badboy95 написа:viali69 написа:terrorist написа:Искам да по питам да ли е вярно, че е Европа е заделила 500 мил евро да правиме на сирийците домове тука, демек да си ги гледаме ние, ако е вярно тогава народа трябва да се обедини и на протест (и не само), който e против това ще му кажа, че днес имах работа по илиенци и съм потресен, като влизаш циганите те гонят да ти правят фактури и фалшиви цигари да ти продадът, вътре 80 процента от магазините вече са на китайци, разминавaш се само с цигани, забрадки, негри, решихме с жената да ядем нещо, като влезнахме в завeдението вътре освен продавачките, имаше само на една маса хора от бялата раса, седнахме при тях и те се оказаха сърби
Това е НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД в действие, приятелю. Свиквай !

Поредната конспирация.
Не е конспирация - система е. Обществен строй !
По история би трябвало да сте учили, че човечеството се е развивало преминавайки през различни обществени строеве. Първобитно-общинен, робовладелчески, феодализъм, капитализъм, социализъм ...
Днес общественият строй или по-скоро системата, в която живеем е именно НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
Никъде няма да го прочетеш това, защото създателите и не искат тя да има конкретно име, за да могат да я прикриват успешно зад други имена като "демокрация", "преход" и др.
Ако не съм прав би ли ми казал днес в каква система живеем ?
Не казвай капитализъм, защото той е един отдавна отминал строй.
Демокрация ? Ха-ха-ха ! ....
Тогава какъв ????