Без ирония: Травмата на Борисов по-сериозна от очакваното

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

urkoto

Re: Без ирония: Травмата на Борисов по-сериозна от очакваното

Мнениеот urkoto » 20 ное 2013 20:49

Тука без ирония, в днес.бг със злоба и ирония, платений? :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 20 ное 2013 22:18

Пак ли ти бе! Нямаш ли си друга работа, освен да пишеш по цял ден безсмислени мнения във форума :? ?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 20 ное 2013 22:47

Това е лъжа! Истината е, че контузията е треньорска. Оказало се, че почти всички футболисти на Витоша са били онзи ден на митинга в подкрепа на правителството. Бат Бойко побеснял и решил да звънне на Орешарски, за да проси дисциплинарно уволнение. Треньорът обаче се уплашил от служебна загуба в следващият кръг /поради не събиране на състезатели/ и наказал Борисов: никакви мачове до изборите, за да не се разсейва

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 ное 2013 23:18

Бойко си би дузпата, както се казва :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 21 ное 2013 04:56

urkoto написа:Тука без ирония, в днес.бг със злоба и ирония, платений? :|

Където, както искам така ще си пиша ! Аз съм свободен човек за разлика от теб, който по цял ден дебнеш по форумите по партийна поръчка на Вуйчо Ваньо или може би на Цв.Цв.
А, тъпите и нискоинтелигентните по принцип не усещат иронията, когато тя е тънка ... ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 21 ное 2013 07:12

той има една сериозна травма и тя в главата ,но тя си му е по-рождение ,не е от мачове !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 ное 2013 09:16

viali69 написа:
urkoto написа:Тука без ирония, в днес.бг със злоба и ирония, платений? :|

Където, както искам така ще си пиша ! Аз съм свободен човек за разлика от теб, който по цял ден дебнеш по форумите по партийна поръчка на Вуйчо Ваньо или може би на Цв.Цв.
А, тъпите и нискоинтелигентните по принцип не усещат иронията, когато тя е тънка ... ;)

Аз да дебна по цял ден форумите? Аз да изпълнявам партийни поръчки? Платения вика дръжте платения :mrgreen:
Иначе ти виждам мненията защото просто като отворя която и да е нова статия в днес.бг на политическа тематика и погледна първите 10 мнения, името ти винаги фигурира там. Нормално, все пак другаря Кутев ви реже надниците ако пропуснете първите 10 мнения. Това Уреца го знае от свой гениален източник. И други работи знае за ужас на платените кутевистки ибрици у форума ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Футбол - България”