Прав ли е Мадански да се сърди?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Прав ли е Мадански да се сърди?

Мнениеот Кировец » 18 ное 2013 16:34

petko.h.markov написа:
Кировец написа:"- Истината е, че БФС не е поставяло цел класиране, а по-скоро изграждане на състезатели за първия отбор. Аз съм човек, който съм класирал отбор на Европейско първенство. Аз нямам амбиции да се доказвам като велик треньор, аз искам да помагам на играчите да израстват."

След като няма поставени цели какво пречи да не играят в нац.отбор за младежи? Той ги правел много подготвени за първия отбор...Глупости, та глупости. Събира 3 пъти в годината някакви младоци и ги правел национали, та дрънкат. В клубните отбори е тяхното училище, не в двудневни лагери за тоя що духа. Клубовете са основните инвеститори в тези деца и ще взимат решения както сметнат за добре.

Какво смятате вие?

Темата ти завършва с въпрос.Най-нормалното е да четеш другите какво мислят а не да скачаш срещу всеки който
мисли различно от теб.Така пропада доброто ти намерение за диспут.

Не може ли да поддържам диспута с въпроси или са неудобни, какво има на въпросите ми? :? Аз нямаше да питам, ако виждах логични и обосновани мнения, но явно се налага да вадя истинските думи с ченгел както се казва.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 ное 2013 16:37

Черният козел написа:
Кировец написа:
e_cvetcov написа:Естествено че има има право да се сърди. Аз лично Мадански не мога да го понасям, защото смятам че не става за треньор, но това са официални дати за международни мачове. Клубовете нямат право да спират състезателите си. Още повече че имахме шансове за класиране. За сефте от много време имаше шанс да се съберат всички У21 и да идат на голям форум. Отделно на това е шанс и за самите играчи да ги видят големите отбори.

А защо БФС - майката на всички отбори не си направи труда да съобрази програмата между двете страни на монетата или важен е Мадански?

Става въпрос за национален отбор,остави ги БФС,тях си ги знаем.

става въпрос за младежки национален отбор, който просто вирее, дори не съществува или по-точно няма намерение да заприлича на нещо. Защо клубните отбори трябва да се съобразяват и да бъдат задължени, което е по-лошото?
И както констатира един колега по-горе - защо бе нужно да се стига до тук - мачове за купата да се играят почти паралелно с мачове на нац.отбор?
В стил на друг колега, който по-горе обяви, че щом не пускат за младежи, тогава утре може и за първия отбор да не пуснат, от къде да сме сигурни, че БФС няма да реши по време на мачове на първия нац.отбор да се играят кръгове от първенството?!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 18 ное 2013 16:43

Кировец написа:
Черният козел написа:
Кировец написа:
e_cvetcov написа:Естествено че има има право да се сърди. Аз лично Мадански не мога да го понасям, защото смятам че не става за треньор, но това са официални дати за международни мачове. Клубовете нямат право да спират състезателите си. Още повече че имахме шансове за класиране. За сефте от много време имаше шанс да се съберат всички У21 и да идат на голям форум. Отделно на това е шанс и за самите играчи да ги видят големите отбори.

А защо БФС - майката на всички отбори не си направи труда да съобрази програмата между двете страни на монетата или важен е Мадански?

става въпрос за младежки национален отбор, който просто вирее, дори не съществува или по-точно няма намерение да заприлича на нещо. Защо клубните отбори трябва да се съобразяват и да бъдат задължени, което е по-лошото?

Защото, преди всичко сме българи и след това си избираме клубната принадлежност.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 ное 2013 16:51

Черният козел написа:
Кировец написа:
Черният козел написа:
Кировец написа:

Защото, преди всичко сме българи и след това си избираме клубната принадлежност.

Ама, човече, нали тия младоци не са викнати в националния от улицата, щото са бедни и боси българчета, а някой е положил усилия да ги създаде като спортисти, да ги открие, да инвестира в тях - този някой са клубните отбори, които преди всичко са...български.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 18 ное 2013 16:57

Мадански цял живот на държавна хранилка ще стои.Той е престъпник,заловен с подкуп от МВР гр.Стара Загора,с отнети треньорски права,по-късно реабилитиран.Сега поиска мачовете на младежите да са в Стара Загора,за да може ОТБОРА ДА СЕ ГОТВИ ЦЯЛА СЕДМИЦА В СЛИВЕН :!: :!: :!: :!: ,ПОЗНАЙТЕ ПРИ КОГО И КОЙ ПОЕМА МАСРАФА.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 18 ное 2013 17:03

АЗ съм болен цесекар, но това което направиха от управата на любимият ми отбор със спирането на националните играчи ме вбеси страшно много, защото България трябва да е над всичко и всички!!!

За това от БФС нека се вслушат в предложението на Стефан Стоянов от Гонг и променят наредбата със следните глоби:

За мъжкия национален отбор по 100 000 за всеки не пуснат играч.

За младежкият национален отбор по 75 000 за всеки не пуснат играч.

За юношеските национални отбори по 50 000 за всеки не пуснат играч.

След това, който може да си го позволи нека неси пуска националните играчи и да се прави на по голям от майка България!!!
Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 18 ное 2013 17:06, променено общо 1 път.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 ное 2013 17:04

Мадански е п.тка, която няма работа начело на младежкия национален отбор, НО ако ще и Мики Маус да е им е треньор, футболистите и клубовете трябва да се съобразяват с него. В правилника ясно е записано какви са последствията от спирането на даден футболист от клуба му. И това не са разпоредби на БФС, а на УЕФА, така че явно трябва да се спазват. Преценка на клубовете е дали ще си пускат играчите, но след това ще трябва да изтърпят и съответните наказания.

Кировец написа:"
След като няма поставени цели какво пречи да не играят в нац.отбор за младежи?

Той и Любо Пенев нямаше поставени цели да се класират за предстоящото световно, но никой не му спира играчите, нали?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 18 ное 2013 17:05

Кировец написа:
Черният козел написа:
Кировец написа:
Черният козел написа:
Кировец написа:

Ама, човече, нали тия младоци не са викнати в националния от улицата, щото са бедни и боси българчета, а някой е положил усилия да ги създаде като спортисти, да ги открие, да инвестира в тях - този някой са клубните отбори, които преди всичко са...български.

А не с теб се въртим в омагьосан кръг,отказвам се да споря.Между другото точно,че са български трябва да играят :!:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 ное 2013 17:32

ЕМИЛ написа:Прав . Щото всичките си спрехте националите с изключение на Левски .

И после Вие от ЦСКА , Лудогорец и Берое ще се пишете за българи ама не сте .

5 април 2005 година

"Левски" спря двама юношески национали (род. 1988 г.) от участие в контролите срещу връстниците им от Норвегия на 5 и 7 април. Ивелин Попов и Мартин Кавдански са картотекирани в клуба, но първият от 4 месеца се готви с дублиращия тим на "Фейенорд", а вторият е отстранен от детско-юношеската школа и от 6 седмици не е тренирал. Двамата вчера напуснаха лагера на отбора, след като бяха освободени от селекционера Неделчо Матушев. Преди това изп. директори на "сините" Наско Сираков и Константин Баждеков протестираха с писмо до БФС за викането на двамата.
"Получихме повиквателна за Кавдански, но той е отстранен от "Левски" - коментираха от "Герена". - За Ивелин Попов пък нямаме покана, което е в разрез с правилника."

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 ное 2013 17:39

petko.h.markov написа:
Кировец написа:"- Истината е, че БФС не е поставяло цел класиране, а по-скоро изграждане на състезатели за първия отбор. Аз съм човек, който съм класирал отбор на Европейско първенство. Аз нямам амбиции да се доказвам като велик треньор, аз искам да помагам на играчите да израстват."

След като няма поставени цели какво пречи да не играят в нац.отбор за младежи? Той ги правел много подготвени за първия отбор...Глупости, та глупости. Събира 3 пъти в годината някакви младоци и ги правел национали, та дрънкат. В клубните отбори е тяхното училище, не в двудневни лагери за тоя що духа. Клубовете са основните инвеститори в тези деца и ще взимат решения както сметнат за добре.

Какво смятате вие?

Според мен е прав.Въпросът е принципен.Утре по тази логика няма да си пуснат футболистите и за първия отбор.
То първият отбор какви толкова успехи има?

За мен това е най-точното мнение по темата. Мачовете на младежките национални отбори са не по-малко важни от тези на клубните отбори. Ще напомня един случай от преди 23 години -3 дни пред Световното Първенство през 1990 в Италия имаше важен мач квалификация за ЕП между младежките национални отбори на България и Югославия по онова време тази генерация на плавите беше световен шампион за възрастта си първия мач беше завършил 2:0 за плавите (макар че мача беше равностоен) за реванша в София плавите извикаха от лагера на първия си отбор в Италия 4 футболисти - Просинечки, Бобан, Шукер и Бокшич, те играха срещу нашите ,надиграха ни и ни биха с 1:0 от стадиона отидоха на летището и оттам за Италия,където играха на СП за мъже след него те преминаха за повече от 10 млн долара в отбори като Реал(М), Милан, Олимпик(М) -всеки един от тях вдигна купата на ШЛ. Никой не каза "ние сме световни шампиони и този мач квалификация за ЕП след 2:0 не е важен за нас, предстои ни мач за СП за мъже след 3 дни,където ще ме гледат емисари от най-големите клубове в света и т.н."

Върни се в “Футбол - България”