!! ПО ВСЯКАКВО ДРУГО ПРОИЗВОДСТВО, Е СЛЕД ЕТИОПИЯ И СОМАЛИЯ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 21 ное 2013 22:11

viali69 написа:Путин знае какво прави ! Това не е временно явление, това е бъдещето !
Само глупаците не виждат тази истина !!!
Ако Путин не се чувстваше достатъчно уверен във възможностите на Русия нямаше да приеме Сноудън и да се изгаври с Франция давайки руско гражданство на Жерар Депардийо.
Бъдещето на България е в съюз с братска Русия !!!
Така ще се сложи край на обезбългаряването и циганизацията на нацията. Ще се сложи край и на икономическата катастрофа, в която ни вкараха умишлено Световните господари и вече 24 години ни държат в нея.
Да живее българо-руската дружба !!!

+1912

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 22:14

viali69 написа:
badboy95 написа:... дядо ми е бивш партиен секретар, отговарящ за селското стопанство в град Пещера, докато баща ми от млад е демократ, бивш моряк и един от създателите на първата демократична партия в Бургас.

Ами, моето момче, точно, защото синовете на партийните секретари направиха "демокрацията" у нас, точно затова сега сме на това дередже !
И ти, имаш наглостта да ме наричаш мен "комунист" ?!
Аз, който нямам нито един член на БКП в целия си род !!!
Прощавам ти, само защото си младо момче и имаш време да се научиш на всичко ... ;)

Баща ми на 16 години заминава за Бургас и се записва в Морското училище. Не може да търпи на дядо ми комунистическите глупости и отида да си гради живота, обиколил е с кораб цял свят на 18 години. Един от най-истинските хора, които може да съществува, СДС им казват на демократите в Бургас, че нямат избор и че трябва да се обединят с тях или няма да ги бъде. На баща ми идеята за демокрация е много по-чиста и истинска от това, което е в момента или от "социализма". Изобщо си нямаш представа какъв човек е, а коментираш, какво е това отношение? Пак казвам, не бъдете толкова нагли и арогантни. :evil:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 21 ное 2013 22:19

Атеист написа:
viali69 написа:Малоумно е всичко, което се случва в България през последните 24 години !
Малоумно е да си унищожим икономиката, армията, образованието, здравеопазването ... за да бъдем член на един измислен съюз като Европейския.
Малоумно е да продължаваме да циганизираме и ислямизираме България под натиска на Брюксел !
Също е малоумно да ни побратимяват с държави, с които винаги сме били врагове - Англия и Франция например.
Всичко различно от това, което се случва вече 24 години у нас, ще е по-добро за България !
Най-добро ще е завръщането ни при по-голямата ни сестра Русия !

Да, вярно е, че днес не живеем в най-щастливите времена. Но нека не забравяме, че те до голяма степен са такива, защото правилата определиха тези, които довчера ни преподаваха неуморно колко лош е капитализЪма в партийно-политическите учебни години. И сега те правят точно този идиотски капитализъм от средата на 19-ти век.

Но, от друга страна - колкото и идиотско да е днешното време, то дава нещо много важно - правото на избор и личната отговорност. Не чакаш някой да "пусне" нещо или да те "оправи". Дали човек ще е богат или беден, дали ще е щастлив или неудачник, дали ще е обществено ангажиран филантроп или алкохолизиран саможив мизантроп - това вече е въпрос на личен избор и лична отговорност.

Тези гнусни капиталистически правила, правят бедни 90% от хората в над 200 държави по света!!! В малкото страни които остават, живеят добре, защото са понаучили нещо от Социализма, 8 часов работен ден, 5 дневна работна седмица, безплатно образование, медицина, и т. н.!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 21 ное 2013 22:28

Атеист написа:
джони написа:

много тъпо и играничено е да живееш само с миналото,виж какво става сега-колко е ръстът на бвп на ЕС и колко е на Русия,Беларус,Казахстан,да не говорим за Китай,някои хора не искаме да сме задния двор в западна европа,а искаме да сме първи в източния блок

ВИе живеете с миналото - "всичко беше евтино” (благодарение на неимоверни дотации от държавата), "имаше работа за всички”(с цената на не едно и две откровено губещи предприятия, които отново се субсидираха от държавата), "имахме армия за приказ” (добре, че никой не ни нападна - тогава щяхте да видите бойната й готовност).

Вече е много късно да се съди партия или партийна кохорта, спряли нормалното историческо развитие на страната ни и превърнали я в жалко подобие на държава, постигнала "грандиозни успехи в развитието си по пътя на социализЪма".

2/3 от българите нямат никакво намерение да съдят Партията, защото живеят в построеното от народа, под МЪДРОТО И РЪКОВОДСТВО, но със сигурност, ще искат да се осъдят, управляващите ни пАРТИЙКИ през последните 24 години!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 21 ное 2013 22:35

емо73канар написа:С риск да получа поредният си бан,ще кажа на Джони и Виали69 :Ребята ,ДА ВИ Е.Б.А МАЙКАТА И НА ДВАМАТА. :evil: :evil: :evil:

-1912 :) Нервите не издържат:(

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 21 ное 2013 22:36

СТАМАТ-е, проблемът на социализма е, че е твърде скъпо удоволствие, което могат да си позволят само най-богатите държави при това за кратко, и то ако искат. Бедните държави, които се опитват да правят социализъм, рано или късно, почват да си гризат прикладите на калашниците от глад.

А пък нашият социализъм си беше на всичкото отгоре и менте - не стига, че бяхме бедни, ами ни и натрапиха нещо без каквато и да е икономическа логика и ужасни политически отношения.

Върни се в “Свободна зона”