Стоилов: Няма да подавам оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Стоилов: Няма да подавам оставка

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 01:12

Спадналата форма се дължи на девалвирането на футбола като национална ценност. Както на хората не им дреме за националния и ходят по 3000 на мач, така и на националите не им дреме. Вината за това няма как да е в Мъри. Той си има много други недостатъци, но не ги е проявил в националния, поне досега.

ruashh написа:ориентиран си ти,столичанино,масажираш клавиатурата,я питай мама и тате от къде са,само циганите и пришълците не разбраха че тоя резания с правилния футбол не става за нищо,кореняко .......софианче

За да не караш по едно поколение нагоре - ще ти кажа - конкретни и ясни знания за родата си имам до прадядовците. Достатъчно ли е да си заслужа така уважаваната от теб титла - кореняче (СофиЯнче)? И пак питам, какво значение има?

Колкото до Мъри, май само циганите не схващат в тая тема, че не защитавам Мъри, споко и ти ще схванеш :mrgreen:

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 30 окт 2009 01:12

crap написа:Материал има, просто подходът е грешен. 8-)

Само ти го виждаш този материал :lol: Не виждаш ли , в твоя любим ЦСКА какво прави , може би ,един бъдещ национал Иван Караджов. Не виждаш ли какво прави , един може би бъдещ национал, Г.Сърмов . Не виждаш ли какво правят българите в Литекс . Няма как да има добър национален отбор , без силно вътрешно първенство . Защото играчите от чужбина са гръбнака на отбора , но без Български играчи е немислимо , да имаме силен нац. отбор ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 01:16

moonlight написа:
crap написа:Материал има, просто подходът е грешен. 8-)

Само ти го виждаш този материал :lol: Не виждаш ли , в твоя любим ЦСКА какво прави , може би ,един бъдещ национал Иван Караджов. Не виждаш ли какво прави , един може би бъдещ национал, Г.Сърмов . Не виждаш ли какво правят българите в Литекс . Няма как да има добър национален отбор , без силно вътрешно първенство . Защото играчите от чужбина са гръбнака на отбора , но без Български играчи е немислимо , да имаме силен нац. отбор ;)

Сърбите, дето омахаха мамалигите с 5-0 нямаха НИТО един играч от тяхното първенство. Така че генерална рецепта няма. Но със сигурност трябва да се произвеждат кадри, пък дали са тук или навън е второстепенно. Но кадри не се произвеждат. На 23 години все още всичките ни футболисти са млади надежди. Футбола ни умира. И то не защото футболистите са виновни, или Мъри, а защото нацията като цяло спря да се интересува от него- няма интерес, няма и предлагане, логично.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 окт 2009 01:19

ruashh написа:относно пасовте към Бербатов,може ли някои да ми каже,колко правилни пасове са му дали?

А от малкото точнипасове към него колко от тях е отиграл правилно...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 01:20

milen.hristov написа:
ruashh написа:относно пасовте към Бербатов,може ли някои да ми каже,колко правилни пасове са му дали?

А как се подава на някой, който го мързи да се открие? :mrgreen:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 окт 2009 01:38

tprodanov написа:
milen.hristov написа:

А как се подава на някой, който го мързи да се открие? :mrgreen:

+1
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 30 окт 2009 08:22

Треньора е най-важния елемент в един отбор, защото е негова отговорната задача от сбирщина футболисти, да избере 11 и на тях да им каже какво точно да правят за да победят конкретен протичник! Затова навсякъде по света, когато нещата в отбора не вървят си заминава треньора, а не футболистите! Ей това ако го схванете, ще схванете и че Мъри е тактическа дупка и в момента използва националния за да се учи на треньорство (визирам семинара на който отиде, само и защото е национален селекционер)!
Отделно колко пъти Мъри е бил на мачове на други отбори, освен ЦСКА и Левски, за да види дали там има потенциални национали! Точно липсата на такава визия ни донесе краха в квалификациите и най-срамната ни загуба в мача с Кипър!

Отделно Мъри е хитър селски тарикат, който в никакъв случай, в условията на световна финансова криза, ще вземе да се откаже от тлъстата неустойка по договора си, както преди време направи Пл.Марков!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 окт 2009 08:44

Мъри просто е НАГЛЕЦ. За съжаление богатия на думи български език е беден от към термин, който да охарактеризира поведението на тази персона. Нарочно използвам тази дума от женски род
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 30 окт 2009 08:54

Мъри, свински грип за тебе !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 окт 2009 09:16

BultraStyle написа:Мъри, свински грип за тебе !

Друг път използвай истински болести,а не медиини такива.Не си ли разбрал,че такова нещо като свински грип НЯМА.
п.с. Не ти прави чест изказването .

Върни се в “Национален отбор”