Ученици бият учителка в час по английски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ученици бият учителка в час по английски
Авторът на темата не вижда ли,че това са кадри от час в някакъв техникум в затънтена част на БГ.Не вижда ли,че са само момчета,това не ти ли прави впечатление ? Това са електро и механо техникуми,където е обществена тайна ,че почти всички са момчета и са най-големите кретени .Какво друго очакваш от такива индивиди,събрани на едно място без никаква амбиция и цел ? Тези кадри ли обобщават учебната система в цяла БГ ? Тези хора не са лицето на българското образование,а са дъното
Покажи клип с такава ситуация от Езикова или Природо-математическа гимназии и тогава ще говорим отново,а засега да се обобщава е глупаво.

Последна промяна от windy26 на 18 ное 2013 16:41, променено общо 1 път.
boabbb написа:Чапаев написа:boabbb написа:Пичага, баннаха те като Сталин и взе да ръсиш простотии с друг ник. На хората не им пука, но не наглей.Подобни клипове можеш да видиш от много места, не само в България - всички ли са упаднали? И спрете с това "днешната младеж това, днешната младеж онова", младежта от "едно време" във ваше лице до къде ни докара? Не е ли тя виновна за състоянието на "днешната младеж" ?
Никога на съм бил с ник Сталин! Никога! Бана е крайно несправедлив и без никаква причина, но не се оплаквам! А ти за какво злорадстваш, така и не ми става ясно!
Относно темата: Като си толкова отворен, искам да ми покажеш подобен клип от немско училище! Може и швейцарско или австрийско!
От Тимбукту не искаш ли да ти търся? Не злорадствам, просто те предупреждавам да не прекаляваш с комунистическите простотии. Няма къде да си видял комунизъм, защото никога не е бил прилаган напълно като управленски модел. Няма откъде да знаеш дали е приложим този строй
Подкрепи твърдението си с факти! Ти твърдиш, че подобни клипове и отношение на ученици към учители, едва ли не под път и над път! А да сравняваш Германия, Австрия и Швейцария с Тимбукту е меко казано смешно! Едно ще ти кажа, няма да намериш! Що се отнася до комунизма, попрочети малко повече за кибуците в Израел и тогава пиши дали е прилаган като модел на управление или не!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Чапаев написа:boabbb написа:Чапаев написа:boabbb написа:Пичага, баннаха те като Сталин и взе да ръсиш простотии с друг ник. На хората не им пука, но не наглей.Подобни клипове можеш да видиш от много места, не само в България - всички ли са упаднали? И спрете с това "днешната младеж това, днешната младеж онова", младежта от "едно време" във ваше лице до къде ни докара? Не е ли тя виновна за състоянието на "днешната младеж" ?
Никога на съм бил с ник Сталин! Никога! Бана е крайно несправедлив и без никаква причина, но не се оплаквам! А ти за какво злорадстваш, така и не ми става ясно!
Относно темата: Като си толкова отворен, искам да ми покажеш подобен клип от немско училище! Може и швейцарско или австрийско!
От Тимбукту не искаш ли да ти търся? Не злорадствам, просто те предупреждавам да не прекаляваш с комунистическите простотии. Няма къде да си видял комунизъм, защото никога не е бил прилаган напълно като управленски модел. Няма откъде да знаеш дали е приложим този строй
Подкрепи твърдението си с факти! Ти твърдиш, че подобни клипове и отношение на ученици към учители, едва ли не под път и над път! А да сравняваш Германия, Австрия и Швейцария с Тимбукту е меко казано смешно! Едно ще ти кажа, няма да намериш! Що се отнася до комунизма, попрочети малко повече за кибуците в Израел и тогава пиши дали е прилаган като модел на управление или не!
Оуу, с тебе няма смисъл да споря. Гледай си там капуцините в Израел

Леевски, оле

windy26 написа:Авторът на темата не вижда ли,че това са кадри от час в някакъв техникум в затънтена част на БГ.Не вижда ли,че са само момчета,това не ти ли прави впечатление ? Това са електро и механо техникуми,където е обществена тайна ,че почти всички са момчета и са най-големите кретени .Какво друго очакваш от такива индивиди,събрани на едно място без никаква амбиция и цел ? Тези кадри ли обобщават учебната система в цяла БГ ? Тези хора не са лицето на българското образование,а са дънотоПокажи клип с такава ситуация от Езикова или Природоматематическа гимназии и тогава ще говорим отново,а засега да се обобщава е глупаво.
Пловдив пич, Пловдив! Значи Боко като прави митинг в Пловдив, прави го във втория по големина град в България! А като има подобни клипове от Пловдив, това било най-затънтената част на БГ! Смешни сте! Последно

Кадрите решават всичко.
- Captain Stottlemeyer
Истината винаги е някъде по средата. И ние сме били палави като ученици (имам предвид Немската гимназия в София, в края на 60-те и началото на 70-те години), но чак такива простотии не сме правили. От огромно значение, разбира се, беше авторитетът на преподавателите, който те самите си бяха изградили. Имаше такива, които правехме луди и сами да си говорят. Имаше такива, които ни респектираха със строгост, а и предметите им бяха доста важни. Имаше такива, които преподаваха увлекателно и ние ги слушахме, без да шукнем, съжалявайки, когато часът свършваше. Имаше и една млада германка, омъжена за българин, в която всички момчета от класа бяхме влюбени ...
Благодаря на всички учители, които ни направиха Хора.
П.П. В гимназията правилата бяха строги, но имаше и много човещина. Една година на мен и на още трима съученици намалиха поведението, защото играехме баскетбол в двора на училището по време на часа по английски. Намалиха поведението и на дежурния ученик, защото беше докладвал, че сме болни.
Когато с още двама приятели - цесекари избягахме от училище за погребението на Гунди и Котков (мисля, че това беше последният учебен ден), всички разбраха, но класният се направи на ударен и не ни наказаха...

Благодаря на всички учители, които ни направиха Хора.

П.П. В гимназията правилата бяха строги, но имаше и много човещина. Една година на мен и на още трима съученици намалиха поведението, защото играехме баскетбол в двора на училището по време на часа по английски. Намалиха поведението и на дежурния ученик, защото беше докладвал, че сме болни.

Когато с още двама приятели - цесекари избягахме от училище за погребението на Гунди и Котков (мисля, че това беше последният учебен ден), всички разбраха, но класният се направи на ударен и не ни наказаха...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 18 ное 2013 16:59, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- фифи перото
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Теперь позвольте пару слов без протокола.
Чему нас учит семья и школа?
Что жизнь сама таких накажет строго, (правильно?)
Тут мы согласны, скажи, Серега!
Вот он проснется и, конечно, скажет,
Пусть жизнь осудит, пусть жизнь накажет.
Так отпустите, вам же легче будет.
Ну, что вам возиться, коль жизнь осудит.
Чему нас учит семья и школа?
Что жизнь сама таких накажет строго, (правильно?)
Тут мы согласны, скажи, Серега!
Вот он проснется и, конечно, скажет,
Пусть жизнь осудит, пусть жизнь накажет.
Так отпустите, вам же легче будет.
Ну, что вам возиться, коль жизнь осудит.

[offtopic]

- nicromanser
- Контакти:
те вземат пример от раннобудните си батковци!!!
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
Чапаев написа:windy26 написа:Авторът на темата не вижда ли,че това са кадри от час в някакъв техникум в затънтена част на БГ.Не вижда ли,че са само момчета,това не ти ли прави впечатление ? Това са електро и механо техникуми,където е обществена тайна ,че почти всички са момчета и са най-големите кретени .Какво друго очакваш от такива индивиди,събрани на едно място без никаква амбиция и цел ? Тези кадри ли обобщават учебната система в цяла БГ ? Тези хора не са лицето на българското образование,а са дънотоПокажи клип с такава ситуация от Езикова или Природоматематическа гимназии и тогава ще говорим отново,а засега да се обобщава е глупаво.
Пловдив пич, Пловдив! Значи Боко като прави митинг в Пловдив, прави го във втория по големина град в България! А като има подобни клипове от Пловдив, това било най-затънтената част на БГ! Смешни сте! Последно![]()
Не ми разправяй за Бойко къде прави митинги,това изобщо не ме интересува,зададох ти конкретни въпроси : Как може да обобщаваш за образователната система само по един клип ,направен от някакви безделници ,които се чудят какво да правят в час

От това което виждам е, че се правят на мъже пред една млада жена, а тя се държи по-мъжки от тях.
Комплексари и най-вече смешници, които съм сигурен, че са мишки в живота и не би им стискало да постъпят по подобен начин ако учителят е мъж. Това говори за лоша семейна среда, никакаво елементарно възпитание и неуважение към една слаба жена. За това нещо не мисля, че е виновно образованието, а най-вече семейството и Обществото като цяло. Защото преди нямаше търпимост към подобни прояви в цялото Общество, а вината на училището и в случая учителката е, че тези келеши не са изключени, тъй като и без това от тях няма да излезе нищо, а само тровят обстановката в клас.
А относно коментара на автора, че тези ще бъдат бъдещите "ранобудни студенти" и това е лицето на протестиращите, ми се струва доста несъстоятелен, тъй като тези няма как да станат студенти, а най-вероятно ще бъдат от онези, които за 20 лева ще са готови да протестират срещу ранобудните студенти и ще бъдат докарвани с рейсове дали в София, дали в Пловдив няма никакво значение. Защото тези не мисля, че те са в състояние да имат някакви по-възвишени цели в живота и идеали.
Комплексари и най-вече смешници, които съм сигурен, че са мишки в живота и не би им стискало да постъпят по подобен начин ако учителят е мъж. Това говори за лоша семейна среда, никакаво елементарно възпитание и неуважение към една слаба жена. За това нещо не мисля, че е виновно образованието, а най-вече семейството и Обществото като цяло. Защото преди нямаше търпимост към подобни прояви в цялото Общество, а вината на училището и в случая учителката е, че тези келеши не са изключени, тъй като и без това от тях няма да излезе нищо, а само тровят обстановката в клас.
А относно коментара на автора, че тези ще бъдат бъдещите "ранобудни студенти" и това е лицето на протестиращите, ми се струва доста несъстоятелен, тъй като тези няма как да станат студенти, а най-вероятно ще бъдат от онези, които за 20 лева ще са готови да протестират срещу ранобудните студенти и ще бъдат докарвани с рейсове дали в София, дали в Пловдив няма никакво значение. Защото тези не мисля, че те са в състояние да имат някакви по-възвишени цели в живота и идеали.