Анкета - Кой е най-ценностният мач донесъл отстраняване на а

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Анкета - Кой е най-ценностният мач донесъл отстраняване на а

Мнениеот GOLEADOR » 21 ное 2013 12:17

BRF написа:Ако не беше включен успеха на Левски,щяха да се намерят хора да кажат,че и те са отстранявали действащ шампион!

Сега в неделя се навършват 8 години от паметния за левскарите мач.Щеше да е комплексарско те да празнуват събитието,а аз да не съм ги включил в класацията.Даже в неделя ще ги поздравя с годишнината.Заслужили са си го и феновете на другите отбори трябва да им отдадем нужното признание.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 ное 2013 12:29

Blue1914 написа:Ще попитам дядо! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако в неделя ще празнуваш годишнината защо ще питаш дядо си?Направо гласувай за сините и това е.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 21 ное 2013 12:56

GOLEADOR написа:

Ако в неделя ще празнуваш годишнината защо ще питаш дядо си?Направо гласувай за сините и това е.

Аз не празнувам, че петолъчката майка е отсранена за наша сметка в евротурнитие. ;) ПОМНЯ с умиление как преминахме ПЕТ кръга в Европа онази година. БЯХ СВИДЕТЕЛ как играхме до април месец в евротурнирите. ;) Не е малко в сегашната действителност. Сега не е както едно време- да харчиш пари, които нямаш, за грандоманщини... Нещо което вие все още практикувате между другото.

Достигане до финал или спечелване на купа след като комунистическият държавен апарат те е подкрепял 45 години... Това раказват на деца и внуци червените петолъчки от отборчетата-витрини по онова време.... в другите държави от комунистическия блок разбира се. :oops:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 ное 2013 13:10

Blue1914 написа:
GOLEADOR написа:

Аз не празнувам, че петолъчката майка е отсранена за наша сметка в евротурнитие. ;) ПОМНЯ с умиление как преминахме ПЕТ кръга в Европа онази година. БЯХ СВИДЕТЕЛ как играхме до април месец в евротурнирите. ;) Не е малко в сегашната действителност. Сега не е както едно време- да харчиш пари, които нямаш, за грандоманщини... Нещо което вие все още практикувате между другото.

Достигане до финал или спечелване на купа след като комунистическият държавен апарат те е подкрепял 45 години... Това раказват на деца и внуци червените петолъчки от отборчетата-витрини по онова време.... в другите държави от комунистическия блок разбира се. :oops:

1.Защо не празнуваш?
2.За Славия ли говориш?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 ное 2013 13:25

Доста неграмотно написано заглавие :mrgreen: Само "ценен", какво е това "ценностен" :lol: Неграмотна работа :roll: По темата, за мен това е мачът с Ливърпул с двата гола на Тройчо ;) Много емоционален и напечен мач. Най- силен футбол, поне според баща ми, сме играли срещу Нотингам при двете победи с по 1:0 . Лилавият колега damageplan ( ако не е бан вече ) може да се преименува на braindamage :lol: Няма такъв дебил, просто ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 ное 2013 10:42

Автора на темата още от по-рано се ядеше с левскарите, опитвайки се да докаже, че те незаслужено са се класирали напред губейки от ЦСКА Москва и трябва да се срамуват, че са изпреварили по точки отбор, който към настоящия момент е бил носител на трофей в ЕКТ. Мотивацията му беше.. че армейците от Москва не са победили нито 1 друг отбор от групата (факта, че Левски навакса загубата си в Русия побеждавайки като гост Динамо Букурещ и Олимпик Марсилия в София е удобно проспан от автора).

Таа.. след като не успя да убеди целия форум, че Левски трябва да се срамува от факта, че излезе от групата си за разлика от ЦСКА Москва сега е решил да пусне тази тема. Така като гледам за него е по-важно да докаже, че Левски никога нищо не е постигнал и стойностен мач не е изиграл отлколкото да се радва на историята на любимия си отбор. Ако не беше жалък комплексар нямаше да насочва толкова усилия именно в тази насока. Може би го боли от сегашното състояние на отбора му, но то няма да се промени с плюене по Левски. Няма да се промени и факта, че въпреки редицата си издънки Левски има повече успехи от ЦСКА през последните 20 години и то на всякакво ниво. ЦСКА е отбор с голяма история, но това е минало. И с комплексарщини от типа на тази тези дни от 70те и 80те няма да се върнат.

И ако Левски трябва да се срамува, че спечели повече мачове от ЦСКА Москва, то ЦСКА София трябва ли да се срамува, че единия си 1/2 финал го дължи на победи над отбори от Гърция, Малта и още някаква подобна нечувана световна сила. По неговата логика следва ли да принизим 1/2 финалите на ЦСКА, защото за да стигнеш до подобен мач са били нужни 6 мача, а сега отбори от половин Европа играят повече срещи в ЕКТ?

Повтаряй като малоумен тая мантра: с кое повече се гордеете, давай армеецо. Аз да ти кажа от тези успехи на ЦСКА нищо не съм видял. Причината: млад съм, само на 25 години. Баща ми ги помни. Бил е на моите години. И е набор 50та. Ако искам да приличам на идиоти като теб един ден сина ми като стане на моите години ще го науча да се фука с първото класиране на Левски в групите на Ш Л.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 ное 2013 22:46

@Betchualeng Arnaikem
Не разбирам защо когато дамянов1963 мародерстваше в темата за годишнината от победата на ЦСКА над Аякс и обясняваше колко е незаслужена за сметка на 14-те мача на Левски в ЕКТ,аз да не му напомня в неговата тема посветена на същите тези 14 мача какво донесоха тези двубои на Левски и как се стигна до тях.Отделно не съм те спрял да се гордееш с постигнатото от Левски и нямам нищо против успехите на този клуб.Утре (след няколко часа) имате годишнина от мача с ЦСКА Москва и ще ви поздравя за успеха .Даже ако имам време ще се заема лично да пусна тема за мача (стига вече да няма такава).

Върни се в “Футбол - България”