Рекордите на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Рекордите на Лудогорец

Мнениеот D.Georgiev » 18 ное 2013 18:08

Толково много мнения и нищо по темата. Лично аз поздравявам автора за усилията, които е направил и според мен, всеки отбор има място за такава тема. Рекорди много, било то в историята или в настоящето, е хубаво да се четата на едно място. "Левски" и "ЦСКА" има с какво да се похвалят в подобна тема.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 ное 2013 18:11

Абе Пармалат чувал ли си за Вечната ранглиста на А група и знаеш ли на кое място е Лудогорец по спечелени точки ? На 33 -то :lol: а знаеш ли кога ще влезе челната десетка ? НИКОГА !!! :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 ное 2013 19:22

volf написа:
R.I.P. написа:Както и, Лудогорец е вторият отбор в България след Литекс, който става шампион на страната с една шепа фенове!

На кой тим си фен, и колко точно е публиката Ви, за да изчислим с колко титли са Ви ощетили?!!!

:mrgreen: Добро! :)
Нека въведем мерната единица за бройка фенове - шепа. Колкото и шепи да е публиката на един български отбор, то всички фенове на футбола в България съставляват една западноевропейска (недистилирана) шепа.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 ное 2013 19:24

stefani написа:Абе Пармалат чувал ли си за Вечната ранглиста на А група и знаеш ли на кое място е Лудогорец по спечелени точки ? На 33 -то :lol: а знаеш ли кога ще влезе челната десетка ? НИКОГА !!! :lol:

Аз съм чувал и за други вечни неща. Например за вечния студент. Но защо ли пред него ще предпочета да назнача някой, който е взел две години за една ;)
[center]Изображение[/center]

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 18 ное 2013 19:27

tsonpen написа:
stefani написа:Абе Пармалат чувал ли си за Вечната ранглиста на А група и знаеш ли на кое място е Лудогорец по спечелени точки ? На 33 -то :lol: а знаеш ли кога ще влезе челната десетка ? НИКОГА !!! :lol:

Аз съм чувал и за други вечни неща. Например за вечния студент. Но защо ли пред него ще предпочета да назнача някой, който е взел две години за една ;)

Кой ще назначиш ти е съвсем ясно. Тоя дето ти е роднина и хич няма да ти пука кой как си е взел дипломата и има ли я, няма ли я! Прочетена книга си!
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 ное 2013 20:19

Парма яд те е, че избра Черноиморец пред Лудогорец щото лапна, като шаран въдицата на Събев, но не е нужно по този начин да избиваш нервите си, остави феновете на Лудогорец да си величаят отбора, толкова ли е трудно?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 ное 2013 20:25

iliyan написа:Нека се учат от Кубрат Пулев - човека единственото се изтъква , че е БЪЛГАРИН !

Браво на Кубрат, но да го питам що не тренира в България, а го прави в Германия?

Също така не са нужни само пари, както си писал в един пост, че с пари всичко се постига, трябва и много акъл и колкото са важни парите, толкова е важен и акъла.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
R.I.P.
Контакти:

Мнениеот R.I.P. » 18 ное 2013 21:49

volf написа:
R.I.P. написа:Както и, Лудогорец е вторият отбор в България след Литекс, който става шампион на страната с една шепа фенове!

На кой тим си фен, и колко точно е публиката Ви, за да изчислим с колко титли са Ви ощетили?!!!

На кой отбор съм фен - пише си на профила ми. Не претендирам, че имаме кой знае колко публика, но за сметка на това е вярна и е навсякъде с отбора, дори и във В гр. На по-даличните гостувания може да е имало и по 10 човека, но е имало, и никой не им плаща за това.
Сега ти ми кажи, какво представлява отборът на Лудогорец? Идва някакъв човек да си изпере парите, прави си стадион, купува си футболисти, купува си титли, а на всичко отгоре, дава пари и за публика, за да не му се смеят. Това за мен не може да е отбор!
БОТЕВ ВРАЦА ДO ГРОБ! ВЕРНИ ДО СМЪРТ!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 18 ное 2013 22:30

R.I.P. написа:
volf написа:

На кой отбор съм фен - пише си на профила ми. Не претендирам, че имаме кой знае колко публика, но за сметка на това е вярна и е навсякъде с отбора, дори и във В гр. На по-даличните гостувания може да е имало и по 10 човека, но е имало, и никой не им плаща за това.
Сега ти ми кажи, какво представлява отборът на Лудогорец? Идва някакъв човек да си изпере парите, прави си стадион, купува си футболисти, купува си титли, а на всичко отгоре, дава пари и за публика, за да не му се смеят. Това за мен не може да е отбор!

Изображение

Познай в коя група е това .

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 18 ное 2013 22:40

BadBoy написа:Парма яд те е, че избра Черноиморец пред Лудогорец щото лапна, като шаран въдицата на Събев, но не е нужно по този начин да избиваш нервите си, остави феновете на Лудогорец да си величаят отбора, толкова ли е трудно?

Знаеш, че повечето "величаения" идват благодарение на провокации. Не мисля, че сами си надуваме балона... Изцепките ни на фона на всички са една шепа, нали? ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”