Й.Цонев: От 2014 г. махаме ДОД за хората с ниски доходи !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr71

Re: Й.Цонев: От 2014 г. махаме ДОД за хората с ниски доходи !

Мнениеот pomiqr71 » 20 ное 2013 12:19

bold написа:Почна се с пропагандата.А за това,че могат да ни спрат евро фондовете,защо нищо не си написал?Или то няколко милиарда са дребна пара,но поне ще спестим около 200 милиона лева от премахването на на плоския данък.

Еврофондовете са оакани по време на ГЕРБ и служебното правителство!!! БСП се грижат за гласоподавателите си. Брава, за което. ГЕРБ какво направиха за бизнеса като уж дясна партия? Унищожиха го.

ПС: Моля да не използвате авторитета на името ми, което съм градил с години за собствени подбуди и да подвеждате обществото, че съм аз. Това, че сте облекли костюма ми не Ви прави мен, а имитатор!!! За четвърти път Ви хващам, но за обществото това е неизвестен факт, защото нося маска и съм анонимен, освен за двама човека :D

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 ное 2013 12:53

pomiqr71 написа:
bold написа:Почна се с пропагандата.А за това,че могат да ни спрат евро фондовете,защо нищо не си написал?Или то няколко милиарда са дребна пара,но поне ще спестим около 200 милиона лева от премахването на на плоския данък.

Еврофондовете са оакани по време на ГЕРБ и служебното правителство!!! БСП се грижат за гласоподавателите си. Брава, за което. ГЕРБ какво направиха за бизнеса като уж дясна партия? Унищожиха го.

ПС: Моля да не използвате авторитета на името ми, което съм градил с години за собствени подбуди и да подвеждате обществото, че съм аз. Това, че сте облекли костюма ми не Ви прави мен, а имитатор!!! За четвърти път Ви хващам, но за обществото това е неизвестен факт, защото нося маска и съм анонимен, освен за двама човека :D

Мангалите, пенсионерите и турците :?: Е, аз като не съм от тях, какво да правя - рязане или да се нацърня от печката :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 20 ное 2013 13:51

bold написа:А за това,че могат да ни спрат евро фондовете,защо нищо не си написал?Или то няколко милиарда са дребна пара...

Пич, прочети това и после пак приказвай за еврофондовете, които уж щели да бъдат спрени:

http://www.dnes.bg/politika/2013/11/20/ ... ite.206803
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 ное 2013 13:53

viali69 написа:
bold написа:А за това,че могат да ни спрат евро фондовете,защо нищо не си написал?Или то няколко милиарда са дребна пара...

Пич, прочети това и после пак приказвай за еврофондовете, които уж щели да бъдат спрени:

http://www.dnes.bg/politika/2013/11/20/ ... ite.206803

Те казаха, че ще намалят и тока, ама *** ми Янко :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 20 ное 2013 14:01

Karsa Orlong написа:
viali69 написа:
bold написа:Почна се с пропагандата.А за това,че могат да ни спрат евро фондовете,защо нищо не си написал?

Защото това не е "заслуга" само на това правителство ! Нали не смяташ, че за 4-5 месеца управление ще спрат еврофондовете ? Проблемите в тази насока са наследени от предишните.

Прекланям се пред логиката ти, според която на Тройната коалиция навремето й спряха еврофондовете по вина на НДСВ (нищо, че тогава нямаше такива), на ГЕРБ не им ги спряха, защото Тройната коалиция си е вършила добре работата, а сега на новата Тройна коалиция й ги спират заради ГЕРБ. Непоправим идиот си. Защо не се преместиш във форума на някоя психиатрична клиника, тук имаш само двама - трима съмишленици, а там ще са доста повече?

Добър съвет :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !

pomiqr71

Мнениеот pomiqr71 » 20 ное 2013 14:55

boabbb написа:
pomiqr71 написа:

Мангалите, пенсионерите и турците :?: Е, аз като не съм от тях, какво да правя - рязане или да се нацърня от печката :?

Ще пиеш една студена вода като няма кой да помисли за твоя глас. Кой управлява има единствено значение за фирмите, които субсидират партиите и за социално слабите. Останалото е кой как се оправи.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 ное 2013 15:48

На Йордан Цонев може да се вярва колкото на Бисеров и Доган :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”