КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Мнениеот tsonpen » 18 ное 2013 19:14

Ах, тези беройци. Висят още в темата и ни приканват да бъдем гадни след като спечелихме 1/8 финала. Спрете се! Върнете се назад и прочетете да видите, че никой нито ви се е канил, нито дори ви е броил за силен съперник. Да, оказахте се трудно преодолими, но заради филма в който ни вкарахте още в Разград. Там всеки, който беше на стадиона и имаше добра гледка, знае много добре кой отбор започна с грубостите и предизвика другия. Същото са направили после и 30 фена на Берое. Тъкмо отборът ви беше отишъл в трета глуха и намерихте начин да си вдигнете акциите като вкарахте Лудогорец в скандал. Да, вие го направихте! Ако бяхте дошли в Разград само да играете футбол, ако треньорът ви не си беше позволил да се обяснява на съдията, ако не бяхте писали декларации и режисирали филмчета, ако групичка пишман-фенчета не беше налетяла на футболистите ни, то с какво щеше да се запомни Берое? С това, че е поредният отстранен от Лудогорец отбор ли? Но сега си имате кауза. Несправедливо отстранените, борци за идеала си. А отдолу, че има един футболно-несъстоятелен отбор, това на кого му пука?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 18 ное 2013 19:22

tsonpen написа:А отдолу, че има един футболно-несъстоятелен отбор, това на кого му пука?

Този футболно несъстоятелен отбор ви взе Суперкупата. Да, същия този, на който вчера вие гол не вкарахте ако не си разбрал, вкарахме си го сами. И като говориш за грубости - вчера кой получи повече жълти картони от съдията, който заедно ще се съгласим (мисля, че и ти го писа) е свирил безпристрастно и коректно? Тогава кой е бил по-грубия отбор?
Смешно е твърдението, че Берое е играл грубо в Разград, разбираш ли. Играта бе твърда (и от двете страни), но не и груба. Изгоненият наш играч бе изгонен затова че е закъснял при пласирането, а не че умишлено е направил грубо нарушение. Затова и е наказан с лишаване от състезателни права за един мач, а не за повече.

И последно - Берое се е запомнил доста преди Лудогорец да е станал някакъв фактор в България. Ще се помни и дълго след като Лудогорец спре да бъде фактор в България.
Последна промяна от bigfish на 18 ное 2013 19:23, променено общо 1 път.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 18 ное 2013 19:23

tsonpen написа:Ах, тези беройци. Висят още в темата и ни приканват да бъдем гадни след като спечелихме 1/8 финала. Спрете се! Върнете се назад и прочетете да видите, че никой нито ви се е канил, нито дори ви е броил за силен съперник. Да, оказахте се трудно преодолими, но заради филма в който ни вкарахте още в Разград. Там всеки, който беше на стадиона и имаше добра гледка, знае много добре кой отбор започна с грубостите и предизвика другия. Същото са направили после и 30 фена на Берое. Тъкмо отборът ви беше отишъл в трета глуха и намерихте начин да си вдигнете акциите като вкарахте Лудогорец в скандал. Да, вие го направихте! Ако бяхте дошли в Разград само да играете футбол, ако треньорът ви не си беше позволил да се обяснява на съдията, ако не бяхте писали декларации и режисирали филмчета, ако групичка пишман-фенчета не беше налетяла на футболистите ни, то с какво щеше да се запомни Берое? С това, че е поредният отстранен от Лудогорец отбор ли? Но сега си имате кауза. Несправедливо отстранените, борци за идеала си. А отдолу, че има един футболно-несъстоятелен отбор, това на кого му пука?

Че вие какво играхте в тия 2 мача? Нищо не играхте. Ритахте се там, въргаляхте се, това че не сте бавили играта е някаква измишльотина. Бавихте. Тука някакви корифеи на футбола даваха прогнози по 3-4-5 на нула, ама каква стана тя? Играхте толкова футбол колкото и останалите отбори.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 ное 2013 19:34

bigfish написа:
tsonpen написа:А отдолу, че има един футболно-несъстоятелен отбор, това на кого му пука?

Този футболно несъстоятелен отбор ви взе Суперкупата. Да, същия този, на който вчера вие гол не вкарахте ако не си разбрал, вкарахме си го сами. И като говориш за грубости - вчера кой получи повече жълти картони от съдията, който заедно ще се съгласим (мисля, че и ти го писа) е свирил безпристрастно и коректно? Тогава кой е бил по-грубия отбор?
Смешно е твърдението, че Берое е играл грубо в Разград, разбираш ли. Играта бе твърда (и от двете страни), но не и груба. Изгоненият наш играч бе изгонен затова че е закъснял при пласирането, а не че умишлено е направил грубо нарушение. Затова и е наказан с лишаване от състезателни права за един мач, а не за повече.

И последно - Берое се е запомнил доста преди Лудогорец да е станал някакъв фактор в България. Ще се помни и дълго след като Лудогорец спре да бъде фактор в България.

Суперкупата съм ви я честитил. А вие благодарихте ли на Петев, че беше плах в онзи мач? Имаше и още един мач с вас - 0:0, където почти всички фенове на Лудогорец признахме Берое за по-добрия отбор в мача и това, че отървахме загубата донякъде с късмет. Но тези неща са за тогава. Сега сте в друго положение.
Странно ми е как стига топката до играча, който вкарва автогол и кое го кара да действа панически? Помисли над това! ;)
А за инициативата за грубостите имам лични впечатления. Не ми се спори за очевадни неща.
[center]Изображение[/center]

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 18 ное 2013 19:39

tsonpen написа:Странно ми е как стига топката до играча, който вкарва автогол и кое го кара да действа панически? Помисли над това! ;)

Не търси логика там дето я няма. Това е Здравко, талисмана на отбора 8-)
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 18 ное 2013 19:41

Това е .....БЕРОЕ!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 18 ное 2013 20:23

Прекалено голямо внимания обърнахме на беройци мисля....
Чакат ни нови мачове...
За суперкупата ...да се благодарят на Петев, защото бат' Стойо нямаше да им прости :)
Най-ме кефи като почват да казват че Петев направил отбора, направил той дръжки, всички знаем как играеше в Б групата със суперселекция !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 18 ное 2013 20:35

Много лесно феновете на Берое се оставиха да бъдат изпързаляни от ръководството на любимия си отбор. Даже не се и замислиха дали пък Хубчев и сие нямаха интерес събитията да се насочат навсякъде другаде, но не и към това как играе Берое. Хитър ход на тренера, сега никой няма да му търси отговорност за играта, някой друг ще е виновен, но не и той. За няма една седмица всичко това, което се случи около тези два мача, преобърна целия образ на един уважаван отбор, какъвто беше Берое. Съжалявам, но с цялата тази истерия падението им беше стремглаво надолу!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 18 ное 2013 20:41

snakebite написа:
BEROE_StZ написа:Терзиев е другата ви мотика и беше за изгонване.... :shock: Учуди ме Минев. Най-коректен и кротък от лудогорци. "Обезобразеният" Бургзорг влезе в игра :shock: . Човекът с обгорения прасец беше в прекрасно настроение след мача... :o .
Ама радвайте се с тази пирова победа. Голямо самочувствие помпате, без да гледате реално нещата.. Вересиите от съдийската комисия с благоволението на Перуката ще ви се върнат тъпкано рано или късно....
Реферчето през първото полувреме беше сравнително обективен, но през второто изпадна в ужас, че "б" отбора ви губи мача и може да провали поръчката... :mrgreen:
Голям кортеж от мутри с лъскави лимузни последваха автобуса на Биовет след мача. Явно са от спестявания от закуски и от приходите на Домусите и майка им от сергиите на ловешкия пазар..... :mrgreen:

Теб те учудил Минев..а мен ме учудва твоята неадекватност. За каква съдийска подкрепа бълнуваш....този сезон ли бе ??
Отново имаше груби и неспортсменски изяви от вашите футбалери ( секирите на Ивчо, интервенцията срещу Златински- апропо същата като срещу Андонов, блъскането на Минев в гръб и изнасянето му на пистата) , имаше и от нашите (Терзиев, Ешпиньо, Марселиньо) за което си получиха картоните !
Направо ме тресе смях след изявленията на играчите ви и треньорите че едва ли не сте ни изпуснали, ставате смешни за хора (дори непредубедени) които са гледали и двата мача !!
Търсете причините във вас не в съдии и опоненти, защото олеквате...

................
Хайде без квалификации за неадекватност. На "БЕ" ще говориш на баща си и на роднините си.
Да и не само този сезон ви подпират и то доста сериозно и БЕЗОГЛЕДНО. Благодарение на благодетелчето ви. Нали беше пред отказване от футбола, но явно си стиснаха ръцете с Б.М. Титли, купи и съдии в България за Биовет срещу ....може да се предполага какви парични знаци. Вие се помислихте за извънземни след една победа срещу ПСВ....И големи калитковци се оказахте..Не ме вълнуват победите ви в ЛЕ след като убивате и малкото, което е останало в клубния ни футбол.
Босовете ви убиват хилавия клубен футбол с действията си. Не само в последните три дни, а изобщо. Ето и днес има ваша декларация (Петричева) :mrgreen: . Този е като Гьобелс (чувал ли си за Гьобелс?). Пропаганда и опорни точки "задава" и никой не реагира (другите клубове), което според мен е странно.
За нападките срещу Хубчев от 5-6 дни насам - за мен будят съжаление.
Гледал ли си Хубчев като състезател или само дрънкате в хор глупости? Това е защитник, който винаги е играл интелигентно и технично в защита....Ако не си го гледал никога и не знаеш кой е попитай баща си или недоразумението, което е ваш треньор в момента. Никога не е нахъсвал футболистите си да трошат и ритат.
За ревливия Стойчо-лудогорски: спомнете си го като треньор на два "велики" отбора каква футболна философия изповядваше и къде са въпросните отбори в момента.
Научете се да губите защото много скоро ще ви се налага да го изпитвате и трябва да се свиква :mrgreen:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 18 ное 2013 20:56

BEROE_StZ написа:[
Гледал ли си Хубчев като състезател или само дрънкате в хор глупости? Това е защитник, който винаги е играл интелигентно и технично в защита....Ако не си го гледал никога и не знаеш кой е попитай баща си или недоразумението, което е ваш треньор в момента. Никога не е нахъсвал футболистите си да трошат и ритат.
За ревливия Стойчо-лудогорски: спомнете си го като треньор на два "велики" отбора каква футболна философия изповядваше и къде са въпросните отбори в момента.
Научете се да губите защото много скоро ще ви се налага да го изпитвате и трябва да се свиква :mrgreen:

Разбира се че съм гледал Хубчев, дори с екипа на Осъм, това доказва категорично че не сме на 2-3 години !
Даже съм гледал вашата звезда Драголов - Сомбрерото в Разград....
Стойчо ми харесваше като играч, харесва ми и сега ! Промени тотално отбора и сега отбора излъчва, зрялост и самочувствие !!!
Ние сме възможно най-толерантната публика към нашите и умеем да понасяме загубите - справка мачовете във Варна и с Литекс, когато бяха изпратени с ръкопляскания !!!
Играчите са обичани в града и се чувстват добре, това вероятно ги привързава и към клуба !
Така че пак издишаш, след като не познаваш хората насреща не съди, кой колко футбол е гледал, ясно ??
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”