XVIII кръг: Нефтохимик - ЦСКА 1:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XVIII кръг: Нефтохимик - ЦСКА /25 ноември 2013 г., 14:30 ч./
4:3 

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
- arekusanderu
- Контакти:
Тия от бфс са луди..........понеделник на обед,и кой ще иде до Сливен.После пишат че сме зле,публиката намалява и т.н. 

FORZA CESENA !!!
arekusanderu написа:Тия от бфс са луди..........понеделник на обед,и кой ще иде до Сливен.После пишат че сме зле,публиката намалява и т.н.
Дори на мен ще ми е трудно да отида,пък съм на 100км!Поне да беше към 19.00 часа да речем!
BRF написа:arekusanderu написа:Тия от бфс са луди..........понеделник на обед,и кой ще иде до Сливен.После пишат че сме зле,публиката намалява и т.н.
Дори на мен ще ми е трудно да отида,пък съм на 100км!Поне да беше към 19.00 часа да речем!
Е ако беше от 19:00 часа трябваше да светиш с фенерче на играчите, че да могат да си пориткат малко

Иначе според мен много по-удобно щеше да е в събота или неделя на обяд, много повече хора щяха да отидат.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- mistreated
- Контакти:
Кировец написа:angelofdeath написа:Надявам се на спокойна победа, поне с два гола разлика. ЦСКА не може да си позволи да загуби точки от такъв съперник. Влизаме в трудна серия и това е последната лека среща. Нафтата не играе за нищо, защото знаят, че са обречени и бяха на косъм от отказване. Закрепиха се, но не се знае докога. Изобщо такива отбори без стадион и дори минимални средства не трябва да се допускат в А група. Само свалят нивото и всеки мач им е съмнителен. Във Бургас сериозно трябва да се замислят, кой доведе този иначи хубав отбор до това положение? Лошото е, че натам върви и Черноморец и ако не се вземат мерки морските градове ще останат с едит клуб.
Не е вярно. Имаме 4 трудни гостувания - всичко останало влиза в графата победи на Армията.
Гостуванията са срещу Ботев, Литекс, Черноморец и накрая, черешката на тортата - Левски, в мач от последния кръг преди плейофа.
Гостуването на Черноморец не е по-трудно от това на Нефтохимик. Този сезон всеки си взе необходимото на Лазур, мисля че и ние ще го направим. Другите отбори след второ място имат по-трудни мачове до края от нас.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Udoji90
- Контакти:
И аз мисля, че най-трудната серия всъщност вече мина - Вечно дерби, "Лаута", "Берое", "Тича", "Лудогорец" и пак Вечно дерби. Категорично не мога да се съглася, че мачът с "нафтата" е последният ни лек - всъщност е първият ни сравнително лек (на хартия) от над месец насам. Че и занапред имаме някои много трудни мачове, е ясно, ама поне не са поредни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
j0rka7aa написа:BRF написа:arekusanderu написа:Тия от бфс са луди..........понеделник на обед,и кой ще иде до Сливен.После пишат че сме зле,публиката намалява и т.н.
Е ако беше от 19:00 часа трябваше да светиш с фенерче на играчите, че да могат да си пориткат малко![]()
Иначе според мен много по-удобно щеше да е в събота или неделя на обяд, много повече хора щяха да отидат.
То ако беше в почивен ден,все ми едно кога ще е!Уж футбола за хората,а пък тоя мач го обричат да се играе почти без публика!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Ще сме си ядрото от София, които сме на всеки мач и фенове от провинцията. Едва ли ще напълним клетката в Сливен. Гостуванията на Литекс и Ботев Пловдив също са през работни дни. Гостуването в Пловдив е от 14:00 в четвъртък, а в Ловеч сме в сряда от 16:30 (к.р за перуките, нали имат осветление бе боклуци).
Колкото по-бързо се смени това "ръководство" на фризьорския салон, толкова по-добре за българският футбол. С тая плешива измет няма да отлепим от дъното още 100 години да стои там.
Колкото по-бързо се смени това "ръководство" на фризьорския салон, толкова по-добре за българският футбол. С тая плешива измет няма да отлепим от дъното още 100 години да стои там.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:Ще сме си ядрото от София, които сме на всеки мач и фенове от провинцията. Едва ли ще напълним клетката в Сливен. Гостуванията на Литекс и Ботев Пловдив също са през работни дни. Гостуването в Пловдив е от 14:00 в четвъртък, а в Ловеч сме в сряда от 16:30 (к.р за перуките, нали имат осветление бе боклуци).

BRF написа:Червени_шампиони написа:Ще сме си ядрото от София, които сме на всеки мач и фенове от провинцията. Едва ли ще напълним клетката в Сливен. Гостуванията на Литекс и Ботев Пловдив също са през работни дни. Гостуването в Пловдив е от 14:00 в четвъртък, а в Ловеч сме в сряда от 16:30 (к.р за перуките, нали имат осветление бе боклуци).
Това не бях го проверявал!Потресен съм!Две от любимите ми дестинации!К,р за бфс!За какво са ни толкова мачове ,като не можем да отидем да ги гледаме?
Аз вчера или онзи ден се загледах в програмата и ми идеше да се гръмне, докато великите ни домакински дербита с Любимец и Пирин са в удобни часове в събота и неделя, мачовете ни в Ловеч и Пловдив, и двата са в работни дни по обяд, направо думи нямам, тея перуканки се чудят как да затрият тотално футбола ни.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!