Анкета - Кой е най-ценностният мач донесъл отстраняване на а

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Анкета - Кой е най-ценностният мач донесъл отстраняване на а

Мнениеот GOLEADOR » 20 ное 2013 20:45

storm написа:
GOLEADOR написа:
drvasko98 написа:ъпреки, че Аякс е много славен тим с три поредни титли, а Нотингам с две поредни, победата над Ливърпул е най-значима, защото и на Аякс и на Нотингам явно времената са им били на отминаване, защото впоследствие нищо особено не правят доста сезони, докато ЦСКА отстранява Ливърпул така да се каже по средата на величието им.

+1
Но все пак тази над Аякс е била първата,най-сладката.А двойна победа над европейски шампион надали ще видим в скоро време.Не трябва да се подценява и загубата на Левски в Москва.Наистина е малко странно,но щом може да запишеш две загуби от Дебрецен и въпреки това да играеш в групите на ЕКТ,защо да не може да отстраниш шампиона като паднеш от него.

По тъпо и безмислено мнение за загубите от Дебрецен не бях чел скоро..

Сигурно е така,не знам.Просто исках да обясня защо е възможно да отстраниш някой като паднеш от него.Съжалявам,че не ми се е получило.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 20 ное 2013 20:50

GOLEADOR написа:
storm написа:
GOLEADOR написа:
drvasko98 написа:ъпреки, че Аякс е много славен тим с три поредни титли, а Нотингам с две поредни, победата над Ливърпул е най-значима, защото и на Аякс и на Нотингам явно времената са им били на отминаване, защото впоследствие нищо особено не правят доста сезони, докато ЦСКА отстранява Ливърпул така да се каже по средата на величието им.

+1
Но все пак тази над Аякс е била първата,най-сладката.А двойна победа над европейски шампион надали ще видим в скоро време.Не трябва да се подценява и загубата на Левски в Москва.Наистина е малко странно,но щом може да запишеш две загуби от Дебрецен и въпреки това да играеш в групите на ЕКТ,защо да не може да отстраниш шампиона като паднеш от него.

По тъпо и безмислено мнение за загубите от Дебрецен не бях чел скоро..

Сигурно е така,не знам.Просто исках да обясня защо е възможно да отстраниш някой като паднеш от него.Съжалявам,че не ми се е получило.

Просто исках да обясня защо е възможно да отстраниш някой като паднеш от него :!: Биеш някой навън с 2-0 и падаш в къщи с 1-0 :arrow: Невъзможно ли е ?
Последна промяна от damageplan на 20 ное 2013 20:51, променено общо 1 път.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 20 ное 2013 20:51

damageplan написа:
GOLEADOR написа:
damageplan написа:Екзекуторът на Ливърпул имаше друг прякор до този мач : Стойчо гарсониерата , трябваше да играе в Левски , но отиде в последния момент в ЦСКА " ЗА ЕДНА ГАРСОНИЕРА В ПОВЕЧЕ". :)

Щом казваш..
И така с кой мач от изброените ти се гордееш?

Като българин се гордея с победите на всички български спортисти на международната арена , като левскар с ето този мач , който навира в миша дупка всичките ви възхвалявани успехи :[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fyT-UM1QCDo[/youtube]

Темата е за актуален еврошампион бе подуенец-чети внимателно. ;)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 20 ное 2013 21:02

arekusanderu написа:
damageplan написа:
GOLEADOR написа:
damageplan написа:Екзекуторът на Ливърпул имаше друг прякор до този мач : Стойчо гарсониерата , трябваше да играе в Левски , но отиде в последния момент в ЦСКА " ЗА ЕДНА ГАРСОНИЕРА В ПОВЕЧЕ". :)

Щом казваш..
И така с кой мач от изброените ти се гордееш?

Като българин се гордея с победите на всички български спортисти на международната арена , като левскар с ето този мач , който навира в миша дупка всичките ви възхвалявани успехи :[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fyT-UM1QCDo[/youtube]

Темата е за актуален еврошампион бе подуенец-чети внимателно. ;)

Прочел съм внимателно ,бъди спокоен ,едно време с 4 или 6 мача се стигаше до полуфинал в евротурнирите ,така че не ми се дръвчи толкова ."Левски" - Барцелона е най-посетеният мач в историята на българския клубен футбол и е на второ място по значимост в историята му .На първо място естествено е мачът във Верона :[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UqsBr1xk2OM[/youtube]
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 ное 2013 21:13

damageplan написа:Когато "Левски' отстрани Рейнджърс , това беше първото издание на ШЛ и тогава влязохме в топ 16 на Европа .Ако бяхме отстранили Вердер ,а трябваше и можехме да ги отстраним , само че страхливото Гоче ни попречи , тогава "Левски" щеше да бъде участник в първото издание на ШЛ , съставено от две групи от по 4 отбора .

И кво?След като сте отстранили Ренджърс,ако сте били отстранили Вердер,сте щели да станете един от осемте най- силни!Похвално,само,че ако-то!Ние като сме отстранили Ливърпул,ако бяхме задържали преднината срещу Байерн,щяхме да сме на финал!Ако,ако!
Последна промяна от BRF на 20 ное 2013 21:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2013 21:16

BRF написа:
damageplan написа:Когато "Левски' отстрани Рейнджърс , това беше първото издание на ШЛ и тогава влязохме в топ 16 на Европа .Ако бяхме отстранили Вердер ,а трябваше и можехме да ги отстраним , само че страхливото Гоче ни попречи , тогава "Левски" щеше да бъде участник в първото издание на ШЛ , съставено от две групи от по 4 отбора .

И кво?След като сте отстранили Ренджърс,ако сте били отстранили Вердер,сте щели да станете един от осемте най- силни!Пожвално,въпреки ако-то!Ние като сме отстранили Ливърпул,ако бяхме задържали преднината срещу Байерн,щяхме да сме на финал!Ако,ако!

В ответният мач с колко ви победи Байерн?
Ако им трябваха 6 гола- 6 щяха да ви вкарат.
Лошото е, че ЦСКА в София не си повярва, че може да разгроми Байерн.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 20 ное 2013 21:17

BRF написа:

И кво?След като сте отстранили Ренджърс,ако сте били отстранили Вердер,сте щели да станете един от осемте най- силни!Пожвално,въпреки ако-то!Ние като сме отстранили Ливърпул,ако бяхме задържали преднината срещу Байерн,щяхме да сме на финал!Ако,ако!

Ако беше гледал тези мачове ,ако ако :) аз съм ги гледал , за разлика от теб ,Байерн бяха просто заспали до 20 минута , когато се събудиха , просто прегазиха панчаревци за десетина минути и толкоз . :)
Последна промяна от damageplan на 20 ное 2013 21:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 ное 2013 21:17

Кашчей написа:
BRF написа:

В ответният мач с колко ви победи Байерн?
Ако им трябваха 6 гола- 6 щяха да ви вкарат.
Лошото е, че ЦСКА в София не си повярва, че може да разгроми Байерн.

Това казвам АКО,като колегата!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 ное 2013 21:19

damageplan написа:
BRF написа:

Ако беше гледал тези мачове ,ако ако :) аз съм ги гледал , за разлика от теб ,Байерн бяха просто заспали до 20 минута , когато се събудиха , просто прегазиха панчаревци за десетина минути и толкоз . :)

Споко,рогатко!Гледал съм ги мачовете!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 20 ное 2013 21:22

BRF написа:
damageplan написа:
BRF написа:

Споко,рогатко!Гледал съм ги мачовете!

Тогава ? или сега , по интернет , защото има голяма разлика !

Върни се в “Футбол - България”