2014 FIFA WCQ: Швеция - Португалия -

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: 2014 FIFA WCQ: Швеция - Португалия -

Мнениеот pas » 20 ное 2013 00:29

Така се заслужава признанието "най-добър сред футболистите"! И на мен не ми е любимец Роналдо, но не мога да не призная, че отговори по най-безапелационният начин на всички критици. Първо спря да симулира, цяла година направо лети, а сега и напълно сам класира родината си на Световното.

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 20 ное 2013 00:39

doktora25 написа:
rotamed написа:
LevskiZavinagi написа:Рибери никога няма да има и процент от качествата на Роналдо и Меси. Дори не е близо и до Ибрахимович.Страхотен мач на нашето момче, продължава да мачка всичко около себе си. 21 мача 32 гола.

Абсолютно съм съгласен, този човек е много много далеч от тях, дори само като осанка и морално-волеви качества. Никога няма да притежава тяхната магия и да завладява хората!

Меси и Роналдо са това което са не заради качествата си, а заради медиите. :!: Рибери с нищо не е по-слаб от тях.

Не мисля така.За мен те са над-всички останали , дори няма и кой да го доближи....За мен балони са Бейл и Неймар , но както и да е.Това са уникални играчи в крайна сметка....

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 20 ное 2013 00:59

Жалко. Тук приключи ерата на Мелберг, Калстром, Елмандер, Ибрахимович, Свенсон и др. Честито на феновете на Педалдо! Това Световно ще им се услади. Ще има на кого да мастурбират...

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 20 ное 2013 01:47

stg333 написа:
BLaNCo_NeGrO написа:
ММ1914 написа:
BLaNCo_NeGrO написа:
stefani написа:Златна топка за Роналдо !

Златна топка за Рибери

Абе не е сигурно. За тия награди откакто прекараха Снайдер, мога да каже че са доста субективни и нагласени.

Ами в случая няма какво толкова да се мисли... Рибери спечели ПЕТ купи с Байерн за 2013г., а приноса му за тях беше огромен... някой хора не могат да разберат, че най-добър футболист не винаги е този, който е вкарал най-много голове :idea: затова децата тук се лъжат, че Роналдо трябва да спечели Златната топка, а той за 2013г. има една-две спечелени калъфки, за които има огромен принос

я да те питам Меси като се изложи в ЮАР и Барса нищо не спечели как взе златната топка по твоята логика

:?: 2010/2011 Меси има спечелени- Ла Лига, ШАМПИОНСКА ЛИГА и Суперкупа на Испания :idea: Роналдо: КопаДелРей и златна обувка, спечелена с 4-5гола повече от Меси :idea: Коя година Барса не са спечелили нищо? Сезон 2011/2012???-Меси: Златна обувка, Суперкупа на Испания, Суперкупа на Европа, Купа на Испания, Междуконтинентална Купа :idea: Роналдо-ЛаЛига... и до там..

Да продължавам ли по години да ти ги казвам :?: Меси е извънземен, тук борбата е за второто място между Роналдо и останалите :mrgreen:
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 20 ное 2013 02:00

James Beattie написа:Жалко. Тук приключи ерата на Мелберг, Калстром, Елмандер, Ибрахимович, Свенсон и др. Честито на феновете на Педалдо! Това Световно ще им се услади. Ще има на кого да мастурбират...

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 20 ное 2013 02:16

2010 Снайдер имаше най-много отличия и докара Холандия до финал на Световното, но пак Меси я взе. Просто тази година Рибери има повече отличия от Меси, а Роналдо е в по-добра форма, и двамата заслужават наградата повече от аржентинеца, но факта че е по-харесван ще му донесе 5-та Златна Топка, което е доста тъжно според мен. И не, не мразя Меси и не се опитвам да го изкарам като някъв бездарник, за мен той е определено в топ 5 на най-добри футболисти в историята, но да се омаловажава играта на Роналдо в последните 4 години по този начин е доста неприятно. Колкото и да е добър Меси, не заслужава да има 5 Златни Топки, докато футболист като Роналдо да има само 1, а играчи като Снайдер, Иниеста, Шави, Рибери, Лам и Швайнщайгер да не получат дори и една.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 20 ное 2013 02:29

badboy95 написа:2010 Снайдер имаше най-много отличия и докара Холандия до финал на Световното, но пак Меси я взе. Просто тази година Рибери има повече отличия от Меси, а Роналдо е в по-добра форма, и двамата заслужават наградата повече от аржентинеца, но факта че е по-харесван ще му донесе 5-та Златна Топка, което е доста тъжно според мен. И не, не мразя Меси и не се опитвам да го изкарам като някъв бездарник, за мен той е определено в топ 5 на най-добри футболисти в историята, но да се омаловажава играта на Роналдо в последните 4 години по този начин е доста неприятно. Колкото и да е добър Меси, не заслужава да има 5 Златни Топки, докато футболист като Роналдо да има само 1, а играчи като Снайдер, Иниеста, Шави, Рибери, Лам и Швайнщайгер да не получат дори и една.

Да, за Снайдер съм съгласен, наистина заслужаваше тогава момчето... но един великан във футбола го каза най-добре -

"Рууни: Меси е най-добрият в историята, малшанс за Роналдо, че играе в неговото време"!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 20 ное 2013 02:42

Видя се, че даже Ибрахимович ръкопляскаше на Роналдо при 3-ия му гол.Както и да е, не е тука мястото да сравняваме играчите. Да се върнем към мача: страхотен двубой, много голове, атаки, драма. Но честно казано Швеция имаха късмет, че мача не бе решен по-рано. И не знам кой симулира повече, ама шведите и предния мач се опитаха да си изпросят дузпа, сега пак, тогава даже му спестиха на Елмандер втори жълт, не знам къде я виждат някои дузпата днес, много точно решение беше. :?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 ное 2013 08:34

pas написа:Така се заслужава признанието "най-добър сред футболистите"! И на мен не ми е любимец Роналдо, но не мога да не призная, че отговори по най-безапелационният начин на всички критици. Първо спря да симулира, цяла година направо лети, а сега и напълно сам класира родината си на Световното.

+1 Страхотен двубой се получи.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 ное 2013 08:41

BLaNCo_NeGrO написа:
stg333 написа:
BLaNCo_NeGrO написа:
ММ1914 написа:
BLaNCo_NeGrO написа:
stefani написа:Златна топка за Роналдо !

Златна топка за Рибери

Абе не е сигурно. За тия награди откакто прекараха Снайдер, мога да каже че са доста субективни и нагласени.

Ами в случая няма какво толкова да се мисли... Рибери спечели ПЕТ купи с Байерн за 2013г., а приноса му за тях беше огромен... някой хора не могат да разберат, че най-добър футболист не винаги е този, който е вкарал най-много голове :idea: затова децата тук се лъжат, че Роналдо трябва да спечели Златната топка, а той за 2013г. има една-две спечелени калъфки, за които има огромен принос

я да те питам Меси като се изложи в ЮАР и Барса нищо не спечели как взе златната топка по твоята логика

:?: 2010/2011 Меси има спечелени- Ла Лига, ШАМПИОНСКА ЛИГА и Суперкупа на Испания :idea: Роналдо: КопаДелРей и златна обувка, спечелена с 4-5гола повече от Меси :idea: Коя година Барса не са спечелили нищо? Сезон 2011/2012???-Меси: Златна обувка, Суперкупа на Испания, Суперкупа на Европа, Купа на Испания, Междуконтинентална Купа :idea: Роналдо-ЛаЛига... и до там..

Да продължавам ли по години да ти ги казвам :?: Меси е извънземен, тук борбата е за второто място между Роналдо и останалите :mrgreen:

хахахахахах хахахахахахахахахахахахах Суперкупа на Испания , суперкупа на Европа , Купа на Испания и Междуконтинентална купа хаххахахахах

Върни се в “Футбол - Свят”