Евертън - Ливърпул 23.11.2013 | 14:45 | 3-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Евертън - Ливърпул 23.11.2013 | 14:45

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 ное 2013 13:05

Кой даде двете асистенции на Суарес на празна врата при гостуването на Съндърланд? Кой даде асистенцията на Стъридж при гостуването ни на Нюкасъл? Не е вярно, че не си подават, в напечени ситуации се търсят, но когато водим и то с повече от един гол, тогава е нормално да се забавляват и да търсят славата за себе си :) Така си го обяснявам аз.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 21 ное 2013 13:27

Енрике май ще претърпи операция и ще пропусне мача. Чудя се кой ще сложи Роджърс да играе като ляв бек - Сисоко, Агер, Сако
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 ное 2013 14:27

9lives написа:Енрике май ще претърпи операция и ще пропусне мача. Чудя се кой ще сложи Роджърс да играе като ляв бек - Сисоко, Агер, Сако

Спри да се чудиш -Сисоко е човека. Сако няма място там .Срещу Саутхямтън помним какво беше положението. Сако си е в центъра . Агер най вероятно ще е резерва ,ако излезе с 4ма в линия .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 21 ное 2013 15:31

Кели също е аут.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 ное 2013 15:35

9lives написа:Енрике май ще претърпи операция и ще пропусне мача. Чудя се кой ще сложи Роджърс да играе като ляв бек - Сисоко, Агер, Сако

Дано да не е Сисоко... :(
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 ное 2013 15:56

HoUs4oOL написа:

Спокойно бе . Да си видял до сега ,да е станал гол заради Сисоко ? Аз не съм . Малко е плах все още ,но качествата си ги има . Въпрос на време е за мен да си заиграе силно .
Докато при Енрике помня доста негови грешки . Тръгва да я изнася и я подава опасно през центъра на техен нападател .И това няколко пъти . Минавали са през него. Правил е опасни нарушения в близост до наказателното. И в атака не ми харесва.
Разликата между двамата не е огромна ,за да се притеснявате толкова .
Даже за мен французина е по стойностния играч.
Основния проблем на Ливърпул в момента е липсата на достатъчно качество в средата на терена !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 21 ное 2013 18:31

suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:

Спокойно бе . Да си видял до сега ,да е станал гол заради Сисоко ? Аз не съм . Малко е плах все още ,но качествата си ги има . Въпрос на време е за мен да си заиграе силно .
Докато при Енрике помня доста негови грешки . Тръгва да я изнася и я подава опасно през центъра на техен нападател .И това няколко пъти . Минавали са през него. Правил е опасни нарушения в близост до наказателното. И в атака не ми харесва.
Основния проблем на Ливърпул в момента е липсата на достатъчно качество в средата на терена !

С вина за втория гол на Нюкасъл,когато стоя мирно/заедно със Сако/,а впоследствие и за първия и решаващ гол на Арсенал,когато Саня го размина като малка гара,за да центрира към Касорла,който вкара гола.За приноса му в атакуващ план засега му давам също много ниска оценка.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 21 ное 2013 18:35

И аз хич не го харесвам Сисоко... Много тромав, колеблив в защита и нулев в атака...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 ное 2013 18:50

PeterForsberg написа:
suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:

С вина за втория гол на Нюкасъл,когато стоя мирно/заедно със Сако/,а впоследствие и за първия и решаващ гол на Арсенал,когато Саня го размина като малка гара,за да центрира към Касорла,който вкара гола.За приноса му в атакуващ план засега му давам също много ниска оценка.

За гола на Нюкасъл ,основна вина имаше Шкъртел .И Сисоко също ,но той просто не очакваше ,че топката ще мине .
Срещу Арсенал е несериозно да го обвиняваме за гола. Тук отново основната вина е на хората ,които не покриха включващия се от втора позиция Касорла.
Погледни отново Шкъртел кой пази ? Никой . Погледни къде са десния бек Фланагън и Лукас ? Колективна грешка на защитата и в двата случая .
А кой я сложи на главата на Суарес за невероятния му гол срещу УБ ?
Пак казвам ,Сисоко си ги има качествата ,просто трябва да преодолее тая плахост и всичко ще си дойде на мястото . Ония ден каза ,че иска да остане и след наема .В медиите показва увереност ,дано и на терена я покаже . Аз лично му имам доверие и не се притеснявам за дългото отсъствие на Енрике. Щом ще оперира коляно ,явно има засегнати връзки ,което означава ,доста време в бокса. Ако е менискус ,ще отсъства само един месец. Лично аз го отписвам до края на сезона ако са връзки . Така ,че най добре всички трябва да стискате палци на Сисоко ,защото няма друг.

Върни се в “Ливърпул”