Анкета - Кой е най-ценностният мач донесъл отстраняване на а

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

venger
Контакти:

Re: Анкета - Кой е най-ценностният мач донесъл отстраняване на а

Мнениеот venger » 20 ное 2013 21:25

Ако, ако, ако, ако...
Миналото е свещено, бъдещето е страшно, но... живеем в настоящето. ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 ное 2013 21:25

Най-трудни са победите на чужд терен.Докато у дома и стените помагат,то да си в бърлогата на противника и да му вземеш скалпа се иска класа.Не е случайно,че много малко български отбори имат победи над голям европейски отбор на собствения му стадион.Поне аз се сещам само за 3 (три) тима стигнали до такова постижение,като единия е в мач без значение.

П.П.
Уточнявам какво е мач без значение:Мач в който който и да победи с 10000:0 светлосините остават предпоследни,а тъмносините последни в групата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 ное 2013 21:29

damageplan написа:
BRF написа:
damageplan написа:
BRF написа:
damageplan написа:Когато "Левски' отстрани Рейнджърс , това беше първото издание на ШЛ и тогава влязохме в топ 16 на Европа .Ако бяхме отстранили Вердер ,а трябваше и можехме да ги отстраним , само че страхливото Гоче ни попречи , тогава "Левски" щеше да бъде участник в първото издание на ШЛ , съставено от две групи от по 4 отбора .

И кво?След като сте отстранили Ренджърс,ако сте били отстранили Вердер,сте щели да станете един от осемте най- силни!Пожвално,въпреки ако-то!Ние като сме отстранили Ливърпул,ако бяхме задържали преднината срещу Байерн,щяхме да сме на финал!Ако,ако!

Ако беше гледал тези мачове ,ако ако :) аз съм ги гледал , за разлика от теб ,Байерн бяха просто заспали до 20 минута , когато се събудиха , просто прегазиха панчаревци за десетина минути и толкоз . :)

Споко,рогатко!Гледал съм ги мачовете!

Тогава ? или сега , по интернет , защото има голяма разлика !

Вашата епопея,пряко!Нашия подвиг на запис!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2013 21:34

GOLEADOR написа:Най-трудни са победите на чужд терен.Докато у дома и стените помагат,то да си в бърлогата на противника и да му вземеш скалпа се иска класа.Не е случайно,че много малко български отбори имат победи над голям европейски отбор на собствения му стадион.Поне аз се сещам само за 3 (три) тима стигнали до такова постижение,като единия е в мач без значение.

П.П.
Уточнявам какво е мач без значение:Мач в който който и да победи с 10000:0 светлосините остават предпоследни,а тъмносините последни в групата.

Победата ви в Ливърпул, която толкова величаете, значи е без значение :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 ное 2013 21:35

@BRF
Интересно защо човечеца не се гордее с отстраняването на ЦСКА Москва.Би било добре да го каже.

П.П.
Разбирам атаките му срещу Младенов,но да го обвинява в меркантилност при положение,че те взимат по 15 000 на месец от Батков,това дебелоочие не го разбирам.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 ное 2013 21:36

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Най-трудни са победите на чужд терен.Докато у дома и стените помагат,то да си в бърлогата на противника и да му вземеш скалпа се иска класа.Не е случайно,че много малко български отбори имат победи над голям европейски отбор на собствения му стадион.Поне аз се сещам само за 3 (три) тима стигнали до такова постижение,като единия е в мач без значение.

П.П.

Ами виж кой продължава при резултат 3:0 за ЦСКА и сам ще си отговориш на въпроса.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2013 21:38

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

П.П.

Ами виж кой продължава при резултат 3:0 за ЦСКА и сам ще си отговориш на въпроса.

Моят въпрос е друг, но не си струва да го задавам.
Живейте си с миналото, след като нямате визия за настояще и бъдеще!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 20 ное 2013 21:48

BRF написа:
damageplan написа:
BRF написа:
damageplan написа:
BRF написа:
damageplan написа:Когато "Левски' отстрани Рейнджърс , това беше първото издание на ШЛ и тогава влязохме в топ 16 на Европа .Ако бяхме отстранили Вердер ,а трябваше и можехме да ги отстраним , само че страхливото Гоче ни попречи , тогава "Левски" щеше да бъде участник в първото издание на ШЛ , съставено от две групи от по 4 отбора .

И кво?След като сте отстранили Ренджърс,ако сте били отстранили Вердер,сте щели да станете един от осемте най- силни!Пожвално,въпреки ако-то!Ние като сме отстранили Ливърпул,ако бяхме задържали преднината срещу Байерн,щяхме да сме на финал!Ако,ако!

Ако беше гледал тези мачове ,ако ако :) аз съм ги гледал , за разлика от теб ,Байерн бяха просто заспали до 20 минута , когато се събудиха , просто прегазиха панчаревци за десетина минути и толкоз . :)

Споко,рогатко!Гледал съм ги мачовете!

Тогава ? или сега , по интернет , защото има голяма разлика !

Вашата епопея,пряко!Нашия подвиг на запис!

'Какво да говоря с теб тогава и да ти наливам акъл в главата , изпрати баща ти да му припомня как мачкахме тези ваши смешни еврогерои през 80_те години.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 ное 2013 22:02

damageplan написа:'Какво да говоря с теб тогава и да ти наливам акъл в главата , изпрати баща ти да му припомня как мачкахме тези ваши смешни еврогерои през 80_те години.

Кво можеш да ми кажеш ти,бе :lol: !Ние нека си бием в Европа,пък мача с вас ми е през оная работа!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 ное 2013 22:03

GOLEADOR написа:@BRF
Интересно защо човечеца не се гордее с отстраняването на ЦСКА Москва.Би било добре да го каже.

П.П.
Разбирам атаките му срещу Младенов,но да го обвинява в меркантилност при положение,че те взимат по 15 000 на месец от Батков,това дебелоочие не го разбирам.

Както виждаш,се гордее с победите срещу нас ;) !Не е малко за изстрадалата синя душичка!

Върни се в “Футбол - България”