Рекордите на Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Рекордите на Лудогорец
Както и, Лудогорец е вторият отбор в България след Литекс, който става шампион на страната с една шепа фенове!
БОТЕВ ВРАЦА ДO ГРОБ! ВЕРНИ ДО СМЪРТ!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
R.I.P. написа:Както и, Лудогорец е вторият отбор в България след Литекс, който става шампион на страната с една шепа фенове!
ХА ХАХА ХАХХА !

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
daydreamer написа:Kakва е тази тема, пусната между два кръга? Изчакай да свърши първенството и тогава прави анализи. Иначе никога не съм бил фен на отбори, в които се наливат пари и за кратко време постигат много успехи. Магията за мен е да си фен на нормален отбор, който в отделни мачове или турнири надскача себе си. И всеки път да отивам на мач с идеята, че това може да се случи пак, а не с идеята за протоколен мач, който трябва да се спечели. Успех на Лудогорец, но е жалко когато се събере българска агитка в чужбина, почне да вика "Българи юнаци", а в отбора да има 1-2 българи- то е ясно, че на чужденците не им пука за това скандиране, а и няма да го разберат
Ми ние сме фенове на нормален отбор и в отделни турнири надскачаме себе си . Стига с тея пари бе .... направи едно сравнение с можеби всеки един друг участник в Лига Европа и виж кви сме мизерници на фона . 10 млн лева( не съм сигурен дали са толкова ) пари ли са .... говоря за издръжката на футболен отбор , на средно европейско ниво ? Сравнете с бюджетите на ПСВ , Динамо Загреб ( на който надали е много голям , но като знам колко пари изкарват от трансфери ) .
wolf написа:Леле колко сте комплексирани, сякаш левски и цска не са пълни догоре с чужденци но ментета.
Явно рядко влизаш в този форум и не си запознат с творчеството на Илиян

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
iliyan написа:Ивайло Лудогорец написа:daydreamer написа:Kakва е тази тема, пусната между два кръга? Изчакай да свърши първенството и тогава прави анализи. Иначе никога не съм бил фен на отбори, в които се наливат пари и за кратко време постигат много успехи. Магията за мен е да си фен на нормален отбор, който в отделни мачове или турнири надскача себе си. И всеки път да отивам на мач с идеята, че това може да се случи пак, а не с идеята за протоколен мач, който трябва да се спечели. Успех на Лудогорец, но е жалко когато се събере българска агитка в чужбина, почне да вика "Българи юнаци", а в отбора да има 1-2 българи- то е ясно, че на чужденците не им пука за това скандиране, а и няма да го разберат
Ми ние сме фенове на нормален отбор и в отделни турнири надскачаме себе си . Стига с тея пари бе .... направи едно сравнение с можеби всеки един друг участник в Лига Европа и виж кви сме мизерници на фона . 10 млн лева( не съм сигурен дали са толкова ) пари ли са .... говоря за издръжката на футболен отбор , на средно европейско ниво ? Сравнете с бюджетите на ПСВ , Динамо Загреб ( на който надали е много голям , но като знам колко пари изкарват от трансфери ) .
Я се сравни с Любимец и тогава ще видим дали сте мизерници аЗелени апчета
![]()
![]()
Ти гледаш ли кво пиша бе боклук ? Казах отборите на средно европейско ниво ! Тези, които участват в ЛЕ ! Нали искаме да сме европейци и да ги гоним .. с Любимец ли да се сравняваме ? Ако продължаваме така дупката между нас и средняците в Европа ще става още по-голяма . Стягайте си парцалите и догодина поне 2 отбора в групите .
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Не го казвам защото съм фен на Лудогорец, отбора на родния ми град , но Лудогорец наистина показа модел , по който да тръгнат и другите отбори . Как да се работи , как да се строи , как да се привличат футболисти , как да се изграждат футболисти , как да се изграждат треньори ако искате. Ако всички отбори (някои вече почнаха лека полека) тръгнат по този път , нивото на футбола ни ще се вдигне рязко близките няколко години . Да разбирам ,че за всичко се искат средства . Затова Домусчиев е прав ,че държавата и общините трябва да са пряко отговорни за развитието на спорта . Незнам , ако трябва да задължат милионерите или милиярдерите да спонсорират спорта ... трябва да има начин . Наистина , когато седна на нашия скромен ( надявам се временно) стадион .. се чувствам в Европа . Като отида на гледам 17 годишните .. ми се пълни душата от "гнездото" , та чак съжалявам че по мое време е нямало такова нещо . Кефя се дори и на публиката , която дори и да не е многомилионна ,а само около 5-6000 се държи по европейски ( естествено ,че има и селяци които псуват безпричинно като каруцари , дори им правя забележки) с аплодисментите му със всичкото му. Хората гледат футболен мач. А бе .... все тая .
-
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:
Ти гледаш ли кво пиша бе боклук ? Казах отборите на средно европейско ниво ! Тези, които участват в ЛЕ ! Нали искаме да сме европейци и да ги гоним .. с Любимец ли да се сравняваме ? Ако продължаваме така дупката между нас и средняците в Европа ще става още по-голяма . Стягайте си парцалите и догодина поне 2 отбора в групите .
Когато станете редовен участинк в ЛЕ или ШЛ може да си позволявате мнения от рода " Стягайте си парцалите и догодина поне 2 отбора в групите ". Един път не Ви се получи, един път се получи и вече се карате на другите отбори защо не са като Вас? Смешно е. Ако беше просто пожелание към другите отбори, нямаше да пиша сега, а щях да се съглася. Но това " Стягайте си парцалите... ". Явно освен средно европейско футболно ниво се опитвате да се научите да бъдете и грандомани и надути от средно европейско ниво

Тъжно ми е да виждам как жадно попивате най- грозното от футболното мислене в България- от изказванията и начина Ви на мислене. Поне че сте още сравнително нова публика и не копирате и другите простотии. Все още не съм видял публика, на която да симпатизирам. Със здраве и успех за напред.
-
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Не го казвам защото съм фен на Лудогорец, отбора на родния ми град , но Лудогорец наистина показа модел , по който да тръгнат и другите отбори . Как да се работи , как да се строи , как да се привличат футболисти , как да се изграждат футболисти , как да се изграждат треньори ако искате. Ако всички отбори
Лудогорец не е показал нов модел. Този модел го започна Литекс и все още го прилага успешно. И моделът какъв е? Местен богаташ не му се играе football manager, а решава да развие от нулата един отбор. Като след всяко малко разочарование вашият благодетел казваше, че ще спре издръжката и ще се откаже. А за треньорите- изградихте един треньор и го направихте име- сега води отбор в Кипър май. Но сегашния ви треньор как реши, че го изграждате? Той си е изграден- просто сега има и ресурс, който е много повече от на другите отбори. Равносметката- няма ресурс, изпада с 2 отбора за отрицателно време, има ресурс- става завършен и чудесен треньор. Всичко е пари, но така е в цял свят. За да сме конкуренция на Европа, трябват пари. Но аз никога не съм харесвал този модел, който се прилага там.
Последна промяна от daydreamer на 18 ное 2013 11:25, променено общо 1 път.
Ивайло Лудогорец написа:Не го казвам защото съм фен на Лудогорец, отбора на родния ми град , но Лудогорец наистина показа модел , по който да тръгнат и другите отбори . Как да се работи , как да се строи , как да се привличат футболисти , как да се изграждат футболисти , как да се изграждат треньори ако искате. Ако всички отбори (някои вече почнаха лека полека) тръгнат по този път , нивото на футбола ни ще се вдигне рязко близките няколко години . Да разбирам ,че за всичко се искат средства . Затова Домусчиев е прав ,че държавата и общините трябва да са пряко отговорни за развитието на спорта . Незнам , ако трябва да задължат милионерите или милиярдерите да спонсорират спорта ... трябва да има начин . Наистина , когато седна на нашия скромен ( надявам се временно) стадион .. се чувствам в Европа . Като отида на гледам 17 годишните .. ми се пълни душата от "гнездото" , та чак съжалявам че по мое време е нямало такова нещо . Кефя се дори и на публиката , която дори и да не е многомилионна ,а само около 5-6000 се държи по европейски ( естествено ,че има и селяци които псуват безпричинно като каруцари , дори им правя забележки) с аплодисментите му със всичкото му. Хората гледат футболен мач. А бе .... все тая .
Шшш хуморист, къв модел сте показали и кви футболисти сте изградили? Модела ви е много пари за много чужденци, тва ли ви е модела? Показали били те. А глупостите за изграждане на футболисти па даже не ми се коментират. Така ги изграждате, че след 2 години зобане с хапчета ги пускате за без пари и после от тях нищо не става. Кой "изграден" от вас футболист е трансфериран и доказал се в навън? Как ако тръгнат другите отбори по вашия път - с много чужденци, ще се вдигне нивото на футбола?
Продължавай Parmalat'e!!!
Нека да лаят "злите кучета", "кервана" си върви.
Скоро ЩЕ има и нови рекорди, и тях ги добави, че някои да се спукат от яд, като детски балони.
Дори да не съществуваме, д..е да им е яко, да ги подобрят рекордите ни.
Нека да лаят "злите кучета", "кервана" си върви.
Скоро ЩЕ има и нови рекорди, и тях ги добави, че някои да се спукат от яд, като детски балони.
Дори да не съществуваме, д..е да им е яко, да ги подобрят рекордите ни.