2014 FIFA WCQ: Швеция - Португалия -
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2014 FIFA WCQ: Швеция - Португалия -
Така се заслужава признанието "най-добър сред футболистите"! И на мен не ми е любимец Роналдо, но не мога да не призная, че отговори по най-безапелационният начин на всички критици. Първо спря да симулира, цяла година направо лети, а сега и напълно сам класира родината си на Световното.
- neverbackdown
- Контакти:
doktora25 написа:rotamed написа:LevskiZavinagi написа:Рибери никога няма да има и процент от качествата на Роналдо и Меси. Дори не е близо и до Ибрахимович.Страхотен мач на нашето момче, продължава да мачка всичко около себе си. 21 мача 32 гола.
Абсолютно съм съгласен, този човек е много много далеч от тях, дори само като осанка и морално-волеви качества. Никога няма да притежава тяхната магия и да завладява хората!
Меси и Роналдо са това което са не заради качествата си, а заради медиите.Рибери с нищо не е по-слаб от тях.
Не мисля така.За мен те са над-всички останали , дори няма и кой да го доближи....За мен балони са Бейл и Неймар , но както и да е.Това са уникални играчи в крайна сметка....
-
James Beattie
Жалко. Тук приключи ерата на Мелберг, Калстром, Елмандер, Ибрахимович, Свенсон и др. Честито на феновете на Педалдо! Това Световно ще им се услади. Ще има на кого да мастурбират...
- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
stg333 написа:BLaNCo_NeGrO написа:ММ1914 написа:BLaNCo_NeGrO написа:stefani написа:Златна топка за Роналдо !
Златна топка за Рибери
Абе не е сигурно. За тия награди откакто прекараха Снайдер, мога да каже че са доста субективни и нагласени.
Ами в случая няма какво толкова да се мисли... Рибери спечели ПЕТ купи с Байерн за 2013г., а приноса му за тях беше огромен... някой хора не могат да разберат, че най-добър футболист не винаги е този, който е вкарал най-много головезатова децата тук се лъжат, че Роналдо трябва да спечели Златната топка, а той за 2013г. има една-две спечелени калъфки, за които има огромен принос
я да те питам Меси като се изложи в ЮАР и Барса нищо не спечели как взе златната топка по твоята логика
Да продължавам ли по години да ти ги казвам
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
James Beattie написа:Жалко. Тук приключи ерата на Мелберг, Калстром, Елмандер, Ибрахимович, Свенсон и др. Честито на феновете на Педалдо! Това Световно ще им се услади. Ще има на кого да мастурбират...

2010 Снайдер имаше най-много отличия и докара Холандия до финал на Световното, но пак Меси я взе. Просто тази година Рибери има повече отличия от Меси, а Роналдо е в по-добра форма, и двамата заслужават наградата повече от аржентинеца, но факта че е по-харесван ще му донесе 5-та Златна Топка, което е доста тъжно според мен. И не, не мразя Меси и не се опитвам да го изкарам като някъв бездарник, за мен той е определено в топ 5 на най-добри футболисти в историята, но да се омаловажава играта на Роналдо в последните 4 години по този начин е доста неприятно. Колкото и да е добър Меси, не заслужава да има 5 Златни Топки, докато футболист като Роналдо да има само 1, а играчи като Снайдер, Иниеста, Шави, Рибери, Лам и Швайнщайгер да не получат дори и една.
Съединението прави силата!
Офтопик:
- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
badboy95 написа:2010 Снайдер имаше най-много отличия и докара Холандия до финал на Световното, но пак Меси я взе. Просто тази година Рибери има повече отличия от Меси, а Роналдо е в по-добра форма, и двамата заслужават наградата повече от аржентинеца, но факта че е по-харесван ще му донесе 5-та Златна Топка, което е доста тъжно според мен. И не, не мразя Меси и не се опитвам да го изкарам като някъв бездарник, за мен той е определено в топ 5 на най-добри футболисти в историята, но да се омаловажава играта на Роналдо в последните 4 години по този начин е доста неприятно. Колкото и да е добър Меси, не заслужава да има 5 Златни Топки, докато футболист като Роналдо да има само 1, а играчи като Снайдер, Иниеста, Шави, Рибери, Лам и Швайнщайгер да не получат дори и една.
Да, за Снайдер съм съгласен, наистина заслужаваше тогава момчето... но един великан във футбола го каза най-добре -
"Рууни: Меси е най-добрият в историята, малшанс за Роналдо, че играе в неговото време"!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
Видя се, че даже Ибрахимович ръкопляскаше на Роналдо при 3-ия му гол.Както и да е, не е тука мястото да сравняваме играчите. Да се върнем към мача: страхотен двубой, много голове, атаки, драма. Но честно казано Швеция имаха късмет, че мача не бе решен по-рано. И не знам кой симулира повече, ама шведите и предния мач се опитаха да си изпросят дузпа, сега пак, тогава даже му спестиха на Елмандер втори жълт, не знам къде я виждат някои дузпата днес, много точно решение беше. 
Съединението прави силата!
Офтопик:
pas написа:Така се заслужава признанието "най-добър сред футболистите"! И на мен не ми е любимец Роналдо, но не мога да не призная, че отговори по най-безапелационният начин на всички критици. Първо спря да симулира, цяла година направо лети, а сега и напълно сам класира родината си на Световното.
+1 Страхотен двубой се получи.
BLaNCo_NeGrO написа:stg333 написа:BLaNCo_NeGrO написа:ММ1914 написа:BLaNCo_NeGrO написа:stefani написа:Златна топка за Роналдо !
Златна топка за Рибери
Абе не е сигурно. За тия награди откакто прекараха Снайдер, мога да каже че са доста субективни и нагласени.
Ами в случая няма какво толкова да се мисли... Рибери спечели ПЕТ купи с Байерн за 2013г., а приноса му за тях беше огромен... някой хора не могат да разберат, че най-добър футболист не винаги е този, който е вкарал най-много головезатова децата тук се лъжат, че Роналдо трябва да спечели Златната топка, а той за 2013г. има една-две спечелени калъфки, за които има огромен принос
я да те питам Меси като се изложи в ЮАР и Барса нищо не спечели как взе златната топка по твоята логика
2010/2011 Меси има спечелени- Ла Лига, ШАМПИОНСКА ЛИГА и Суперкупа на Испания
Роналдо: КопаДелРей и златна обувка, спечелена с 4-5гола повече от Меси
Коя година Барса не са спечелили нищо? Сезон 2011/2012???-Меси: Златна обувка, Суперкупа на Испания, Суперкупа на Европа, Купа на Испания, Междуконтинентална Купа
Роналдо-ЛаЛига... и до там..
Да продължавам ли по години да ти ги казвамМеси е извънземен, тук борбата е за второто място между Роналдо и останалите
хахахахахах хахахахахахахахахахахахах Суперкупа на Испания , суперкупа на Европа , Купа на Испания и Междуконтинентална купа хаххахахахах