Нико написа:Драги ми смехурко първаноффф, явно като повечето гербери си куха лейка , която си е въобразила че е скъпоценна амфора!Никога и по никакъв начин прокуратурата не указва начина кой как да бъде арестуван.Това е приоритет на единствено и само на органите на МВР.Всеки нормален човек е наясно защо бе постъпено така с този Гуцанов и го написах , но ти явно или не четеш или се правиш на неразбиращ.Не плюя по никой и не си позволявам да пиша глупости за разлика от теб.Защо не коментираш нищо за Гугъл и изнесените заседания на любимото ти правителство в Турция?...Е иначе си много в час , но само с неща които ти изнасят явно.Защо не кажеш дали се информира за писмото на Апостола и твоето мнение за това?Да ама не!...Съжалявам те за заблудата в която си.Не те обвинявам за това , защото и аз самият бях от излъгалите се преди четири години.Не искам да те обиждам или засягам , а ти пиша така единствено с цел да се замислиш.Най голямата простотия и глупост е да се насажда омраза и разделение между българи!Отговорът съм ти го дал в по предният ми пост.Просто го прочети и не реагирай първосигнално.
Реших да те улесня :
Колкото до отговорът на въпроса ти не е вярно в никакъв случай че само БСП и ДПС са най-вредните партии за България.Всички партии в момента са вредни и смисъла на казването на тази истина не е в работата за едните партии във вреда на третата ,а да се осъзнаят повече хора и да се изгради нещо наистина ново ,което да сложи край на този кошмарен цирк за нас българите.Лицето Бареков в никакъв случай не е човека!
Понеже ти си морален, културен и добър човек, то реши да продължиш с обидите. Да не говорим, че дори един ник нейм не можеш да цитираш като хората-неграмотност или с цел подигравка, какво е?
Доказателствата пък за последното нещо, с което оправдаваш да изкарваш всички вредни е меко казано неуместно. Изглежда не си запознат, за да твърдиш, че може да се появи нещо такова. Нали царят бе такъв-какво стана? Нали Борисов бе такъв-ти сам си знаеш мнението за него. Сега кого очакваш-Бареков не ставал, онзи не ставал. Как си мислиш, че ще се появи някой, който да става? А още по-интересно е как ще гласуват толкова много хора за него, та да може да управлява държавата? Това реално ли ти се вижда?
Относно прокуратури и МВР не ме търси. Не съм наясно, затова съм сложил цитат. Ти може би се смяташ за много по-разбиращ от много хора, но за мен мнението ти не е най-меродавното. Още повече, след като ти прочетох словоизлеянията...
Кажи кое по-точно искаш да коментирам от писмото на Левски? Аз ти казах какво мисля за този човек-за какъв коментар ме питаш? Какво по-точно искаш да коментирам? Написал е много верни неща, но е хубаво да кажеш кое по-точно визираш. Естествено пак не отговори на някои въпроси-ще видим дали ще го направиш в бъдеще. От многото неща написани от мен, коментира едно, а и накрая отговори на един въпрос, но малко наивно. Да видим как си ги представяш тези неща-за чистата и светла личност, и партия...
За Гуцанов изобщо няма да коментирам вече. След като за теб това е по-важно от това да разрушиш съдбите на милиони хора, то ок. Аз не бих се гордял с такива виждания...

[/offtopic]