ех, радваш се като футболист на Байерн М, който е спечелил ШЛ през 2012/2013
Бтв, не съм чул Моу или К. Роналдо да имат претенции, че са светци. Виж, Пепо Нещастието, винаги се е стремял да изглежда хрисим! Знам, че повечето хора смятат Моуриньо и К. Роналдо за самовлюбени и егоистични мрънкала, които искат да са център на вниманието. Аз не съм им роднина, приятел или комшия, но дори да си формираме мнението за тях, единствено от публитени им изяви... предпочитам тях, пред хода като Гуардиола и Меси (шокиращо е, но и тях не ги познавам). Няма нищо по-дразнещо от това, да слушаш колко възпитан и добър е "човекът "Х" и да го гледаш как не приема подадена ръка на гала вечер или вика на белобрада юноша, че не му е подал
ПП Мен К. Роналдо ме дразни, наистина е добър да провокира реакции срещу него. Но от публичните му изяви, които стават достояние за нас феновете.....Трудолюбив, спазваш режим на тренировки, очастваш в множество благотворителни събития, без да акцентира върху това

Има много такива футболисти! За Моуриньо съм пристрастен. Там съм от неговите сектанти и може би имам изопачен прочит на нещата, но за К. Роналдо не мисля така