Венци Стефанов и футбол...да,да

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Венци Стефанов и футбол...да,да

Мнениеот UltraBlue » 29 окт 2009 21:38

PFC Litex написа:
UltraBlue написа:То във вашия отбор всеки знае как стават нещата ... нали знаеш че рано или късно ще отидете там, където ви е мястото ... в небитието 8-)

Помислих, че ще кажеш нещо ново, но уви тъпчеш на едно място.
Та как стават нещата, това че синия Мъри така се осра, че още мирише не му е виновен никой, кофти, че ще пропуснем поредното европейско

Абе ти нещо да не си пророк та да знаеш какво ще стане завбъдеще??? А нещата при вас стават така- ако Гришата кихне пари и направи някоя далаверка, ще има купа... ако не няма. И като изчезне Гришко изчевате и вие- справка Нефтохимик 8-) Отбори без традиция и публика са обречени момче и никой не може да им помогне ...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 29 окт 2009 21:41

Венци е хитър и подмолен човек каквото и да кажем доста малко са хората на неговото ниво ;)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2009 21:43

ivo23 написа:
garfild8 написа:До автора на темата,една забележка.Венци Стефанов открай време си говори,срещу Мъри и Наско.Може и ти да си прав за някои неща,но Стефанов е един от малцината в БГ футбола,който казва нещата такива каквито са.

Виж сега,Венци Стефанов не е журналист да говори!!!
Да вземе да си погледне в собствената градина и да види какви ги е свършил,а тогава да дава оценка на другите какви ги вършат.Тва ми е интимната мисъл

Венци продава доста по-изгодно от вас.Щом успя да ви пробута и Ортега :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 окт 2009 21:46

UltraBlue написа:Абе ти нещо да не си пророк та да знаеш какво ще стане завбъдеще??? А нещата при вас стават така- ако Гришата кихне пари и направи някоя далаверка, ще има купа... ако не няма. И като изчезне Гришко изчевате и вие- справка Нефтохимик 8-) Отбори без традиция и публика са обречени момче и никой не може да им помогне ...

Няма да влизам в подобна дискусия, тъй като темата не касае същото, само че за тези 10 години в А група нещата които са изградени, градят и ще се градят здраво са положили основите този отбор да съществува и след Ганчев, а до тогава не ти остава нищо друго освен да злобееш, защото освен злоба нищо друго не виждам в мнението ти.
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 окт 2009 21:50

PFC Litex написа:
UltraBlue написа:Абе ти нещо да не си пророк та да знаеш какво ще стане завбъдеще??? А нещата при вас стават така- ако Гришата кихне пари и направи някоя далаверка, ще има купа... ако не няма. И като изчезне Гришко изчевате и вие- справка Нефтохимик 8-) Отбори без традиция и публика са обречени момче и никой не може да им помогне ...

Няма да влизам в подобна дискусия, тъй като темата не касае същото, само че за тези 10 години в А група нещата които са изградени, градят и ще се градят здраво са положили основите този отбор да съществува и след Ганчев, а до тогава не ти остава нищо друго освен да злобееш, защото освен злоба нищо друго не виждам в мнението ти.

Ахахаха че какво да злобея бе брато - да сте постигнали нещо повече, да има за какво да злобея... много добре знаеш че съм прав и ще го видиш това рано или късно... те и Нафтата бяха изградили много неща, ама къде викаш са сега... И по темата с треньорите- кажи ми един, дето е успял да постигне нещо значимо с вас??? Аз не се сещам... Проблема не е в треньорите, а в манталитета ви. Както казах, отбор без традиция и фенове, поддържан единствено от солидна финансова инджексия от донура Ганчев, това сте вие ... Как да постигнете нещо, като вие в най важните си мачове не можете 10-15 000 да се съберете :lol: :lol: :lol: Не става само с пари ...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 окт 2009 21:54

UltraBlue аз съм фен на отбора от Ловеч МНОГО, МНОГО преди да се казва Литекс, така че успокой се и си намери друга закачалка.
Компанията спонсор на отбора не еднолично на един човек, пък този човек си има наследници, които милеят три пъти повече за отбора от Ловеч, но не мисля че е нужно да ти обяснявам, тъй като вашите мнения ги зная на изуст.

Относно публиката пък въобще не искам да навлизам в подробности, защото ние поне нямаме такава, а вие понеже сте милиони за това на Герана по 1000 човека от двумилионна София Изображение
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 окт 2009 21:57

PFC Litex написа:UltraBlue аз съм фен на отбора от Ловеч МНОГО, МНОГО преди да се казва Литекс, така че успокой се и си намери друга закачалка.
Компанията спонсор на отбора не еднолично на един човек, пък този човек си има наследници, които милеят три пъти повече за отбора от Ловеч, но не мисля че е нужно да ти обяснявам, тъй като вашите мнения ги зная на изуст.

Относно публиката пък въобще не искам да навлизам в подробности, защото ние поне нямаме такава, а вие понеже сте милиони за това на Герана по 1000 човека от двумилионна София Изображение

Както се казва времето ще покаже кой крив и кой прав ;) И аз не мисля да се споря с теб сега, че и без това имам работа ... ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2009 22:01

UltraBlue написа:
PFC Litex написа:

Ахахаха че какво да злобея бе брато - да сте постигнали нещо повече, да има за какво да злобея... много добре знаеш че съм прав и ще го видиш това рано или късно... те и Нафтата бяха изградили много неща, ама къде викаш са сега... И по темата с треньорите- кажи ми един, дето е успял да постигне нещо значимо с вас??? Аз не се сещам... Проблема не е в треньорите, а в манталитета ви. Както казах, отбор без традиция и фенове, поддържан единствено от солидна финансова инджексия от донура Ганчев, това сте вие ... Как да постигнете нещо, като вие в най важните си мачове не можете 10-15 000 да се съберете :lol: :lol: :lol: Не става само с пари ...

Не става само с пари, но за сметка на това става с изкуствено надути балони, нали?Вие, дето се биете в гърдите, че сте поне 8 милиона фена и отбор на народа, защо не можете да напълните докрай един 30 хиляден стадион?Да не го можеш в двумилионна София-показателно, нали.Надявам се, че си учил за просто тройно правило по математика, та ще можеш да се направиш процентно сравнение на посещаемостта, съответстваща на населението.И как искаш 15 000 на стадион, събиращ по-малко от 10 000, в град, който е около 40 000?Виж, в София, която е почти 2 000 000, да не събереш 30 000 си е доста интересно.

Ще си сметнеш ли сам процентите или да ти ги дам наготово?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 окт 2009 22:24

Кашчей написа:
Не става само с пари, но за сметка на това става с изкуствено надути балони, нали?Вие, дето се биете в гърдите, че сте поне 8 милиона фена и отбор на народа, защо не можете да напълните докрай един 30 хиляден стадион?Да не го можеш в двумилионна София-показателно, нали.Надявам се, че си учил за просто тройно правило по математика, та ще можеш да се направиш процентно сравнение на посещаемостта, съответстваща на населението.И как искаш 15 000 на стадион, събиращ по-малко от 10 000, в град, който е около 40 000?Виж, в София, която е почти 2 000 000, да не събереш 30 000 си е доста интересно.

Ще си сметнеш ли сам процентите или да ти ги дам наготово?

Боже , боже, какво доживях да прочета - ако не се лъжа ти си от червените, нали??? Та понеже не си Левскар и не си бил на Васил Левски тогава, я си пусни клипчета от мачовете по времето, когато Левски правеше непосилни за другите отбори неща, и пак ми кажи за 3-то правило ... И точно ти да ми казваш за София и кой колко и какво пълни е меко казано нагло и смешно ... И в заключение ще ти припомня една песен, в която се пее кой е гост в София ... айде сега смятай :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 29 окт 2009 23:29

white_devill написа:Що брато не си изпиеш дозичката и да си лягаш а ?

Некой правилно беше казал,че не е нужно да работя в аптека,за да съм заобиколен от капути
Nil satis nisi optimum

Изображение

Върни се в “Национален отбор”