Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Безумието на Христолов в Ботев (Пловдив) продължава
Грешно предполагаш. Само съм злобен. Комплекси свързани с теб или с Велбъжд Истамбул нямам ...
Последна промяна от Berserk на 29 окт 2009 20:31, променено общо 1 път.
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !
- vivacanary
- Контакти:
Berserk написа:Грешно предполагаш.
Ти пък не се прави на дебил, че са зле - зле са!Но според теб, те нямат право да искат да гледал силен Локомотив, така ли? Може да ги мразя като отбор и тн...но си и пия бирата с тях!Така че не се заяждай!
- child in time
- Контакти:
И двата отбора не заслужават да са на това място! Злобата между феновете с нищо не помага на никого!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- child in time
- Контакти:
vivacanary написа:Berserk написа:Грешно предполагаш.
Ти пък не се прави на дебил, че са зле - зле са!Но според теб, те нямат право да искат да гледал силен Локомотив, така ли? Може да ги мразя като отбор и тн...но си и пия бирата с тях!Така че не се заяждай!
И аз си пия пиенето с Ботевисти ! Брат ми е Ботевист!

Не ме интересува какво искат те. Тяхна си работа стига да не се слагат под общ знаменател с нас, защото нямаме нищо общо. И не ми казвай какво да правя, пич. Форумите са за това. Да си чешем езиците. Ако искаш си пий бирата в центъра на Столипиново. Изразявам мнение. Ти не се прави на дебил като ме апострофираш и ми правиш забележки.
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !
- child in time
- Контакти:
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва ГЛУПОСТТА!!!

child in time написа:От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва ГЛУПОСТТА!!!
Т'ва е най-глупавото нещо, свързано с каквото и да е божество, което съм чел някога... Простимо е, ако си го измислил сам.
- vivacanary
- Контакти:
Berserk написа:Не ме интересува какво искат те. Тяхна си работа стига да не се слагат под общ знаменател с нас, защото нямаме нищо общо. И не ми казвай какво да правя, пич. Форумите са за това. Да си чешем езиците. Ако искаш си пий бирата в центъра на Столипиново. Изразявам мнение. Ти не се прави на дебил като ме апострофираш и ми правиш забележки.
Ясно ми е за какво са форумите!Но определено не са за заяждане един с друг!В момента просто говориш напук на пловдскивският футбол, в достатъчно лошо положение са и двата отбора!Като имаш толкова омраза в себе си, съветвам те да я използваш върху други две личности, които са с основна заслуга за състоянието на футбола ни.
- child in time
- Контакти:
Berserk написа:child in time написа:От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва ГЛУПОСТТА!!!
Т'ва е най-глупавото нещо, свързано с каквото и да е божество, което съм чел някога... Простимо е, ако си го измислил сам.
Не знам колко си голям на години ,а и не ме интересува! Вземи прочети някоя книжка че явно ти бяга интелекта! Не мисля че има какво повече да ти кажа! Великите отбори имат нужда от велики фенове!

-
- Контакти:
Yellow major написа:Доколкото знам едната от счетоводителките е уволнена защото е дала голяма сума от билетите за мача с ЦСКА на Христолов.
Сега на отбора му трябва силна подкрепа. Дори и със сериозни кадрови проблеми преди дербито имаме голям шанс да вземем победата ,а след това каквото сабя покаже...
Оптимист съм за Ботев и ме дразнят някои псевдо фенове.
Да напълним стадиона и покажем на всички как се подкрепя един изстрадал отбор ,който само по субективни причини е в дъното на таблицата!
Христолов като неин работодател ли я е уволнил ? Нещо не ми се връзват нещата