Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Ludogorski_Fen
- Контакти:
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Събзеро, не може да ме обориш. Ако си мъж, признай си че си грешник. Ако си жена, няма проблем. 
forum.ludogorec.com
Ludogorski_Fen написа:subzero написа:Ludogorski_Fen написа:subzero написа:Пуснахте Безяк,а не пуснахте Терзиев. Пууу,смешници.
Господин никой, гледай си отборчето.
Аз го гледах днеска. Ти що не гледаш твойто,фене ??
Ми гледам ги, от компа. Аз съм в САЩ, или ти трябва очила?
То верно не е трудно да се сетиш. Феновете на Лудогорец са или на компа.или пред телевизора.
И как смееш да даваш определения за други отбори като не си стъпвал на стадиона ???
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Ludogorski_Fen
- Контакти:
subzero написа:Ludogorski_Fen написа:subzero написа:Ludogorski_Fen написа:subzero написа:Пуснахте Безяк,а не пуснахте Терзиев. Пууу,смешници.
То верно не е трудно да се сетиш. Феновете на Лудогорец са или на компа.или пред телевизора.
И как смееш да даваш определения за други отбори като не си стъпвал на стадиона ???
Всичко се вижда бе човек. Колко сте на стадиона вие, 50? 100?
Иначе си много отворен.
forum.ludogorec.com
Ludogorski_Fen написа:subzero написа:Ludogorski_Fen написа:subzero написа:Ludogorski_Fen написа:subzero написа:Пуснахте Безяк,а не пуснахте Терзиев. Пууу,смешници.
Иначе си много отворен.
Та вие да не сте повече ??? И то при положение,че сте най-добрия отбор в момента.
Пък кво се вижда си личи по коментарите ви. Явно нищо.
[center]
[/center]
- Ludogorski_Fen
- Контакти:
subzero написа:Ludogorski_Fen написа:subzero написа:Ludogorski_Fen написа:subzero написа:Ludogorski_Fen написа:
Иначе си много отворен.
Та вие да не сте повече ??? И то при положение,че сте най-добрия отбор в момента.
Пък кво се вижда си личи по коментарите ви. Явно нищо.
Повече сме, и като процент от жители на Разград, и като бройка, и като брой фенове извън Разград. Това няма как да го оспориш.
forum.ludogorec.com
Ludogorski_Fen написа:
Повече сме, и като процент от жители на Разград, и като бройка, и като брой фенове извън Разград. Това няма как да го оспориш.
Ако броим тези,които ходят на стадиона,за момента сте малко повече. Ама гледам,че и ти се броиш за фен,значи броим и тези които си остават в къщи. Значи пак сме повече,най-малко заради броя на жителите.
[center]
[/center]
- greenlandia
Заводското отборче,тръгнали за фенове да ми спорят.
Къде бяхте днес ? Защо не дойдохте? Домусага не Ви ли плати пътните и по един сандвич за из път.
Къде бяхте днес ? Защо не дойдохте? Домусага не Ви ли плати пътните и по един сандвич за из път.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
greenlandia написа:Заводското отборче,тръгнали за фенове да ми спорят.
Ако съотнесем бройката жители на двата града и се водим от посещението на гостите на срещата в Разград, днес в сектора за гости в Стара Загора е трябвало да има 0.357 човека. Сам разбираш защо секторът е бил празен. Вие защо не бяхте повече, след като Купата беше единствената ви надежда за нещо през 2014-та
Кюмюрджийско отборче, тръгнали да ми спорят
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна /Лудогорец/
.
Последна промяна от subzero на 18 ное 2013 08:59, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
greenlandia написа:Заводското отборче,тръгнали за фенове да ми спорят.
Имаше фенове бе 3-4 може и повече. Даже я познавам фенката, а и цяла България я познава ! Респект за нея !
Колкото толкова...
А и след вашите талибански закани може и да се уплашили знам ли, има случаи да чупите коли и пукате гуми и да хвърляте камъни !
Има и обективна причина и това че заплатите в Ст.Загора са доста по-големи от Разград, или това няма значение !?
Няма ли значение че след една седмица имаме мач с ПСВ и хората събират пари за да отидат на него, или пък пазят парички за мача с Локо Пловдив- доста по интересен съперник от вас ???
Разгледайте картата на България , и вижте кой е най-близкия град, май е Варна където си имахме доста прилична посещаемост (над 500 човека)..
Всички останали градове са ни далечко за постоянни посещения...
Вие колко бяхте в Разград бе, стотици ли ??
Ако ние сме заводско отборче, вие какво сте - отбора на комбината ли ??