Tрябва ли друг треньор на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрябва ли друг треньор на ЦСКА?
Не, трябва д аоставим стойчо на мира да си свърши работата
Не,трябва ни нов собственик,който да инвестира в отбора,в базите и детско-юношеската школа.
Ако има такъв човек,едва ли някой ще си прави разни игрички,за разлика от сега Митал нищо не дава и не се интересува
какво става с отбора.
А на Стойчо му пожелавам много успехи в евротурнирите.
Ако има такъв човек,едва ли някой ще си прави разни игрички,за разлика от сега Митал нищо не дава и не се интересува
какво става с отбора.
А на Стойчо му пожелавам много успехи в евротурнирите.
Зависи. Стойчо доказа, че без проблеми може да печели шампионската титла. От друга страна представянета му в Европа е леко трагично. Но да го оставим поне още година и тогава да мислим за смяната му. Иначе от разни смешници като сашо Станковкато вариант за треньор отсега ми се изправя косата
Za sega ne.Da se maxa Tomov,4e sigurno ni 4akat po-golemi beli.4ujdenec da,no klasen ne ot tia kadeto se mestat ot otbor v otbor v BG.Za6to portugalogovoria6t?Da gi prodavat tia zvezdi na4elo s "perlata"nito edin ne e za CSKA,a i te da u4at balgarski.Samo CSKA!
Според мен не трявба да се пипа Стойчо ,да се остави 2-3 години да работи и да постигне някакви прилични резултати ,идеята ми е ,че в България няма по добър избор от него ,а добър чужденец трудно ще се навие да дойде в нашата страна
Най-слабия треньор!ЦСКАр е в дън душа,но така не става!Както Стоичков-голям футболист но слаб треньор!Страхлива игра!Никаква идея "кюскане"на топката напред и каквото стане тва не е ЦСКА!Истинските ЦСКАри не харесват този тип "игра"!САМО ЦСКА
категорично да ,може всички фенове да го обичат обаче ве4е една година се вижда че ЦСКА не играе футбол а някакво жалко подобие на царя на спортовете
Не Стойчо е достса добър треньор за българските стандарти
Стойчо става само за мотиватор иначе за изграждане на стил на игра не става.Колкото и трудно да си го призная но един Мъри мисля че разбира повече играта и със посредствени футболисти направи чудеса.А и Стойчо не може да наложи един млад футболист един пример с Г.Христов който го пробва през лятото и не можа да види големия потенциал на играча който ще стане може би голмайстор на шампионата.
Ако имаме добри играчи тогава и нов треньор . С тези момчета които и да дойде същото ще е нивото