Не е ли време Икер Касияс да напусне Реал Мадрид !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Re: Не е ли време Икер Касияс да напусне Реал Мадрид !!!

Мнениеот m.unaited forever » 17 ное 2013 23:48

reh4o написа:Като нищо зимата Икер може да се озове на вратата на Арсенал или Челси!!!

:lol: :lol: :lol:
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 18 ное 2013 00:01

Ами какво да ви кажа... Аз съм легенда във фирмата която работа, но наскоро дойде едно момче(не много по-младо от мен) което до сега е работило в доста по-малки и посредствени фирми, за по-малко пари. Сега в нашата фирма взима не много повече от преди, но изглежда са му достатъчни за да бъде много по-готов и нахъсан от мен за всякакъв вид работа. И така аз пак съм си легендата, но премиите печели новият работник.. :)
И така де това е измислена история, но винаги ако ни мъчи подобен проблем можем сами да си отговорим на въпроса - където играят много пари, миналото и легендите не са на почит, на почит е това което се извършва в момента, а в Реал Мадрид играят много повече от много пари :)

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 18 ное 2013 02:35

Според мен, ако Касияс е наистина такава "жива легенда" за каквато всички го мислим, трябва да се стегне и да си заслужи титулярното място! През годините имаше и спадове във формата, но винаги беше титуляр, все пак е вратар, но в момента трябва да поработи малко за да наистина запише името си до великаните! Освен това, наистина не виждам отбор от топ 10, където да отиде зимата и да е титуляр веднага, освен Арсенал...
Колкото до притеснението на автора за вратар на Испания, те имат толкова вратари, кой от кой по- добър. Проблема на Испания не е вратарския пост, а огромния хъс с който ще играят Бразилия и Аржентина, огромния потенциал на Германия, винаги подмолната Италия. Все пак за тях ще е по- добре Касияс да е във върхова форма, а той е много далеч от нея.
Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 18 ное 2013 09:21

Моля хората, които не са гледали и един мач на Реал, в частност на Лопес, да не дават "компетентни становища". И на мен не ми е приятно да гледам Икер на скамейката, но във футбола са важни формата и изявите, а не имената на фланелките.
А Лопес до момента е оправдал доверието с представянето си във всеки мач. И дори да приемем, че Моуриньо беше кривия, някой ще даде ли обяснение защо и Анчелоти продължава да залага на Лопес. Или сега ще го изкараме и него крив в това отношение.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

grossman
Контакти:

Мнениеот grossman » 18 ное 2013 09:38

ZinedineZidane написа:Моля хората, които не са гледали и един мач на Реал, в частност на Лопес, да не дават "компетентни становища". И на мен не ми е приятно да гледам Икер на скамейката, но във футбола са важни формата и изявите, а не имената на фланелките.
А Лопес до момента е оправдал доверието с представянето си във всеки мач. И дори да приемем, че Моуриньо беше кривия, някой ще даде ли обяснение защо и Анчелоти продължава да залага на Лопес. Или сега ще го изкараме и него крив в това отношение.

Взел си ми думите от устата направо

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 ное 2013 10:26

Дали да е титуляр или не Икар си има треньор и той решава , но ако го изпуснат като Раул ще е грешка от страна на клуба !
Мисля , че могат да разделят мачовете между двамата вратари в Реал ,но това си зависи от Анчелоти !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 ное 2013 11:12

ZinedineZidane написа:Моля хората, които не са гледали и един мач на Реал, в частност на Лопес, да не дават "компетентни становища". И на мен не ми е приятно да гледам Икер на скамейката, но във футбола са важни формата и изявите, а не имената на фланелките.

Говориш така все едно е сте на първо място в Примера на 10 точки от Барселона. Гледах мача ви с Барселона и видях как един играч, който миналата година пропускаше на празна врата прехвърли същия този Диего Лопез от 20 метра...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 18 ное 2013 11:40

Няма треньор, който да държи добрите си играчи на пейката, ей така защото не са му симпатични.
Още повече, че футбола отдавна е супер печеливш бизнес, и ако в Реал искаха да се отърват от Касияс, щяха да го пускат титуляр да си задържи цената и да го продадат. Колкото повече остава на пейката, толкова повече му пада цената, а и си е на "години" вече, което още повече ще му намали цената при евентуална продажба.

От Реал се махнаха Раул и Гути, от Ювентус си тръгна Дел Пиеро, от Милан - Пирло. Все футболисти, които са живи легенди на отборите си. Защо? - Защото идват нови играчи, които имат хъс да се доказват, имат други качества, всеки отбор търси нови кадри, никой вече не лежи на имена и на стари лаври. Например, когато Диего Лопес е в по-добра форма от Икер, разбира се, че треньора би заложил на Лопес.

ПС: Няма вечни и незаменими хора, както в живота, така и във футбола.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 ное 2013 13:53

Истината е, че Лопес пази много стабилно и не може такъв отбор да има титуляри "по заслуги ". Ако играеш добре си титуляр, ако ли не - резерва ;) Треньора ти е началник в отбора и не е добре да изразяваш мнение спрямо него или да създаваш дразги, тъй като взима друг на твоето място и гориш ;) Касияс си беше позволил подобни неща и ето го резултата. Това, че взима милиони на година, не го прави началник, даже напротив. Време му е да напусне клуба според мен, а след като му се сложи цена от Реал - кандидати няма да липсват.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 23 ное 2013 11:30

Няма за какво да си кривим душите - Касияс е легенда на клуба и Испания, но за момента Лопес е по-добрият вариант. А по-голяма глупост от тази за напускането му на Реал скоро няма да чуя.

[offtopic]Диего Лопес заслужава да е на мястото на Валдес - първа резерва в националния отбор![/offtopic]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”