UltraBlue написа:PFC Litex написа:UltraBlue написа:Абе ти нещо да не си пророк та да знаеш какво ще стане завбъдеще??? А нещата при вас стават така- ако Гришата кихне пари и направи някоя далаверка, ще има купа... ако не няма. И като изчезне Гришко изчевате и вие- справка Нефтохимик

Отбори без традиция и публика са обречени момче и никой не може да им помогне ...
Няма да влизам в подобна дискусия, тъй като темата не касае същото, само че за тези 10 години в А група нещата които са изградени, градят и ще се градят здраво са положили основите този отбор да съществува и след Ганчев, а до тогава не ти остава нищо друго освен да злобееш, защото освен злоба нищо друго не виждам в мнението ти.
Ахахаха че какво да злобея бе брато - да сте постигнали нещо повече, да има за какво да злобея... много добре знаеш че съм прав и ще го видиш това рано или късно... те и Нафтата бяха изградили много неща, ама къде викаш са сега... И по темата с треньорите- кажи ми един, дето е успял да постигне нещо значимо с вас??? Аз не се сещам... Проблема не е в треньорите, а в манталитета ви. Както казах, отбор без традиция и фенове, поддържан единствено от солидна финансова инджексия от донура Ганчев, това сте вие ... Как да постигнете нещо, като вие в най важните си мачове не можете 10-15 000 да се съберете

Не става само с пари ...
Не става само с пари, но за сметка на това става с изкуствено надути балони, нали?Вие, дето се биете в гърдите, че сте поне 8 милиона фена и отбор на народа, защо не можете да напълните докрай един 30 хиляден стадион?Да не го можеш в двумилионна София-показателно, нали.Надявам се, че си учил за просто тройно правило по математика, та ще можеш да се направиш процентно сравнение на посещаемостта, съответстваща на населението.И как искаш 15 000 на стадион, събиращ по-малко от 10 000, в град, който е около 40 000?Виж, в София, която е почти 2 000 000, да не събереш 30 000 си е доста интересно.
Ще си сметнеш ли сам процентите или да ти ги дам наготово?