Пропагандирането на крайни идеали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Пропагандирането на крайни идеали

Мнениеот viali69 » 21 ное 2013 21:21

джони написа:много по опасни за крайната пропагандага на неолиберализъм и див капитализъм ,истината е в кейсианството и социалния капитализъм

Много по-опасна от никога неосъщественият комунизъм и капитулиралият фашизъм е пропагандата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, която доста хора тук извършват макар и несъзнателно.
Защото именно в такава система живеем в момента, а тя е най-лошата от всички познати досега !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 21 ное 2013 21:23

КНДР написа:Момценце има и много млади социалисти. Сина ми е на 24 години и е възпитан във социалистически ценности, познавам много млади социалисти. Много от излъганите хора по времето на прехода се обръщат за спасение към социализма и завръщането му е въпрос на време !

Хора като теб си спомнят умилително хубавите неща и някак си удобно пропускат лошите - вечният дефицит, нуждата от "връзки” за всичко и най-важното - абсолютната липса на избор. Но повечето хора си харесваха социализЪма и така. За народ, който повечето време от съществуването си е изкарал в опозиция на държавата - била тя своя или чужда, соцът си беше добре дошъл.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 21 ное 2013 21:26

dromihait написа:Ох, мамин сладък! Да ровна ли за примери, готин?
Само не подвивай пак опашка! :lol:

Можеш и една дума да напишеш и като не я забележа, пак да твърдиш, че те игнорирам, защото си ме оборил. :mrgreen:
Във форума има колеги, с които винаги сме на различно мнение, но поне се отличават с нещо. Затова ги помня и знам.
Теб, не съм те запомнил. Не си ми направил впечатление с нищо. Сив си и безличен.
Чакам !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 ное 2013 21:37

badboy95 написа:Трябва ли да се позволява пропагандирането на крайни идеали в този форум? Защо се толерират потребители, които е ясно, че единствената им цел е да прокарват разни идеи и да разделят хората? Такива се отличават най-вече по датата на създаване на профила, като всички, за които говоря, са направени в последния месец-два. Те допринасят точно с нищо към този форум, с тях не може да се води нормална дискусия, тъй като възгледите им винаги са крайни, никога не възприемат друга гледна точка, пишат само за нещата, които им изнасят, а неудобните въпроси просто ги пропускат. След като усетят, че са притиснати в ъгъла, единствената им цел става да ядосват останалите с писанията си, и съм сигурен че го правят много съзнателно. До кога такива индивиди ще бъдат толерирани тук? Форумът със сигурност ще е едно по-добро място без тях. Мнения :?:

Tи за "опорните точки" на Бсп и Мвр не си ли чул? ;)

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 21:42

Serafim написа:
badboy95 написа:
Serafim написа:Е автора направо предлага една цензура, обаче без основа... Да - соц.недопустимо е да има разни педофилски движения или расистки, които насаждат расова омраза между хората, обаче това, че някои има крайни мерки и идеали (дори комунистически), в определените норми - не виждам какво пречат на хората.

Вместо да се опитваме да запушим устите на хората, по-добре е да ги оборим с твърдения и факти, които показват техните грешки!

Сигурно, защото съм млад, но факта, че постоянно на важни въпроси ми се отговаря с извинения и пълнеж, и по много арогатно-комунистически начин, от хора които явно са много заблудени за това, което всъщност се случва в България, почва много да ме вбесява, как едва ли не старите комунисти били бъдещето на света, а младите сме недодялани идиоти, които трябва да се подчиняват... :evil:

Ами излез и им кажи какво мислиш. Видно е за всички, че комунизма не става. Да, може да прокопсаме, може да живеем малко по-добре и по-сигурно, но толкова. Ще вземаш същите пари, но стоките ще са по-евтини, защото няма частниците да се мъча всячески да правят печалби - просто всичкото производство ще е държавно.
А също така - ще крадем много повече, защото е... държавно.

Някой сега ще каже, че Китай са пример за успяла държава, ама те има пазарна икономика - можеш да имаш фирма, да търгуваш, да произвеждаш стоки, стига да не се месиш в политиката и да се съобразяваш със всичко, което ти се налага.

Ще изляза много скоро, още няколко годинки ми трябват...
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 21 ное 2013 21:44

Виали, търпиш пълен крах във всички теми, пуснати от теб във форума.Непрекъснато биваш тотално оборван - напр. тук:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=166845&start=0&st=0&sk=t&sd=a

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 21:45

viali69 написа:
badboy95 написа:Сигурно, защото съм млад, но факта, че постоянно на важни въпроси ми се отговаря с извинения и пълнеж, и по много арогатно-комунистически начин, от хора които явно са много заблудени за това, което всъщност се случва в България, почва много да ме вбесява, как едва ли не старите комунисти били бъдещето на света, а младите сме недодялани идиоти, които трябва да се подчиняват... :evil:

Ами, не е само, защото си млад ! Тommi ти е отговорил много правилно, че комунизъм никога не е имало в България, а ти, наричаш всеки неудобен опонент "комунист".
А, комунизъм наистина нямаше в България. Комунизмът беше крайната фаза на развитие, която ние така и не достигнахме за съжаление. У нас имаше социализъм. За едни добър, за други лош. За мен и от двете по малко.
Старите няма как да са бъдеще. При всички случаи са минало.
Но това, че са минало, не означава, че не са прави в много от случаите !
Никой не казва, че трябва да се подчинявате, но не е лошо поне да се учите от по-старите. ;)

Дядо ми достатъчно ми е говорил за комунизма и смятам, че той знае доста по-добре от теб, все пак е бивш партиен секретар, отговарящ за селското стопанство в град Пещера.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 21:47

КНДР написа:
badboy95 написа:
Serafim написа:Е автора направо предлага една цензура, обаче без основа... Да - соц.недопустимо е да има разни педофилски движения или расистки, които насаждат расова омраза между хората, обаче това, че някои има крайни мерки и идеали (дори комунистически), в определените норми - не виждам какво пречат на хората.

Вместо да се опитваме да запушим устите на хората, по-добре е да ги оборим с твърдения и факти, които показват техните грешки!

Сигурно, защото съм млад, но факта, че постоянно на важни въпроси ми се отговаря с извинения и пълнеж, и по много арогатно-комунистически начин, от хора които явно са много заблудени за това, което всъщност се случва в България, почва много да ме вбесява, как едва ли не старите комунисти били бъдещето на света, а младите сме недодялани идиоти, които трябва да се подчиняват... :evil:

Момценце има и много млади социалисти. Сина ми е на 24 години и е възпитан във социалистически ценности, познавам много млади социалисти. Много от излъганите хора по времето на прехода се обръщат за спасение към социализма и завръщането му е въпрос на време !

Намирам думата "момченце" за обидна и опит на арогантно отношение, чудя се дали да не те докладвам?

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 21:51

viali69 написа:
джони написа:много по опасни за крайната пропагандага на неолиберализъм и див капитализъм ,истината е в кейсианството и социалния капитализъм

Много по-опасна от никога неосъщественият комунизъм и капитулиралият фашизъм е пропагандата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, която доста хора тук извършват макар и несъзнателно.
Защото именно в такава система живеем в момента, а тя е най-лошата от всички познати досега !

Бих искал да попитам, как точно виждаш България, как ще излезем от ямата, в която сме попаднали и какъв вид на управление смяташ, че е най-добър?

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 21:52

NOMER14 написа:
badboy95 написа:Трябва ли да се позволява пропагандирането на крайни идеали в този форум? Защо се толерират потребители, които е ясно, че единствената им цел е да прокарват разни идеи и да разделят хората? Такива се отличават най-вече по датата на създаване на профила, като всички, за които говоря, са направени в последния месец-два. Те допринасят точно с нищо към този форум, с тях не може да се води нормална дискусия, тъй като възгледите им винаги са крайни, никога не възприемат друга гледна точка, пишат само за нещата, които им изнасят, а неудобните въпроси просто ги пропускат. След като усетят, че са притиснати в ъгъла, единствената им цел става да ядосват останалите с писанията си, и съм сигурен че го правят много съзнателно. До кога такива индивиди ще бъдат толерирани тук? Форумът със сигурност ще е едно по-добро място без тях. Мнения :?:

Tи за "опорните точки" на Бсп и Мвр не си ли чул? ;)

Не съм сигурен, че те разбрах.

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”