КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Мнениеот subzero » 19 ное 2013 08:36

snakebite написа: аз потретвам че инициатори за грозния футбол, перипетиите около мачовете, за цялата работа са Берое, те - не, та не ! !!

Кой си ти ???
Както вече казах,всеки има своята истина. Ти не,та не.
Кои сте вие ???
Защо да сте прави ???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 ное 2013 09:39

subzero написа:
snakebite написа: аз потретвам че инициатори за грозния футбол, перипетиите около мачовете, за цялата работа са Берое, те - не, та не ! !!

Кой си ти ???
Кои сте вие ???
Защо да сте прави ???

Най-малкото, трябва да приемеш, че snakebite следи отбора отблизо от много дълго време и не си ти човекът, който има потенциала да спориш по детайлите на Лудогорец с него.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 ное 2013 10:03

tsonpen написа:
subzero написа:

Кой си ти ???
Кои сте вие ???
Защо да сте прави ???

Най-малкото, трябва да приемеш, че snakebite следи отбора отблизо от много дълго време и не си ти човекът, който има потенциала да спориш по детайлите на Лудогорец с него.

OK. Супер.
Само,че тук не става въпрос за детайлите около отбора .
Питам защо вашата истина за мачовете срещу другите отбори трябва да е меродавна ???
Аз следя Черноморец отблизо,други следят Берое,трети ЦСКА. Защо ние да не сме прави ???
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 ное 2013 10:30

subzero написа:
tsonpen написа:
subzero написа:

Кой си ти ???
Кои сте вие ???
Защо да сте прави ???

OK. Супер.
Само,че тук не става въпрос за детайлите около отбора .
Питам защо вашата истина за мачовете срещу другите отбори трябва да е меродавна ???
Аз следя Черноморец отблизо,други следят Берое,трети ЦСКА. Защо ние да не сме прави ???

А защо ние да не сме? Ние си следим домакинските мачове по най-добрия начин. В гостуващия сектор имаше една-две коли фенове на Берое. Телевизионното предаване е в някаква степен манипулативно. Оказа се, че не се е видяло защо е изгонен Хубчев.
Лудогорец в момента е дразнител за всички и е нормално да ни нападат от много страни. Ако бяхме в средата на класирането, щяхме да имаме много повече симпатии от други фенове.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 ное 2013 10:56

tsonpen написа:Телевизионното предаване е в някаква степен манипулативно. Оказа се, че не се е видяло защо е изгонен Хубчев.

То много неща се оказаха. Освен, че телевизионното предаване се оказа манипулативно (според теб), всички статии за инцидента се оказаха манипулативни. И да, НЯМА да позволим на модерния Гьобелс да се нахвърля на Хубчев, който от 9 ноември насам не е давал НИКЪДЕ публично изявление. Защото това е един жалък опит да се очерня човек.

И като говориш за две коли фенове на Берое ми отговори защо в Стара Загора имаше трима фена на Лудогорец (шампионът на България и евробоецът на страната). Смяхме се на Баба Яга, но действително тя е за уважение, затова си връщам думите назад и й казвам - БРАВО! В неделя вечер, неработен ден, да дойдат трима човека е обидно на фона на успехите ви.

Иво Главата беше за един жълт картон, който получи в първия мач. Борко Стойчев груб фаул НЕ Е извършвал, така че се скрийте с глупавите и неверни твърдения. Единствено ще се съглася, че Здравко Илиев във втория мач беше за гонене още първото полувреме. Защо го е направил - вероятно защото толкова си може.

След две седмици (ако сега в събота не се погрижите от четиримата висящи с картони - четирима да получат такива, в което не се и съмнявам) ще загубите - заради лицемерието най-вече.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 19 ное 2013 11:01

tsonpen написа:
А защо ние да не сме? Ние си следим домакинските мачове по най-добрия начин. В гостуващия сектор имаше една-две коли фенове на Берое. Телевизионното предаване е в някаква степен манипулативно. Оказа се, че не се е видяло защо е изгонен Хубчев.
Лудогорец в момента е дразнител за всички и е нормално да ни нападат от много страни. Ако бяхме в средата на класирането, щяхме да имаме много повече симпатии от други фенове.

Тук си в голяма заблуда.Лудогорец въобще не е дразнител ,никога не е бил,никога няма и да бъде,колкото и да Ви се иска това.
Избийте си го от болните мозъци .
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 19 ное 2013 11:14

tsonpen написа:

За да е дразнител някой отбор за публиката, то той трябва да докара и стабилно количество фенове. Знаеш ли каква е интригата да пееш срещу 3 души? Относително силен отбор сте, но не и дразнител все още. Моята прогноза е, че нивото Ви все повече ще пада- видя се срещу Литекс, ще се види отчетливо и срещу други отбори. Факт е, че все по- малко ни затруднявате нас. Много ще ви е трудно този шампионат.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 19 ное 2013 11:42

daydreamer написа:
tsonpen написа:

За да е дразнител някой отбор за публиката, то той трябва да докара и стабилно количество фенове. Знаеш ли каква е интригата да пееш срещу 3 души? Относително силен отбор сте, но не и дразнител все още. Моята прогноза е, че нивото Ви все повече ще пада- видя се срещу Литекс, ще се види отчетливо и срещу други отбори. Факт е, че все по- малко ни затруднявате нас. Много ще ви е трудно този шампионат.

ХАХА. Не че нещо, но отбора расте. Този мач и турнир бяха с много малко значение за Лц, дори не знам дали не беше по-добре да отпаднем и да си спестим рисковете от контузии.
Аз ви разбирам защо се вълнувате толкова - това ви е шанса за трофей. Като цяло ми харесва и играта Ви. Малко грубичка, но и Моци и Дяков понякога ритат лошо, че чак и мен ме дразнят.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 19 ное 2013 12:40

daydreamer написа:

Да бе пада ни нивото шЪ знаЙш...
Аз само в мачовете с вас си правя изводи..Петевия Лудогорец последните два мача - пролетта и за суперкупата, имаше съвкупно 1-2 положения , сега имаше една дузина в двата мача..
Обратно БЕРОЕ...особенно пролетта имаше 4-5 чисти положения, сега - в двата мача освен 2-3 мелета не си спомням за положение...
Сегашния Лудогорец е с една класа над Петевия пролетта ! Победихме за пръв път на терените на ЦСКА, Черноморец и Славия. Записахме впечатляващи победи над ЦСКА и Левски навън, разбихме ЦСКА и Славия у дома, бихме с резервите навън Локо Пловдив
За Европа въобще не говоря...словашкия шампион само преди няколко години би като маче у дирек Левски и Литекс, сега бе разбит и с резултат и с игра, и спокойно можеше да поеме 6-7 гола !!
За другите ( в Европа) въобще не отварям дума, виждате къде ще играят Украйна(на световно) и какъв футбол имат !!!
А това дали е дразнител на Берое специално, на мен и предполагам много наши фенове не ни пука да ти кажа честно...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 19 ное 2013 13:13

snakebite написа:Имаше ли по- груби осминафинали, не, хем се играха по напечени дербита като Левски - ЦСКА и Ботев - Черно море !!..

Кое им е по-напеченото? Тука се изправихте срещу носителя на купата. И още нещо. Вместо да се радвате че се играе мач, тука ми ревете от всички отбори. Може да не се играе много футбол, но през настоящото първенство определено протоколните мачове са много по-малко. А здрави срещи и неочаквани резултати са често явление. Аз казвам БРАВО на всеки отбор които излиза на терена, за да спечели! Стига толкова рев, да живеят истинските мачове, другото ще дойде.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Върни се в “Лудогорец”