snakebite написа: аз потретвам че инициатори за грозния футбол, перипетиите около мачовете, за цялата работа са Берое, те - не, та не ! !!
Кой си ти ???
Както вече казах,всеки има своята истина. Ти не,та не.
Кои сте вие ???
Защо да сте прави ???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
snakebite написа: аз потретвам че инициатори за грозния футбол, перипетиите около мачовете, за цялата работа са Берое, те - не, та не ! !!
subzero написа:snakebite написа: аз потретвам че инициатори за грозния футбол, перипетиите около мачовете, за цялата работа са Берое, те - не, та не ! !!
Кой си ти ???
Кои сте вие ???
Защо да сте прави ???
tsonpen написа:subzero написа:snakebite написа: аз потретвам че инициатори за грозния футбол, перипетиите около мачовете, за цялата работа са Берое, те - не, та не ! !!
Кой си ти ???
Кои сте вие ???
Защо да сте прави ???
Най-малкото, трябва да приемеш, че snakebite следи отбора отблизо от много дълго време и не си ти човекът, който има потенциала да спориш по детайлите на Лудогорец с него.
subzero написа:tsonpen написа:subzero написа:snakebite написа: аз потретвам че инициатори за грозния футбол, перипетиите около мачовете, за цялата работа са Берое, те - не, та не ! !!
Кой си ти ???
Кои сте вие ???
Защо да сте прави ???
Най-малкото, трябва да приемеш, че snakebite следи отбора отблизо от много дълго време и не си ти човекът, който има потенциала да спориш по детайлите на Лудогорец с него.
OK. Супер.
Само,че тук не става въпрос за детайлите около отбора .
Питам защо вашата истина за мачовете срещу другите отбори трябва да е меродавна ???
Аз следя Черноморец отблизо,други следят Берое,трети ЦСКА. Защо ние да не сме прави ???
tsonpen написа:Телевизионното предаване е в някаква степен манипулативно. Оказа се, че не се е видяло защо е изгонен Хубчев.
tsonpen написа:
А защо ние да не сме? Ние си следим домакинските мачове по най-добрия начин. В гостуващия сектор имаше една-две коли фенове на Берое. Телевизионното предаване е в някаква степен манипулативно. Оказа се, че не се е видяло защо е изгонен Хубчев.
Лудогорец в момента е дразнител за всички и е нормално да ни нападат от много страни. Ако бяхме в средата на класирането, щяхме да имаме много повече симпатии от други фенове.
tsonpen написа:
Лудогорец в момента е дразнител за всички и е нормално да ни нападат от много страни. Ако бяхме в средата на класирането, щяхме да имаме много повече симпатии от други фенове.
daydreamer написа:tsonpen написа:
За да е дразнител някой отбор за публиката, то той трябва да докара и стабилно количество фенове. Знаеш ли каква е интригата да пееш срещу 3 души? Относително силен отбор сте, но не и дразнител все още. Моята прогноза е, че нивото Ви все повече ще пада- видя се срещу Литекс, ще се види отчетливо и срещу други отбори. Факт е, че все по- малко ни затруднявате нас. Много ще ви е трудно този шампионат.
daydreamer написа:
За да е дразнител някой отбор за публиката, то той трябва да докара и стабилно количество фенове. Знаеш ли каква е интригата да пееш срещу 3 души? Относително силен отбор сте, но не и дразнител все още. Моята прогноза е, че нивото Ви все повече ще пада- видя се срещу Литекс, ще се види отчетливо и срещу други отбори. Факт е, че все по- малко ни затруднявате нас. Много ще ви е трудно този шампионат.
snakebite написа:Имаше ли по- груби осминафинали, не, хем се играха по напечени дербита като Левски - ЦСКА и Ботев - Черно море !!..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта