izumrud написа:най-добрият футбол във В група се играе в Югоизточната...както знаете, че във В групите се парви преглед на талантите...и всяка година има турнир м/у сборните отбори на всяка В група - Югоизточната е победител в 4 от последните 5. Това говори достатъчно
По правилата - победителят става аматьорски национален отбор и отива на Ригионс къп, като до 25 % от състава може да е от другите групи . разбира се, благодарение на някои странични похвати, за които не искам да влизам в детайли, бяха набутани доста връзкарски момчета от Софийската - Югозападна В група, както и с натиска на Венци Рангелов - пример: някои юноши на Левски, като Георги Павлов, Пейчев и т.н, хората от Сливнишки герой, които на турнира бяха начупени от нашия отбор - Югоизтока, но както се казва - в България често победените взимат мястото на победителите заради този, който стои отзад
Например двама наши добри футболисти, вече в професионални отбори, не бяха извикани в Националния аматьорски отбор за сметка на момчетата от ЮЗ В група. Така като гледах състава за турнира в Италия, от Югоизтока бяха 11, от Югозапада - 9. От другите две групи - по 0
В Югоизточна българия има три от топ 6 градовете на България - Пловдив, Бургас, Стара Загора, които имат общо 5 отбора от 14 в А група, както и Любимец, който попада и той в тая зона. Това са школи и човешки потенциал за повече от 1/3 от А група. за сравнение - Югозападната В група има едва 4 отбора в елита - софийските
специално за първите три отбора в ЮИ В група - борбата ще бъде между Мастер и Несебър, но явно тука не се знаят някои неща. Ще излезе около Нова година. Тука някакъв герой писа, че Мастер били вариант за обединение на Черноморец или Нафтекс заради изчистване на дългове. Няма такова нещо. Мастер ще има нова организация, нова визия и нова регистрация и нито един от другите два отбора няма нищо общо. Просто президентът на Мастер има други идеи за клуба. Така или иначе тук едва ли някой се интересува, няма да влизам в детайли
За турнира на регионите знаем. Знаем и как се формират отборите за там. И знаем как ако треньор на североизтока например е от Силистра, това означава, че 70% от играчите са оттам. Няма никаква принципност. Ако за северозапада са играли представители на Червен бряг, а на югоизтока - на Верея и Созопол, нали се сещаш... Не можеш да ме убедиш, че Верея или Созопол в момента са класа над Пирин Бл или Локо ГО. Едно е вярно - североизтока е пълна трагедия (щом Бенковски Бяла може да е лидер).
По другата тема: "Героят" преполага, "Мастерхаус" разполага. Даже не се надявам на такива обединения. Просто не би ми било приятно да гледам поредния НОВ отбор на Бургас с един файтон поддръжници в Б група, а пък останалите да пърхат из "А" регионална група - Бургас. Сигурно така е редно, не знам... Може би най-накрая бургаския бизнес намери пари за футбол. На вниманието на Херо: задава се първия лев, даден от бургазлия за футбол! Отбора на Бургас идва, дръжте се!
Заб.: Мастер ми е страшно симпатичен отбор все пак. Не злобея. Успех!