Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 08:38

емо73канар написа:Виали69,що не ходиш с ибрика да оправиш Оришарски и неговите приятелки от ДПС+Атака,а си седнал от рано да пълниш с простотии спортен форум.Модове те и те що му позволяват незнам. :evil: :evil: :evil:

Аз тва се чуда за всички ненормалници тука, КНДР и там другите от психодиспансера :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 21 ное 2013 08:39

Коментарът е мн. точен. Само ще напомня, че правителството има един скрит резерв от хора, който никой не отчита, а именно хората обичащи Ф.К Ботев Пд. Аз като такъв с цялото си сърце ще застана на страната на Цв. Василев. Всеки нормален Канар би подкрепил БЛАГОДЕТЕЛЯ си в борбата му с/у неговия полит-икономически враг Иво Прокопиев и говорителят му Роско.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 08:53

Рикелме написа:Коментарът е мн. точен. Само ще напомня, че правителството има един скрит резерв от хора, който никой не отчита, а именно хората обичащи Ф.К Ботев Пд. Аз като такъв с цялото си сърце ще застана на страната на Цв. Василев. Всеки нормален Канар би подкрепил БЛАГОДЕТЕЛЯ си в борбата му с/у неговия полит-икономически враг Иво Прокопиев и говорителят му Роско.

Ти ебаваш ли се?? :lol: :lol: :lol:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 21 ное 2013 09:10

batmanlevski написа:хаха по-смешен коментар не съм чувал ,авторчето да не е от наркобудните студенти ,че е надраскал такива безумици :lol:

Колеги, не е наркобуден студент. Аз вчера се опитах да му втълпя една житейска истина, но получих вместо благодарност обиди и заплахи на ЛС. От моя житейски опит знам, че сутрин в тоаледната се серат лайна, гадни миризливи лайна. Обаче гнусната подлога на Доган си мисли, че това е материал за публикуване и четене. Огромната ми молба към всички Вас е да помогнете дружно да избавим платения кюрдски гъзоблизец от това заблуждение и да спре да залива този спортен форум с редките си дупедавски диарии.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 21 ное 2013 09:18

ОСТАВКА!!!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 ное 2013 09:20

Това ли е последната партийна "теза", платений? Кефи ме как се надъхвате комунетата със зимата. Действително, рехавите протести на по-интелигентната част от населението вероятно ще замрат. И ще дойдат протестите на ганьовците дето отсега са им потни прозорците но като дойде сметката на края на месеца ще има що стана сега. Е те тия същите ще ви свалят от власт, а може и да ви бият и еб*т. Това ще е поредното доказателство за любовта между БСП и собствения му електорат. Само дето тоя път те ще ви "обичат" безплатно ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 09:21

Заклет Левскар написа:
batmanlevski написа:хаха по-смешен коментар не съм чувал ,авторчето да не е от наркобудните студенти ,че е надраскал такива безумици :lol:

Колеги, не е наркобуден студент. Аз вчера се опитах да му втълпя една житейска истина, но получих вместо благодарност обиди и заплахи на ЛС. От моя житейски опит знам, че сутрин в тоаледната се серат лайна, гадни миризливи лайна. Обаче гнусната подлога на Доган си мисли, че това е материал за публикуване и четене. Огромната ми молба към всички Вас е да помогнете дружно да избавим платения кюрдски гъзоблизец от това заблуждение и да спре да залива този спортен форум с редките си дупедавски диарии.

Извинявай, че ще те разочаровам, но и батманът е с леви наклонности, пада си по Орехчета :mrgreen: :lol:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 21 ное 2013 09:24

на този етап Орешарски е без алтернатива-от едната страна е той + ДПС,но от другата е Герб + Касим Дал и Корман Исмаилов-неотуркофили известни като кучетата на Ердоган+Реаниматорския блок ,никой не може да ме убеди.че първите са по зле от вторите

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 ное 2013 09:28

джони написа:на този етап Орешарски е без алтернатива-от едната страна е той + ДПС,но от другата е Герб + Касим Дал и Корман Исмаилов-неотуркофили известни като кучетата на Ердоган+Реаниматорския блок ,никой не може да ме убеди.че първите са по зле от вторите

Караибрахим може да те убеди по същия начин, по който те е убедил да пееш настоящата песен ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 09:30

джони написа:на този етап Орешарски е без алтернатива-от едната страна е той + ДПС,но от другата е Герб + Касим Дал и Корман Исмаилов-неотуркофили известни като кучетата на Ердоган+Реаниматорския блок ,никой не може да ме убеди.че първите са по зле от вторите

Ти си болен, ако си мислиш, че някой ги иска едните или другите, на всички ще им се бие шута накрая :mrgreen: :twisted:

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”