LSFC 1914 написа:CTAHKO написа:Тая русата Златка ми беше комшийка, като бях в София
A аз като бях в Америка, Тори Блек ми беше комшийка.
Ейййй супер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:CTAHKO написа:Тая русата Златка ми беше комшийка, като бях в София
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Groucho написа:LSFC 1914 написа:CTAHKO написа:Тая русата Златка ми беше комшийка, като бях в София
Несправедлив жизн, само аз съм без комшийка-куpва. Анатема!
CTAHKO написа:А, ние пък като сме с комшийки-курви, че накрая се скъсахме от ножки![]()
![]()
Курви, курви, пък една не ми пристана
“Кой ще спечели баража?”, пита журналистът. “Само Бог може да даде отговор на този въпрос”, отвръща Златан. “Трудно е да го попитам...”, казва журналистът. “Ти говориш с него в момента”, сопва се Ибрахимович и оставя присъстващите в залата за пресконференции с отворени усти.
tevez написа:“Кой ще спечели баража?”, пита журналистът. “Само Бог може да даде отговор на този въпрос”, отвръща Златан. “Трудно е да го попитам...”, казва журналистът. “Ти говориш с него в момента”, сопва се Ибрахимович и оставя присъстващите в залата за пресконференции с отворени усти.
LSFC 1914 написа:Който е гледал филма със сигурност не съжалява!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UmOZRugYGOo[/youtube]
tevez написа:“Кой ще спечели баража?”, пита журналистът. “Само Бог може да даде отговор на този въпрос”, отвръща Златан. “Трудно е да го попитам...”, казва журналистът. “Ти говориш с него в момента”, сопва се Ибрахимович и оставя присъстващите в залата за пресконференции с отворени усти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта