Пропагандирането на крайни идеали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пропагандирането на крайни идеали
Бъдещето е в социализма и все повече хора го осъзнават. Скоро със създаването на новия Съветски съюз, и разпада на Еврейския съюз. Капитализъм ще има само в СаЩ. Над Европа много скоро отново ще грейне Сърпа и чука.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
-
- Контакти:
badboy95 написа:Serafim написа:Е автора направо предлага една цензура, обаче без основа... Да - соц.недопустимо е да има разни педофилски движения или расистки, които насаждат расова омраза между хората, обаче това, че някои има крайни мерки и идеали (дори комунистически), в определените норми - не виждам какво пречат на хората.
Вместо да се опитваме да запушим устите на хората, по-добре е да ги оборим с твърдения и факти, които показват техните грешки!
Сигурно, защото съм млад, но факта, че постоянно на важни въпроси ми се отговаря с извинения и пълнеж, и по много арогатно-комунистически начин, от хора които явно са много заблудени за това, което всъщност се случва в България, почва много да ме вбесява, как едва ли не старите комунисти били бъдещето на света, а младите сме недодялани идиоти, които трябва да се подчиняват...
Ами излез и им кажи какво мислиш. Видно е за всички, че комунизма не става. Да, може да прокопсаме, може да живеем малко по-добре и по-сигурно, но толкова. Ще вземаш същите пари, но стоките ще са по-евтини, защото няма частниците да се мъча всячески да правят печалби - просто всичкото производство ще е държавно.
А също така - ще крадем много повече, защото е... държавно.
Някой сега ще каже, че Китай са пример за успяла държава, ама те има пазарна икономика - можеш да имаш фирма, да търгуваш, да произвеждаш стоки, стига да не се месиш в политиката и да се съобразяваш със всичко, което ти се налага.
Копирам дословно свое мнение във форума на "Гонг" с няколкодневна давност. Толкова по въпроса.
Когато Виали или КНДР пуснат поредната си тъпа и провокативна тема, едни и същи чукундури задължително пишат в нея - разбира се, подкрепяйки нейния автор.
Напразно се опитвате да убедите тези чугунени глави в правотата си - те пренебрегват всеки аргумент, показващ безумието на убежденията им. Повтарят като латерни едни и същи кухи фрази. Не се притесняват да лъжат безогледно, когато решат, че е наложително. Когато биват оборвани, често прибягват до обиди на опонентите си. Попаднат ли на човек, който не е лъжица за тяхната уста, предпочитат да игнорират постовете му.
Накратко - не се палете излишно. Тези екземпляри са твърде тежко наказани от провидението и заслужават единствено съжаление.
Когато Виали или КНДР пуснат поредната си тъпа и провокативна тема, едни и същи чукундури задължително пишат в нея - разбира се, подкрепяйки нейния автор.

Напразно се опитвате да убедите тези чугунени глави в правотата си - те пренебрегват всеки аргумент, показващ безумието на убежденията им. Повтарят като латерни едни и същи кухи фрази. Не се притесняват да лъжат безогледно, когато решат, че е наложително. Когато биват оборвани, често прибягват до обиди на опонентите си. Попаднат ли на човек, който не е лъжица за тяхната уста, предпочитат да игнорират постовете му.
Накратко - не се палете излишно. Тези екземпляри са твърде тежко наказани от провидението и заслужават единствено съжаление.
- Black&White1926
- Контакти:
badboy95 написа:Сигурно, защото съм млад, но факта, че постоянно на важни въпроси ми се отговаря с извинения и пълнеж, и по много арогатно-комунистически начин, от хора които явно са много заблудени за това, което всъщност се случва в България, почва много да ме вбесява, как едва ли не старите комунисти били бъдещето на света, а младите сме недодялани идиоти, които трябва да се подчиняват...
Ами, не е само, защото си млад ! Тommi ти е отговорил много правилно, че комунизъм никога не е имало в България, а ти, наричаш всеки неудобен опонент "комунист".
А, комунизъм наистина нямаше в България. Комунизмът беше крайната фаза на развитие, която ние така и не достигнахме за съжаление. У нас имаше социализъм. За едни добър, за други лош. За мен и от двете по малко.
Старите няма как да са бъдеще. При всички случаи са минало.
Но това, че са минало, не означава, че не са прави в много от случаите !
Никой не казва, че трябва да се подчинявате, но не е лошо поне да се учите от по-старите.

badboy95 написа:Serafim написа:Е автора направо предлага една цензура, обаче без основа... Да - соц.недопустимо е да има разни педофилски движения или расистки, които насаждат расова омраза между хората, обаче това, че някои има крайни мерки и идеали (дори комунистически), в определените норми - не виждам какво пречат на хората.
Вместо да се опитваме да запушим устите на хората, по-добре е да ги оборим с твърдения и факти, които показват техните грешки!
Сигурно, защото съм млад, но факта, че постоянно на важни въпроси ми се отговаря с извинения и пълнеж, и по много арогатно-комунистически начин, от хора които явно са много заблудени за това, което всъщност се случва в България, почва много да ме вбесява, как едва ли не старите комунисти били бъдещето на света, а младите сме недодялани идиоти, които трябва да се подчиняват...
Момценце има и много млади социалисти. Сина ми е на 24 години и е възпитан във социалистически ценности, познавам много млади социалисти. Много от излъганите хора по времето на прехода се обръщат за спасение към социализма и завръщането му е въпрос на време !
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
много по опасни за крайната пропагандага на неолиберализъм и див капитализъм ,истината е в кейсианството и социалния капитализъм
dromihait написа:Когато Виали или КНДР пуснат поредната си тъпа и провокативна тема, едни и същи чукундури задължително пишат в нея - разбира се, подкрепяйки нейния автор.![]()
Кога и кого си оборил, бе смешник ?!

Наказан си ти, защото си лишен от способността да разсъждаваш. И понеже не можеш да разсъждаваш над сложните теми, които поставяме и не си на нужното ниво, за да дискутираш с нас, затова предпочиташ да ни игнорираш.
Така е по-лесно, нали ?!

Ох, мамин сладък! Да ровна ли за примери, готин?
Само не подвивай пак опашка!
Само не подвивай пак опашка!

- Captain Stottlemeyer
1. В Софийски градски съд законно е регистрирана Комунистическа партия на България (съгласно Закона за политическите партии от 1997 г.).
2. По информация от сайта на партията нейните членове наброяват над 20 000 души.
3. Партията участва в парламентарно представената Коалиция за България.
4. Председател на КПБ е Александър Паунов - депутат в НС, избран на парламентарните избори през 2013 г. от листата на Коалиция за България за 26-ти МИР - София.
Къде е проблемът!?...
5. Ако дадена тема не ме интересува, аз просто не я чета.
6. Ако някое мнение във форума ме провокира в отрицателен смисъл, аз се опитвам да го оборя, като навра автора му там, където слънцето не огрява (стига да имам достатъчно аргументи и факти за тази цел). Ако не мога, си трая и не рева на рамото на някой модератор. Това е...
П.П. "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив, ще защитавам правото ти да го казваш." Волтер
2. По информация от сайта на партията нейните членове наброяват над 20 000 души.
3. Партията участва в парламентарно представената Коалиция за България.
4. Председател на КПБ е Александър Паунов - депутат в НС, избран на парламентарните избори през 2013 г. от листата на Коалиция за България за 26-ти МИР - София.
Къде е проблемът!?...

5. Ако дадена тема не ме интересува, аз просто не я чета.
6. Ако някое мнение във форума ме провокира в отрицателен смисъл, аз се опитвам да го оборя, като навра автора му там, където слънцето не огрява (стига да имам достатъчно аргументи и факти за тази цел). Ако не мога, си трая и не рева на рамото на някой модератор. Това е...

П.П. "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив, ще защитавам правото ти да го казваш." Волтер
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 21 ное 2013 21:36, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ