Метъл ураган връхлита София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Метъл ураган връхлита София!

Мнениеот отборът на Пловдив » 21 ное 2013 11:20

Цял куп звезди забиват на LOUD FESTIVAL 2014 в "Арена Армеец"! Големите звезди на метъла пристигат в София на 23-ти март 2014 година.

Четиринадесет от най-великите имена на съвременната метъл сцена - уникални музиканти, легендарни гласове, фронтмени на велики банди и величия номинирани за "Грами", но най-вече идоли на милиони хора по света, ще се изсипят в София за най-актуалното в момента световно хеви метъл шоу - METALL ALL STARS. Големите звезди на метъла пристигат в София на 23-ти март 2014 година в зала “Арена Армеец” в рамките на LOUD FESTIVAL 2014, съобщават с гордост организаторите.
Ето и част от титаните: PHIL ANSELMO – Pantera & Down, JOEY BELLADONNA – Anthrax, ZAKK WYLDE – Ozzy Osbourne, BLASKO – Ozzy Osbourne, UDO DIRKSCHNEIDER - Accept & UDO, BRIAN FAIR - Shadows Fall, MAX CAVALERA – Sepultra & Soulfly, ROSS THE BOSS – Manowar, JON DANIELS - Anthrax & Shadows Fall, JASIN TODD – Shinedown, AARON ROSSI – Ministry, MATT BANCHARD - Shadows Fall, NICK MENZA – Megadeth, CRONOS – Venom. Всеки момент към тях може да се присъединят и други звездни имена.

METAL ALL STARS е шоу без аналог в историята на метъла и неслучайно още с обявяването си предизвиква истински фурор сред милионите феновете на жанра по целия свят. Световните медии отсъдиха: “METAL ALL STARS сбъдва мечти!”. За него бе съобщено официално през септември тази година с анонс за турнето, стартиращо от Южна Америка този месец. През пролетта на 2014 година само определен брой европейски държави ще бъдат домакини на мегасъбитието и България е една от тях.

Звездите на метъла ще представят своеобразен "Best of" от избрани хитове от своите кариери, както и кавъри на банди, които са оказали най-силно влияние върху творчеството им.

Цената на билетите е от 45 до 70 лв. (виж схемата по-долу), а първите 100 билета от всяка ценова категория ще бъдат с отстъпка - 10%!
http://www.blitz.bg/news/article/234767
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Re: Метъл ураган връхлита София!

Мнениеот greenday » 21 ное 2013 12:06

Все още си чакаме новини за SOFIA ROCKS 2014.Относно този 'метъл ураган' съм малко скептично настроен-дано ме опровергаят.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 21 ное 2013 12:14

От изброените отличавам екс фронтмените на Пантера и Сепултура-Фил Анселмо и Макс Кавалера.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 21 ное 2013 12:15

Agnostic front 1912 написа:От изброените отличавам екс фронтмените на Пантера и Сепултура-Фил Анселмо и Макс Кавалера.

Кронос също е легенда :) Удо пък е неотразим. Абе ще си заслужава със сигурност. Там съм.

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Мнениеот flo. » 21 ное 2013 12:23

Не знам, но нито една група от изброените не може да ме грабне.Бях на Металлика,АС/ДС и Бон Джоуви.Тези групи не могат да се сравняват с нито една от горните групи, според мен.Още ми е в главата как на Бон Джоуви на I'll be there for you целият стадион светна със запалки, щях да ревна като момиче и особено, ако момичето, което обичаш е до теб.
На тоя концерт ще има само някакви метали с кожени якета и кубинки, които мятат глави като ненормални.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 ное 2013 12:34

Ще да се ходи, разбира се!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 21 ное 2013 12:54

flo. написа:Не знам, но нито една група от изброените не може да ме грабне.Бях на Металлика,АС/ДС и Бон Джоуви.Тези групи не могат да се сравняват с нито една от горните групи, според мен.Още ми е в главата как на Бон Джоуви на I'll be there for you целият стадион светна със запалки, щях да ревна като момиче и особено, ако момичето, което обичаш е до теб.
На тоя концерт ще има само някакви метали с кожени якета и кубинки, които мятат глави като ненормални.

На Bon Jovi истината беше в Букурещ преди две години. Там пяха цели три часа и три пъти се връщаха на бис. Отделно бяха и повече хора, отколкото в София. Озвучаването също беше по-качествено там. Единственото по-сполучливо и по-добре направено беше сцената в София.

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 21 ное 2013 13:07

От тези единствено ZAKK WYLDE ми е много любим - много голям
http://nauka.bg/forum/index.php?showtop ... ntry179458

Вокалиста на шайндаун също е пич- голям глас!
Изображение

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 ное 2013 13:09

Бе като гледах митинга на ДПС и БСП ( с организация и безплатен превоз ) ... се сетих че Металика събраха повече хора , които пътуваха на собствени разноски и платиха билети от 50 лева нагоре . :mrgreen: Иначе изброените учасници нещо не ме вдъхновиха . Ще чакам лятото 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 ное 2013 13:13

Атеист написа:
flo. написа:Не знам, но нито една група от изброените не може да ме грабне.Бях на Металлика,АС/ДС и Бон Джоуви.Тези групи не могат да се сравняват с нито една от горните групи, според мен.Още ми е в главата как на Бон Джоуви на I'll be there for you целият стадион светна със запалки, щях да ревна като момиче и особено, ако момичето, което обичаш е до теб.

На Bon Jovi истината беше в Букурещ преди две години. Там пяха цели три часа и три пъти се връщаха на бис. Отделно бяха и повече хора, отколкото в София. Озвучаването също беше по-качествено там. Единственото по-сполучливо и по-добре направено беше сцената в София.

Истината беше втория концерт на Меноуър в Каварана - 5 часа на сцената ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Свободна зона”