Истината за инцидента в Стара Загора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Истината за инцидента в Стара Загора

Мнениеот zuekaa » 17 ное 2013 12:26

NADURVEN_FILOSOF написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Феновете на Берое са една от най-низшите форми на живот на планетата.Освен това те са изключително досадни,бих ги сравнил с хемаруидите и гъбичките по краката.Спрямо тая напаст трябва да се действа радикално и безкомпромисно.КАЗАХ! :mrgreen:

Вие им съблякохте треньора, ние бихме футболистите! Мачкаме ги на всички фронтове братко!

Сега остава да им опънем жените и идилията ще е пълна
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

SARVI_BG
Контакти:

Мнениеот SARVI_BG » 17 ное 2013 12:46

Ст.Стоев е човекът довел до случилото се вчера.С изказването си след мача,че ние и всички други отбори сме ритали а те играели футбол той обяви война на всички фенове в България.Някой да видя Берое да рита?Точно обратното потрошиха ни.И аз доскоро вярващ и дори подкрепящ,че нещо ново се е появило на хоризонта с явлението Лудогорец превъртях.Той Стойчо Стоев,наречен от Г.Марков-Рендето мишка се изсра на метеното.Не вярвам да имаше фен на Берое,ако не бе това изказване на повярвалият си треньор,
да скочи на Лудогорец.Главният виновник бе съдията и всичко щеше да бъде мирно и тихо.Обаче треньорът вкарал два отбора за един сезон в Б група се направи на велик.Обяви война на Берое и всички други.Първата атака я получи Орка.Няма как да няма друга.Не срещу Лудогорец а срещу Мишката Стоев.[/quote]

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 17 ное 2013 13:38

Можеш да избягаш от село, но селото не може да избяга от теб... Феновете на Берое да не се чудят защо отбора ви стана, изведнъж неприятен на всички! Първо станахте зверски нахакани и се взехте за нещо кой знае какво! Второ от известно време ви е треньор, със сигурност най- големия чишит в треньорската професия! Мен лично ме побиват тръпки, щом този човек започне да говори! Не на последно място, вие винаги сте онеправдани, никога нищо не сте направили и видиш ли, другите какви били! Стига сте се правили на ощипани госпожици, а просто се стегнете малко!
Някакви селтаци направили чутовна простотия, но вие пак ги защитавате, още малко и ще кажете, че са били горските феи!
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 ное 2013 14:21

Изчерпаха се вече марулите. Не знаят какво да кажат, след като "Верея" опроверга информацията излязала от "Берое". Излезе лъжа, че никой не е знаел къде ще тренира "Лудогорец" след като отборът е заявил ден, час и място на тренировката преди повече от две седмици. Излезе лъжа също, че феновете са били на "Верея". Много, много жалък опит за оправдания.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 17 ное 2013 14:26

D.Georgiev написа:Изчерпаха се вече марулите. Не знаят какво да кажат, след като "Верея" опроверга информацията излязала от "Берое". Излезе лъжа, че никой не е знаел къде ще тренира "Лудогорец" след като отборът е заявил ден, час и място на тренировката преди повече от две седмици. Излезе лъжа също, че феновете са били на "Верея". Много, много жалък опит за оправдания.

На кого са заявили,може би Верея?
Айде сега идете се оплачете на тях,а не да ревете тук !
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 17 ное 2013 20:44

Нищо мъжко няма в постъпката на публиката на Берое (последното звучи като комплимент).
Изображение

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 18 ное 2013 12:07

D.Georgiev написа:Изчерпаха се вече марулите. Не знаят какво да кажат, след като "Верея" опроверга информацията излязала от "Берое". Излезе лъжа, че никой не е знаел къде ще тренира "Лудогорец" след като отборът е заявил ден, час и място на тренировката преди повече от две седмици. Излезе лъжа също, че феновете са били на "Верея". Много, много жалък опит за оправдания.

Златински: "Извади се полицейска палка и бе налаган нашият масажист.
Масажиста:Не са ме ударили, ако са ме ударили, ще ми личи
http://www.novsport.com/news821421_1003.html
Жалки сте вие !!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 18 ное 2013 13:32

radoslav_rashkov написа:Нищо мъжко няма в постъпката на публиката на Берое (последното звучи като комплимент).

За каква публика на Берое говориш? Публиката на Берое беше снощи на СТАДИОН "БЕРОЕ", а не предната вечер на тренировката на Лобигорец. Стига с тези първосигнални реакции. Мислете бе хора.
Тая цялата работа ми напомня преди години как журналята бяха наели да търсят сензации от сини и червени. Двама набият един в някой училищен двор и из медиите плъзваха сензационни новини как двама левскари набили цесекар :) . Даже като скечове го разиграваха разни шоута.
Ама хайде де, ако не бях от Стара Загора и вярвах на "медиите", които последно време угодно знаем на кой бълват змии и гущери, щях да си помисля, че там е Бейрут.
Ама и аз в деня на мач на Черноморец или Нефтохимик в Бургас, мога да извадя полицейския бюлетин и да кажа, че това са фенове на Нафтата или Черноморец.
Беше ясно още след жребия, че Берое каквото и да направи, няма как да прескочи Лобигорец в турнира. Защото си има начини.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 18 ное 2013 20:34

s.i.s написа:
OOP написа:

Златински: "Извади се полицейска палка и бе налаган нашият масажист.
Масажиста:Не са ме ударили, ако са ме ударили, ще ми личи
http://www.novsport.com/news821421_1003.html
Жалки сте вие !!!

ти нали си кука в криминална .звънни и питай първо колегите си от стара загора какво точно се е случило и тогава ръси глупости

Шшш , неграмотник пъпчив , вземи ни освободи от присъствието си в подфорума.Имате си ваш такъв ,така че.. Баста!
Вместо да се плюнчите по интернет сайтовете , да бяхте дошли в Стара Загора да си покрепяти "пребитите звезди" , а не да дремят в сектора за гости трима души барабар с една лелка 120 кг. :)

Пс: Масажиста не е инструктиран :mrgreen: , може след мача да са го набили вашите за да изглежда поударен
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 ное 2013 14:16

Тази случка взе да замирисва на сериозни клевети от Разград:
http://m.blitz.bg/sport/article/203887

Върни се в “Берое”