Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 15:35

kiko75 написа:При данъчна ставка от 20% върху оборота, трябва да си се побъркал за да кандидатстваш или коефициентите ти, да са доста по-лоши и от тези на Еврофутбол.
========================= ето заради това никои не кадитства ве философе а щях да затварям защо имаше един нелегален оператор които приемаше залози кеш а твърдеше че плащал даници в австрия и поне си назубри темата щото няма да ти плати никои за тая пропаганда И ТАЯ БЕЗУМНА СТАВКА НИ Я НАТРЕСЕ ПАРТИЯ ГРОБ още с идването си на власт дигнаха данака с 5% защо наи лесно да биеш вързан човек(еврофутбол и евробет)

Сега като нямате конкуренция ще си печелите достатъчно, то е ясно :mrgreen: А иначе боли ме шперца какво са правили Герб, сегашните трябва да вършат нещо, а не само да се оправдават, вместо да ги забраняват, можеха, като толкова много имат желание да се оправят хазарта, и в частност букмейкърите, да намалят данъка и да ускорят процеса с лицензите, ама НА, няма как щото Черепчето е налял доста пари в кампанията на Орехчето и трябва да си ги връща :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 21 ное 2013 15:47

badboy95 написа: А иначе боли ме шперца какво са правили Герб, сегашните трябва да вършат нещо, а не само да се оправдават, вместо да ги забраняват, можеха, като толкова много имат желание да се оправят хазарта, и в частност букмейкърите, да намалят данъка и да ускорят процеса с лицензите, ама НА, няма как щото Черепчето е налял доста пари в кампанията на Орехчето и трябва да си ги връща :lol:

Сегашните си работят и то с такива темпове, че и Боковата работа свършиха и му изчистиха и лайната! За няколко месеца направиха толкова, колкото ГЕРБ за 3,5 години не успя! Ама питай приятелите и връстниците си! Те трябва да знаят по-добре! Няма нужда да четеш!

П.П. ГЕРБ не е име, а абревиатура! За това всички букви трябва да са главни!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 21 ное 2013 16:00

badboy95 написа:
kiko75 написа:При данъчна ставка от 20% върху оборота, трябва да си се побъркал за да кандидатстваш или коефициентите ти, да са доста по-лоши и от тези на Еврофутбол.
========================= ето заради това никои не кадитства ве философе а щях да затварям защо имаше един нелегален оператор които приемаше залози кеш а твърдеше че плащал даници в австрия и поне си назубри темата щото няма да ти плати никои за тая пропаганда И ТАЯ БЕЗУМНА СТАВКА НИ Я НАТРЕСЕ ПАРТИЯ ГРОБ още с идването си на власт дигнаха данака с 5% защо наи лесно да биеш вързан човек(еврофутбол и евробет)

Сега като нямате конкуренция ще си печелите достатъчно, то е ясно :mrgreen: А иначе боли ме шперца какво са правили Герб, сегашните трябва да вършат нещо, а не само да се оправдават, вместо да ги забраняват, можеха, като толкова много имат желание да се оправят хазарта, и в частност букмейкърите, да намалят данъка и да ускорят процеса с лицензите, ама НА, няма как щото Черепчето е налял доста пари в кампанията на Орехчето и трябва да си ги връща :lol:

авев пич много яко сте заблудени ми еврофутбол за миналата година има платени към 100 милиона данак а всички банки в бг 50 милиона е що не скачате за това а закона за хазарта гледате яко прост народв тая държава скъп на триците евтин на брашното
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 16:17

kiko75 написа:
badboy95 написа:

авев пич много яко сте заблудени ми еврофутбол за миналата година има платени към 100 милиона данак а всички банки в бг 50 милиона е що не скачате за това а закона за хазарта гледате яко прост народв тая държава скъп на триците евтин на брашното

Не ми обяснявай, толкова схеми има за източване на данъци и пране на пари, че си нямаш на идея (а може и да имаш, ама да се правиш на ударен :mrgreen:
Последна промяна от badboy95 на 21 ное 2013 16:25, променено общо 1 път.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 ное 2013 16:21

Чапаев написа:
badboy95 написа: А иначе боли ме шперца какво са правили Герб, сегашните трябва да вършат нещо, а не само да се оправдават, вместо да ги забраняват, можеха, като толкова много имат желание да се оправят хазарта, и в частност букмейкърите, да намалят данъка и да ускорят процеса с лицензите, ама НА, няма как щото Черепчето е налял доста пари в кампанията на Орехчето и трябва да си ги връща :lol:

Сегашните си работят и то с такива темпове, че и Боковата работа свършиха и му изчистиха и лайната! За няколко месеца направиха толкова, колкото ГЕРБ за 3,5 години не успя! Ама питай приятелите и връстниците си! Те трябва да знаят по-добре! Няма нужда да четеш!

И какво направиха сегашните, другарю Чапаев? :? Надърпаха заеми и докъде го докарат, пък после другите след тях ще го ядат ;) Вярата в подобни неща не говори добре за капацитета ти ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 16:24

Чапаев написа:

Какво беше, "вЕрвайте ми". :mrgreen: Точно нищо са направили, козметичните промени не ми ги пробутвай на мен, ако знаеш колко корупция има и на какви нива е, ще ти се иска да си завреш тялото в гъза и да изчезнеш безследно :lol: Ама сигурно знаеш, комуняга като теб ли няма да знае :twisted:

П.П. Като няма за какво да се хванеш, най-незначителните неща изтъкваш, "кво", "Герб", ще го пиша герб, ако искам, защото и без това не заслужават да им изписвам скапаната партия с големи букви!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 21 ное 2013 16:24

badboy95 написа:
grasiani написа:
badboy95 написа:
grasiani написа:Какво да говорим за хората от форума които плюят правителството,същата работа като треньорите които пишат фуДбол,тука единия който много плямпа и обижда хората някакъв заклет беше, написал тоалеДна ,хайде да са някакви по сложни думи да обърка човек,ама това е все едно да си учил до 4 клас или да си на едно ниво по знания с Пенка Карибското тяло с българския правопис много жалка картинка ,другия пък и той един многословен, но не му е ясно,че не се пише ясТно,а ясно.Ей,такива ми ти работи с разни форумни герои,с големи претенции, а с малки възможности,същата работа с така наречените протестиращи които били умни и красиви ,пълен въздух.

А прочети кво си написал пак, намери си всички грешки и се обади пак, отворко :lol: :lol:

Аз нямам претенции, че съм някакъв литературен капацитет или професор по български правопис ,но гледам поне елементарни думи да не бъркам или ако имам съмнения да проверя,а това КВО го оставам без коментар,когато станеш на 18 и получиш някакви елементарни знания ще ти се обадя,кратуно.А и щом се припознаваш,и отговаряш значи всичко е ок.

Точно на 18 съм, щом толкова искаш да знаеш, а иначе си личи кой е елементарен щом не си наясно, че "по сложни" се пише с тире, ама няма за КАКВО да се хванеш и за това се заяждаш за едно "кво", и преди това за някакви правописни грешки, като ти дори не можеш да пишеш правилно, страшен капацитет си, признавам те :mrgreen: :lol:

Когато прочетеш повече книги от мен и придобиеш достатъчно обща култура тогава ще дискутираме,иначе само с първосигнални приказки може да забавляваш съучениците си и семейството си,те може и да ти се зарадват.Хайде бегом към библиотеката,ако знаеш къде се намира де,защото вие знаете само къде са барчетата и заведенията,хора които 2 лева не са изкарали през живота си няма смисъл да ми казват кое,как,защо.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 ное 2013 16:33

Грасиани, смени лепилото, че това явно не ти действа добре :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 16:35

grasiani написа:Когато прочетеш повече книги от мен и придобиеш достатъчно обща култура тогава ще дискутираме,иначе само с първосигнални приказки може да забавляваш съучениците си и семейството си,те може и да ти се зарадват.Хайде бегом към библиотеката,ако знаеш къде се намира де,защото вие знаете само къде са барчетата и заведенията,хора които 2 лева не са изкарали през живота си няма смисъл да ми казват кое,как,защо.

Не се и съмнявам, че си прочел повече книги. Само не знам от къде точно си сигурен, че не чета книги или само защото на заяждането отговорих със заяждане :twisted: Ти си се забавлявай в твоите представи за България и живей в илюзия, не те обвинявам обаче, от много време се промиват мозъците на хората, но няма да продължава дълго ;)

П.П. В момента съм първокурсник в Англия и уча Икономика и Политика, смятам че това е нещо, което доста ме вълнува и поназнайвам доста неща, щото с годините съм се интересувал за доста неща, и доста неща съм научил.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 21 ное 2013 16:55

boabbb написа:
Чапаев написа:

И какво направиха сегашните, другарю Чапаев? :? Надърпаха заеми и докъде го докарат, пък после другите след тях ще го ядат ;) Вярата в подобни неща не говори добре за капацитета ти ;)

Я пак! Какво предлагаш да направят, след като Боко и компания опоскаха всички пари от здравната каса, съсипаха дребния бизнес, че се точиха и на сребърния фонд(пенсионния фонд) да го прилапат и опоскат! Оставиха и неразплатени строителните фирми, строили магистралите на Боко и държавните обекти! Да не говорим, че и те дърпаха не малко заеми, но това не се признава, нали! Което от своя страна, по никакъв начин не им пречи да плащат и организират протести и да искат оставка на правителството за неща, за които самите те са виновни и носят пряка отговорност!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Върни се в “Свободна зона”