Другото лице на съботния митинг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Другото лице на съботния митинг

Мнениеот parvanoff » 18 ное 2013 21:12

petko.h.markov написа:Какво положително очакваш да кажа за двата митинга?Че карат хората като животни с влакове и автобуси срещу
някой лев? И какво искат да покажат? Кой по-голяма подкрепа има?Щеше да смешно ако не е тъжно.Абе защо
ли въобще си губя времето с тези писания.

Чакам доказателствата за тези твои думи. Кой колко хора е докарал и колко им е платил? Защото иначе си остава една клевета.
Аз лично познавам хора, които са били на митинга в Пловдив. Хора, които имат някои убеждения и виждания и са отишли да си ги защитят там. Дали ти споделяш тези виждания предполагам се усещаш, че няма значение за тях. Значи според теб хората нямат право на политически възгледи? Нямат право да си ги изразяват? И това да си ги изразят е простотия за теб? Значи те са простаци, така ли? ;)
И понеже си запознат още няколко въпроса. Кога ГЕРБ обявиха, че ще има митинг? И бяха ли обявили другият митинг преди това? И ако не бяха ГЕРБ с кого и какво щяха да мерят? ;) Ако имаш отговори на тези въпроси, може би ще ти стане ясно колко основателно е мнението ти, че тези в Пловдив са мерили нещо...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 ное 2013 21:26

parvanoff написа:
petko.h.markov написа:Какво положително очакваш да кажа за двата митинга?Че карат хората като животни с влакове и автобуси срещу
някой лев? И какво искат да покажат? Кой по-голяма подкрепа има?Щеше да смешно ако не е тъжно.Абе защо
ли въобще си губя времето с тези писания.

Чакам доказателствата за тези твои думи. Кой колко хора е докарал и колко им е платил? Защото иначе си остава една клевета.
Аз лично познавам хора, които са били на митинга в Пловдив. Хора, които имат някои убеждения и виждания и са отишли да си ги защитят там. Дали ти споделяш тези виждания предполагам се усещаш, че няма значение за тях. Значи според теб хората нямат право на политически възгледи? Нямат право да си ги изразяват? И това да си ги изразят е простотия за теб? Значи те са простаци, така ли? ;)
И понеже си запознат още няколко въпроса. Кога ГЕРБ обявиха, че ще има митинг? И бяха ли обявили другият митинг преди това? И ако не бяха ГЕРБ с кого и какво щяха да мерят? ;) Ако имаш отговори на тези въпроси, може би ще ти стане ясно колко основателно е мнението ти, че тези в Пловдив са мерили нещо...

Явно си политически пристрастен което прави диалога безполезен.Като видиш на снимките болшинството от митингуващите ще си отговориш на зададените от теб въпроси.Аз съм бил на митинга на СДС 1990г.Тогава
нямаше нито автобуси нито влакови композиции.Това е спонтанен митинг.Вместо да си вършат работа за която
са избрани те се карат като цигани и се правят на велики.Тежко на държавата с такива политици.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 ное 2013 21:30

petko.h.markov написа:Явно си политически пристрастен което прави диалога безполезен.Като видиш на снимките болшинството от митингуващите ще си отговориш на зададените от теб въпроси.Аз съм бил на митинга на СДС 1990г.Тогава
нямаше нито автобуси нито влакови композиции.Това е спонтанен митинг.Вместо да си вършат работа за която
са избрани те се карат като цигани и се правят на велики.Тежко на държавата с такива политици.

Ти клеветиш хора, а казваш на друг, че е пристрастен. Не успя да дадеш ясни доказателства за клеветите си, това е ясно. Това не е морална постъпка от твоя страна. Без доказателства да обвиняваш хора... Въобще не желая да коментирам това, което го даваш за пример. Нито можеш да преброиш колко хора от малцинствата са там, нито кой ги е докарал, нито за какво са там, но продължаваш да клеветиш хората. Това казва достатъчно кой е пристрастен и кой не. Също така естествено, че не отговори до какво положително нещо ще доведе твоето мнение и е ясно защо пропусна този въпрос, въпреки че той е най-важният. Защото един човек трябва да прави добро. Той трябва да гради, а не да руши. Затова съществува и думата човечен...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 ное 2013 21:42

parvanoff написа:
petko.h.markov написа:Явно си политически пристрастен което прави диалога безполезен.Като видиш на снимките болшинството от митингуващите ще си отговориш на зададените от теб въпроси.Аз съм бил на митинга на СДС 1990г.Тогава

Ти клеветиш хора, а казваш на друг, че е пристрастен. Не успя да дадеш ясни доказателства за клеветите си, това е ясно. Това не е морална постъпка от твоя страна. Без доказателства да обвиняваш хора... Въобще не желая да коментирам това, което го даваш за пример. Нито можеш да преброиш колко хора от малцинствата са там, нито кой ги е докарал, нито за какво са там, но продължаваш да клеветиш хората. Това казва достатъчно кой е пристрастен и кой не. Също така естествено, че не отговори до какво положително нещо ще доведе твоето мнение и е ясно защо пропусна този въпрос, въпреки че той е най-важният. Защото един човек трябва да прави добро. Той трябва да гради, а не да руши. Затова съществува и думата човечен...

Кой е докарал хората-това е повече от ясно.Ти какво положително очакваш от мен-само констатирам какво съм видял
с очите си.А какво е положителното от тези митинги за държавата-питай организаторите.Аз за разлика от организаторите
и политиците си върша работата както трябва и по някакъв начин допринасям за икономиката на държавата.Плащам
си редовно всички данъци и заплати.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 18 ное 2013 22:25

http://toross.blog.bg/politika/2012/06/ ... est.972395 Тея хора не са умрели напразно! Вечна им памет!
Изображение

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 18 ное 2013 22:43

Всички протести контрапротести са организирани от комунистическите престъпници с цел да няма реална съпротива срещу тях!За да тръгне България напред е необходима радикална и безкомпромисна декомунизация!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 ное 2013 22:45

А някой може ли да ме светне, за какво Станишев се изивнява на турците за възродителния процес 8-) Някой да ни се е извинил на нас за 5 века османско иго :?: За насилствената смяната на имена и вяра през тези 5 века :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 18 ное 2013 23:05

И двата митинга са страните на една и съща монета!Според мен сега в България няма нито един политически субект ,без значение с какви буквички е именцето му, който да е отговорен и да преследва не личните цели на лидерчетата си , а националните интереси!

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 19 ное 2013 00:13

ич не ми омувайте момци
а кажете кратко и ясни
ДЕКА НИ Е ЖИВОТО
преебан от културно говорещи костюмчета

наглите са у ПАРЛАМЕНТО

НЕМА НИ 1 ОСЪДЕН
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 19 ное 2013 01:16

след този прекрасен митинг ( не платен като някой други ) в подкрепа на българското правителство мога да каже,че България е жива и иска да върви напред !

Върни се в “Свободна зона”