Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот hijack1 » 17 ное 2013 17:39

Avgusta 1916 написа:Събудете се бе! Може ли така да се излагате?!Не оправдавам действието на феновете , но пък рязаните да не се правят на света вода ненапита.
Футболистът на разград си е получил заслуженото след като е показвал оная си работа и средни пръсти на феновете зад оградата.Точка.

Значи утре ако аз дойда в твоята месторабота и почна да те псувам, след това ти ми отвръщаш с псувни то тогава имам основание да хвърлям бомбички и камъни по тебе? Така ли да го разбирам това?
Защото не мисля, че Бургзорг или който и да е просто е видял няколко беройци и е решил да ги "поздрави" без да е имало нещо срещу него преди това.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 17 ное 2013 17:45

ахаха Петричев е там ... и какво ? Смешник ! Футболисти нямат сметка да правят провокации . Никога не съм виждал такова нещо , Виждал съм много пъти да отвръщат на провокации от феновете, но не и те да започват . Никога и на никой отбор !

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 17 ное 2013 18:16

Здравко Илиев попрегоря май ... Иначе ако такива ще са ни ултрасите, по-добре да няма ултраси.
Изображение

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 18 ное 2013 08:26

NADURVEN_FILOSOF написа:...даже най-смешно ми е някой малчо като изпсува по примера на баща си. Ех, става ми някак топло на душата!

:lol: :lol: :lol: Оооо свещена простота...нямаше да пиша ,но замалко да се задавя от смях с кафето... :lol: :lol: :lol:
Невероятно е и аз ходя с дъщеря си на мачове,но ако се държи по този начин,лично аз ще и "зашия" един през устата...
Жалко е,че има хора които мислят като теб,на които не им пука,че отглеждат малки садисти и които ще бъдат лицето не само на българския запалянко,но и лицето на тази държава! :o
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 18 ное 2013 12:16

Златински: "Извади се полицейска палка и бе налаган нашият масажист.
Масажиста:Не са ме ударили, ако са ме ударили, ще ми личи
http://www.novsport.com/news821421_1003.html
Жалки сте вие !!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 18 ное 2013 16:18

сетих се за култовия коментатор от КИС 13:"Ето бият се. Защо, защо, защо го правят това..." :).

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 ное 2013 19:47

entwickler написа:сетих се за култовия коментатор от КИС 13:"Ето бият се. Защо, защо, защо го правят това..." :).

Аааа, този коментатор беше велик!!! :mrgreen:
"Кейшада пробива и центрира към Кейшада"
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 ное 2013 21:01

Груба постъпка,да се скача на футболисти!Сега най-вероятно ще го отнесе клуба Берое!Със сигурност цялата работа е преувеличена,но самия акт е тъп!Доста често някой отбор се чувства ощетен,но не е това начина за реакция и то точно срещу самите играчи.Не съм гледал мачовете,но до колкото знам,съдията обявява най-малкото продължение на съответното продължение!В смисъл ако каже 2 мин. се играе минимум толкова,но не е нужно да са точно толкова!Така,че тези претенции са несъстоятелни!

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 18 ное 2013 21:36

Извинявайте, не познавам достатъчно добре футболистите на Лудогорец визуално, ще може ли да ми помогнете - това ли е въпросния Бурзорг с разбитата уста? И ако да може ли да ми обясните къде са следите от нанесеното му малтретиране? Явно лекарите в болниците в Стара Загора са корифеи. Само за 24 часа са отстранили всякакви следи от разбитата му муцуна.

Изображение

Върни се в “Лудогорец”