shumkar_44 написа:Пиенето е отвратителен порок. Имал съм допир до алкохол само веднъж, когато грабнах чаша от ръката на другар и я хвърлих в коша за боклук! Тогава леко се опръсках.
Ако е било червено вино е грехота,питието на боговете все пак
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shumkar_44 написа:Пиенето е отвратителен порок. Имал съм допир до алкохол само веднъж, когато грабнах чаша от ръката на другар и я хвърлих в коша за боклук! Тогава леко се опръсках.
ЕМИЛ написа:shumkar_44 написа:Пиенето е отвратителен порок. Имал съм допир до алкохол само веднъж, когато грабнах чаша от ръката на другар и я хвърлих в коша за боклук! Тогава леко се опръсках.
Скандално , както би казало едно момиче от Редута
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Черният козел написа:Ако е било червено вино е грехота,питието на боговете все пак
shumkar_44 написа:Черният козел написа:Ако е било червено вино е грехота,питието на боговете все пак
Ами оставете Зевс да се налива! Цирозата не е мит.

shumkar_44 написа:Вижте, съжалявам за резкия ми тон. Преди година загубих близък приятел заради алкохола. Предупреждавах го да спре, но той не ме послуша и в крайна сметка престанахме да сме приятели!
boabbb написа:shumkar_44 написа:Вижте, съжалявам за резкия ми тон. Преди година загубих близък приятел заради алкохола. Предупреждавах го да спре, но той не ме послуша и в крайна сметка престанахме да сме приятели!
Другарю, хряна става ли за мезе?
shumkar_44 написа:Черният козел написа:Ако е било червено вино е грехота,питието на боговете все пак
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100hajitsu написа:shumkar_44 написа:Черният козел написа:Ако е било червено вино е грехота,питието на боговете все пак
Другарю, вие като по-възрастен человек трябва да знаете, че всичко в умерени количества е полезно за организма, дори и алкохолът. Няма понятие като "вредни" и "полезни" храни и продукти - ако са в допустими граници, са полезни, но когато я надхвърлят, се превръщат във "вреда". А и не съм чувал някой да е направил цироза, пиейки по една чашка червено винце на ден.
Познавах човек, който беше денонощно пиян и в крайна сметка умря на 95 години... блъснат от кола, колкото и парадоксално да ви звучи.![]()
А наскоро четох, че учени открили, че хора с определена кръвна група (B+, ако не се лъжа), не могат да получат цироза и рак на черния дроб, заради несъответствие/наличие на антитела, които не позволяват това да се случи. Не знам доколко е вярно, но все пак може да е някаква "утеха" за приятелите на ракията.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта