Пропагандирането на крайни идеали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
КНДР

Re: Пропагандирането на крайни идеали

Мнениеот КНДР » 21 ное 2013 21:08

Бъдещето е в социализма и все повече хора го осъзнават. Скоро със създаването на новия Съветски съюз, и разпада на Еврейския съюз. Капитализъм ще има само в СаЩ. Над Европа много скоро отново ще грейне Сърпа и чука.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 ное 2013 21:09

badboy95 написа:
Serafim написа:Е автора направо предлага една цензура, обаче без основа... Да - соц.недопустимо е да има разни педофилски движения или расистки, които насаждат расова омраза между хората, обаче това, че някои има крайни мерки и идеали (дори комунистически), в определените норми - не виждам какво пречат на хората.

Вместо да се опитваме да запушим устите на хората, по-добре е да ги оборим с твърдения и факти, които показват техните грешки!

Сигурно, защото съм млад, но факта, че постоянно на важни въпроси ми се отговаря с извинения и пълнеж, и по много арогатно-комунистически начин, от хора които явно са много заблудени за това, което всъщност се случва в България, почва много да ме вбесява, как едва ли не старите комунисти били бъдещето на света, а младите сме недодялани идиоти, които трябва да се подчиняват... :evil:

Ами излез и им кажи какво мислиш. Видно е за всички, че комунизма не става. Да, може да прокопсаме, може да живеем малко по-добре и по-сигурно, но толкова. Ще вземаш същите пари, но стоките ще са по-евтини, защото няма частниците да се мъча всячески да правят печалби - просто всичкото производство ще е държавно.
А също така - ще крадем много повече, защото е... държавно.

Някой сега ще каже, че Китай са пример за успяла държава, ама те има пазарна икономика - можеш да имаш фирма, да търгуваш, да произвеждаш стоки, стига да не се месиш в политиката и да се съобразяваш със всичко, което ти се налага.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 21 ное 2013 21:10

Копирам дословно свое мнение във форума на "Гонг" с няколкодневна давност. Толкова по въпроса.

Когато Виали или КНДР пуснат поредната си тъпа и провокативна тема, едни и същи чукундури задължително пишат в нея - разбира се, подкрепяйки нейния автор. :lol:
Напразно се опитвате да убедите тези чугунени глави в правотата си - те пренебрегват всеки аргумент, показващ безумието на убежденията им. Повтарят като латерни едни и същи кухи фрази. Не се притесняват да лъжат безогледно, когато решат, че е наложително. Когато биват оборвани, често прибягват до обиди на опонентите си. Попаднат ли на човек, който не е лъжица за тяхната уста, предпочитат да игнорират постовете му.
Накратко - не се палете излишно. Тези екземпляри са твърде тежко наказани от провидението и заслужават единствено съжаление.

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 21 ное 2013 21:12

Зига Зага 8-)
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 21 ное 2013 21:12

badboy95 написа:Сигурно, защото съм млад, но факта, че постоянно на важни въпроси ми се отговаря с извинения и пълнеж, и по много арогатно-комунистически начин, от хора които явно са много заблудени за това, което всъщност се случва в България, почва много да ме вбесява, как едва ли не старите комунисти били бъдещето на света, а младите сме недодялани идиоти, които трябва да се подчиняват... :evil:

Ами, не е само, защото си млад ! Тommi ти е отговорил много правилно, че комунизъм никога не е имало в България, а ти, наричаш всеки неудобен опонент "комунист".
А, комунизъм наистина нямаше в България. Комунизмът беше крайната фаза на развитие, която ние така и не достигнахме за съжаление. У нас имаше социализъм. За едни добър, за други лош. За мен и от двете по малко.
Старите няма как да са бъдеще. При всички случаи са минало.
Но това, че са минало, не означава, че не са прави в много от случаите !
Никой не казва, че трябва да се подчинявате, но не е лошо поне да се учите от по-старите. ;)
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 21 ное 2013 21:12

badboy95 написа:
Serafim написа:Е автора направо предлага една цензура, обаче без основа... Да - соц.недопустимо е да има разни педофилски движения или расистки, които насаждат расова омраза между хората, обаче това, че някои има крайни мерки и идеали (дори комунистически), в определените норми - не виждам какво пречат на хората.

Вместо да се опитваме да запушим устите на хората, по-добре е да ги оборим с твърдения и факти, които показват техните грешки!

Сигурно, защото съм млад, но факта, че постоянно на важни въпроси ми се отговаря с извинения и пълнеж, и по много арогатно-комунистически начин, от хора които явно са много заблудени за това, което всъщност се случва в България, почва много да ме вбесява, как едва ли не старите комунисти били бъдещето на света, а младите сме недодялани идиоти, които трябва да се подчиняват... :evil:

Момценце има и много млади социалисти. Сина ми е на 24 години и е възпитан във социалистически ценности, познавам много млади социалисти. Много от излъганите хора по времето на прехода се обръщат за спасение към социализма и завръщането му е въпрос на време !
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 21 ное 2013 21:13

много по опасни за крайната пропагандага на неолиберализъм и див капитализъм ,истината е в кейсианството и социалния капитализъм

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 21 ное 2013 21:15

dromihait написа:Когато Виали или КНДР пуснат поредната си тъпа и провокативна тема, едни и същи чукундури задължително пишат в нея - разбира се, подкрепяйки нейния автор. :lol:
Напразно се опитвате да убедите тези чугунени глави в правотата си - те пренебрегват всеки аргумент, показващ безумието на убежденията им. Повтарят като латерни едни и същи кухи фрази. Не се притесняват да лъжат безогледно, когато решат, че е наложително. Когато биват оборвани, често прибягват до обиди на опонентите си. Попаднат ли на човек, който не е лъжица за тяхната уста, предпочитат да игнорират постовете му.
Накратко - не се палете излишно. Тези екземпляри са твърде тежко наказани от провидението и заслужават единствено съжаление.

Кога и кого си оборил, бе смешник ?! :lol:
Наказан си ти, защото си лишен от способността да разсъждаваш. И понеже не можеш да разсъждаваш над сложните теми, които поставяме и не си на нужното ниво, за да дискутираш с нас, затова предпочиташ да ни игнорираш.
Така е по-лесно, нали ?! :mrgreen:
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 21 ное 2013 21:18

Ох, мамин сладък! Да ровна ли за примери, готин?
Само не подвивай пак опашка! :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 ное 2013 21:20

1. В Софийски градски съд законно е регистрирана Комунистическа партия на България (съгласно Закона за политическите партии от 1997 г.).
2. По информация от сайта на партията нейните членове наброяват над 20 000 души.
3. Партията участва в парламентарно представената Коалиция за България.
4. Председател на КПБ е Александър Паунов - депутат в НС, избран на парламентарните избори през 2013 г. от листата на Коалиция за България за 26-ти МИР - София.
Къде е проблемът!?... 8-)
5. Ако дадена тема не ме интересува, аз просто не я чета.
6. Ако някое мнение във форума ме провокира в отрицателен смисъл, аз се опитвам да го оборя, като навра автора му там, където слънцето не огрява (стига да имам достатъчно аргументи и факти за тази цел). Ако не мога, си трая и не рева на рамото на някой модератор. Това е... 8-)
П.П. "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив, ще защитавам правото ти да го казваш." Волтер
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 21 ное 2013 21:36, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”