Ученици бият учителка в час по английски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Чапаев

Re: Ученици бият учителка в час по английски

Мнениеот Чапаев » 18 ное 2013 19:44

badboy95 написа:Към господин учителя - кой го е отгледал това поколение? Да не са се пръкнали от нищото? ? Щом има проблем от възпитателен характер, вината трябва да поемат родителите, тоест твоето поколение. Не се прави на светец и не се опитвай да пропагандираш комунизма по такъв агресивен начин, че чак и обиждаш. Голям учител си, браво!! Ако това е примера, който си давал на учениците си, ясно ми е вече защо е пълно с толкова безкрупулни хора в България.

Всичко е плод на ниската сексуална култура по наше време! Там е разковничето! Една гумичка, използувана на време е можела да спести много главоболия на родителите Ви!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 18 ное 2013 19:52

Моля най-учтиво някой модератор да разгледа коментарите на "Чапаев" и да реши дали не заслужава да бъде баннат, защото с крайно нелепите си и агресивни пропагандиращи коментари само угнетява обстановката и безцелно изнервя повечето хора тук.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2013 19:54

Гледам някои яростно питат с какво право някой дава определения за някого и изтъкват те какви са. Радвам се, че сте успели, радвам се, че сте били добри ученици. Такива като вас даваха за пример, а тези от клипа се червяха за назидание. То всъщност такова нещо като в клипа не можеше да се види, защото само по себе си беше абсурд да се случи. Аз не знаех как да се прибера вкъщи след слаба оценка. От срам и от страх от шамарите. Сега не им пука. Ни на ученика, ни на родителя. Гледам ги ходят с една тетрадка на училище и то ако са на кеф я носят. Ако питам 10 ученика имат ли атлас, бас ловя, че поне половината ще ме попитат какво пък е това. Бих ги разбрал, ако с напредването на технологиите използват друг вид материали и помагала в учебния процес, но технопрогрес в училищата НЯМА! Интересно ми е какви практически занятия провеждат сега учениците, ако има някой да ми каже ще съм благодарен.
Говоря ви от опита на човек сблъскал се със системата на обучение в СССР и в България. В СССР учих до средата на март 91ва. Септември 91ва тръгнах на училище в България. Бях меко казано изненадан от незаинтересоваността на учителите дали учениците им възприемат и дали са усвоили преподавания материал. Мамка му, та на мен преди половин година 3000км. на север не ми даваха да си тръгна от училище преди да си напиша правилно домашното по материала за деня! Аз вкъщи не учех, учебният процес оставаше в училище, контролиран от преподавателите. Също така бях изненадан и от отношението на учениците към учителите. Още тогава си личеше, че уважението към учителя чезне. Аз си го имах, макар, че бях в чужда държава. Защото просто така съм научен. Към човека нает за охрана, винаги съм се обръщал с Г-не, за разлика от масата съученици викащи му "чичка". Беше ми много чудно как си го позволяват и ме беше срам заради тях когато срещна тъжния му поглед оценяващ децата преминаващи покрай него. Разбираемо беше да се карат кой да седне до мен за контролното или класната по руски език, но недоумявах когато някой съученик ме попиташе как се пише правилно някоя дума на български. Добре де, по дяволите, аз за 5 месеца можах да науча бълграския език почти перфектно писмено и говоримо, а този до мен ме пита как се пише правилно някаква дума на родния си език . Някакъв руснак. Аз бих потънал в земята от срам.
Тогава бях хлапак, изводите си ги правих по-късно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 18 ное 2013 20:43

badboy95 написа:Моля най-учтиво някой модератор да разгледа коментарите на "Чапаев" и да реши дали не заслужава да бъде баннат, защото с крайно нелепите си и агресивни пропагандиращи коментари само угнетява обстановката и безцелно изнервя повечето хора тук.

Какво пропагандирам! Само излагам фактите от съвременната реалност! И точно това са нещата, които те угнетяват, а не Чапаев! А ако ме баннат, с какво това ще ти помогне да избегнеш форумния гнет!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 18 ное 2013 20:45

suburban написа:Само да вметна - възпитанието не се учи в училищата..

+1962
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 ное 2013 20:49

Много аматьорско клипче. Постановка.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 18 ное 2013 21:26

Чапаев написа:
badboy95 написа:Моля най-учтиво някой модератор да разгледа коментарите на "Чапаев" и да реши дали не заслужава да бъде баннат, защото с крайно нелепите си и агресивни пропагандиращи коментари само угнетява обстановката и безцелно изнервя повечето хора тук.

Какво пропагандирам! Само излагам фактите от съвременната реалност! И точно това са нещата, които те угнетяват, а не Чапаев! А ако ме баннат, с какво това ще ти помогне да избегнеш форумния гнет!

Точно ти си проблема, как не те е срам да използваш такива епитети за хора, които дори не познаваш? И се наричаш учител? Ти си един комунистически БОКЛУК, който го е яд, че хората почват да се оттърсват от тираничните ти господари, бивши комунисти, ама видиш ли, вече са демократи. Много скоро ще видиш какво е бой, а твоите любимци ще са потърпевшите.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 18 ное 2013 22:53

Вероятно учителката е неудобна и децата на комунистическите престъпници са решили да приложат насилие срещу нея!Ето това са комунягите - те обучават своите комунистически отрочета да бият нормалните хора!Това е резултата от 69 години комунистическо робство!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 18 ное 2013 22:56

Безкомпромисен написа:Вероятно учителката е неудобна и децата на комунистическите престъпници са решили да приложат насилие срещу нея!Ето това са комунягите - те обучават своите комунистически отрочета да бият нормалните хора!Това е резултата от 69 години комунистическо робство!
Бог да пази България от комунисти!

Ама и ти си яко болен като тоя чапаев... :shock:

Офтопик:
Image

emozakov
Контакти:

Мнениеот emozakov » 19 ное 2013 00:32

windy26 написа:Авторът на темата не вижда ли,че това са кадри от час в някакъв техникум в затънтена част на БГ.Не вижда ли,че са само момчета,това не ти ли прави впечатление ? Това са електро и механо техникуми,където е обществена тайна ,че почти всички са момчета и са най-големите кретени .Какво друго очакваш от такива индивиди,събрани на едно място без никаква амбиция и цел ? Тези кадри ли обобщават учебната система в цяла БГ ? Тези хора не са лицето на българското образование,а са дъното :!: Покажи клип с такава ситуация от Езикова или Природо-математическа гимназии и тогава ще говорим отново,а засега да се обобщава е глупаво.

Приятел, аз сам учил в техникум по електротехника в Монтана и знам че съм научил доста ,това и работя в момента .Такива като тебе гимназисти ги папкахме по олимпиадите по математика

Върни се в “Свободна зона”