Нико написа:
Не си класик та да те цитирам.Хубаво е преди да отговориш на нещо първо да го прочетеш и ако ще отговаряш то да отговориш на всичко в него.ГЕРБ са най-неморалната и опасна пасмина управлявала някога България.Това са абсолютно безкрупулни индивиди които биха вкарали страната и в гражданска война в името на интересите си.Изумен съм как може да сравняваш мутрите с безумието на ареста на Гуцанов!Това не е просто един арест ,а е абсолютно преднамерено полицейско извращение с цел за всяване на страх и ужас в хората.Толкова ли ти е трудно да го схванеш това или не ти изнася да го признаеш?В така нареченият преход няма нито една партия , която да се е държала по такъв безумен и опасен начин след като е паднала от власт като ГЕРБ.Или си платен от въпросната партия или си в огромна заблуда.Да зимите на Виденов и Луканов бяха ужасни , но защо не споменаваш нищо за самозапалилите се хора и двете самоубили се цели семейства благодарение на управлението на любимата ти партийка? Последните посочени ужасно тъжни постижения са единствено постигнати в цялата история на България единствено от ГЕРБ.Явно ти харесва много уродливото послушно блеене в съпровод на солистката Цачева изпълняваща хита "Цъфнал ГЕРБ" , но мен това ме отвращава.Кое друго българско правителство е правило изнесени заседания в Турция?Кой е пръв приятел с Ердоган ?На кой министър председателя на Турция пожела лично успех в изборите?Ако ще подкрепяш тези хора, поне си махни от подписа святото име на Апостола!
Ти не си класик, но аз ще те цитирам, защото искам да улесня всеки, който чете тези мнения, включително и теб. Смятам, че това е вид уважение към другите хора, но както и да е. Прочел съм всичко и съм ти написал само факти, за разлика от повечето общи приказки, които ти пишеш. Общи приказки от типа най-неморалната, че щели да вкарат страната в гражданска война, а как си стигнал до тези изводи не пишеш естествено... А е ясно, че е точно обратното. При първото по-сериозно стълкновение между полиция и протестиращи Борисов си подаде оставката. За разлика от някои други, но ти въпреки че "уж" си запознат с политическите процеси в страната за мен напълно умишлено пренебрегна този факт, за да изкажеш безумното си твърдение за гражданската война... Както и сега ако беше отишъл на митинга, щеше да чуеш как Борисов не искаше да се скандира против бс/к/п, но естествено и това не си чул... Което ме кара да изпитвам основателни притеснения, че умишлено изкривяваш истината, което е присъщо на подръжниците на "партията-майка". И току виж се оказало, че ти си платеният, който в името на някой лев изкривява истината...
Ще те попитам отново нещо, въпреки че виждам, че не обичаш да отговаряш на въпроси, които не ти харесват. Кое точно е безумното и чак толкова трагичното в ареста на Гуцанов? Ти имаш ли идея какво е истинско полицейско извращение? Или говориш наизуст. Битите хора по улиците сигурно са по-малко полицейско извращение. А те ставаха по друго време, а не през управлението на ГЕРБ. Ти да не си някакъв роднина на Гуцанов, че пренебрегваш нещо толкова фрапантно? Или са ти платили? А прикриването на хиляди престъпници от полицията не е ли по-голямо извращение? А тия катаджии в Кнежа, които изнудваха граждани-помниш ли този случай и кога е бил той? Ежедневните рекети на катаджии, които драстично намаляха по времето на ГЕРБ не са ли извращение? За финал нека ти разкажа една лична история. По времето на управлението на тройната коалиция ме викаха на другия край на България за някакъв обир, който бил извършен по времето, когато аз съм бил в казармата. Понеже ме викнаха по неправомерен път, аз не отидох, а следователят ме пусна за общонационално издирване и ми пускаше снимката по медиите с твърдението, че съм престъпник. И това защото някакъв циганин казал, че крал свине с Иван, с майка Ана /нарочно употребявам други имена/. Естествено после се оказа, че това не е така, но вече познатите ми бяха облъчени, че съм престъпник. И това ли не е извращение-как мислиш?
Отново подминавам общите приказки за "безумния и опасен" начин, защото по никакъв начин не си доказал защо е безумен и опасен, пък и не виждам да е станала гражданска война в България. Може би такава има в мозъците на някои като теб. Защото много по-безумно бе да организираш митинг, когато се провежда в същия ден мач Левски-ЦСКА и се събират агитки на двата отбора, а и се провеждат други протести... Естествено ти няма как да разбереш това или пак се правиш, че няма такова нещо.
Самозапалилите се хора, мир на праха им не ги споменавай, защото не си психолог, за да разбереш защо са се подпалили. Дали не е било заради това, че вече десетилетия търпят безумно управление, в голяма част, от което са управлявали бс/к/п и д/п/с... Хората, които търсят истината, а не конфликти и обиди боравят с факти... А после се оказа, че аз съм бил платеният
Ще ми се да видя доказателства за изнесени заседания в турция. Глупостите за "пръв приятел" и "цъфнал герб" ги запази за някой друг. И не виждам нещо лошо да пожелаеш на някой успех в нещо, ако от това ще спечели цяла държава. Аз не виждам нещо лошо в едни добросъседски отношения между две държави, пък било то и турция. Или ти предпочиташ да сме в конфликт? И тук ще добавя други факти. Значи за теб това е по-гадно от това да се плащат пари хората да носят фереджета? Да се назначават: шеф на ДАНС, министри, зам. министри, областни управители от "неетническата партия"? От това да се издигат паметници, да се кръщават улици на поробители, да не се говори български в цели градове и села? Или да оставят цяло село без вода, заради интересите на птицеферма с турски собственици? И т.н., и т.н. И после аз съм бил платеният... Хубаво е да знаеш, че нямаш право да казваш кой какви подписи да си слага, кои хора да уважава с цялото си сърце и най-вече да не забравяш, че се намираме в спортен форум и не съм написал Васил Левски!

Jürgen написа:Бих попитал ГЕРБ с какво е алтернатива

? С магистралите ли, или със супер интелигентния Бойко Борисов?
Алтернатива може да е някой можещ и разбиращ от политика човек, но кой е той

? Защото аз не виждам такъв.
Дотогава за мен всички са маскари и нито един от тези няма да заслужи моят глас

Това съм го разяснявал неведнъж. Погледни всичко, което съм написал, че са направили бс/к/п и д/п/с и ще ти стане ясно кое е по-добре или по-зле. Надявам се да кажеш коя друга политическа формация в момента може да се доближи до процентите на двете партии, които съм написал.