Middlesbrough написа:Носа ще наказва
![]()
Малко вероятно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:Носа ще наказва
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Той е машина, ама си е друго да си починеш и после да си направиш пълноценна подготовка. Иначе и аз стискам палци за симпатичните исландци и за Украйна.
: ) Fm-a свали ли го![]()
Не съм. Има ли го вече излекуван? Бих го купил пак, но нямам същото време за игра и не си заслужава.
Има го тоя път![]()
аз вече съм декември с Бърнли :Д , почнах свободен агент :Д и Бърнли ме зеха , чак ноември ... и като ме зеха от 22 място ги изкачих до 10 , 5 мача 5 побед включително 1-4 срещу Боро, които пък са последни
![]()
![]()
Много е добър тази година фм-а , като имаш време цъкай
Много ли са го натъпкали с простоти?. Дразни ме, когато губиш по половин час в указания и настройки за мач.
rhaegar написа:Ае всичко живо прави някакви мачове с по 10 гола в тях, на мен най-резултатния ми е 3:1. Бетонирал съм се в защита и тва е
Groucho написа:Middlesbrough написа:Носа ще наказва
![]()
Малко вероятно.
Soulen написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Той е машина, ама си е друго да си починеш и после да си направиш пълноценна подготовка. Иначе и аз стискам палци за симпатичните исландци и за Украйна.
: ) Fm-a свали ли го![]()
Не съм. Има ли го вече излекуван? Бих го купил пак, но нямам същото време за игра и не си заслужава.
Има го тоя път![]()
аз вече съм декември с Бърнли :Д , почнах свободен агент :Д и Бърнли ме зеха , чак ноември ... и като ме зеха от 22 място ги изкачих до 10 , 5 мача 5 побед включително 1-4 срещу Боро, които пък са последни
![]()
![]()
Много е добър тази година фм-а , като имаш време цъкай
И аз го играя това, ама играта ме мрази много. На миналия ФМ играх с Литекс 2 сезона и 2-та загубих титлата в последния мач, даже 2-рия да ми е по-гадно от корнер в последната минута от Локо Пловдив![]()
На тоя пък играх с Лудогорец и Легия Варшава за ШЛ ги бих първия мач в България с 3:1, а втория ма повеждат с 6:0 правя 6:4 и в последната минута от тъча ми прехвърлят Владо Стоянов
Middlesbrough написа:rhaegar написа:Ае всичко живо прави някакви мачове с по 10 гола в тях, на мен най-резултатния ми е 3:1. Бетонирал съм се в защита и тва е
Ми 5 мача съм изиграл
2 пъти 2-1 , 2 пъти 1-0 и един път 1-4 вс Боро за сега
Middlesbrough написа:Ооо бати Граучо
как сме
marchisio написа:2008 е най-якия менажер![]()
Не ми даваха смешници от Парма за по 80 мил, да не говоря, че противниците си правеха асистенции от тъч и всеки удар им беше гол след 3тия сезон![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта