Стойчо Младенов към "Левски": Много жалко!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Стойчо Младенов към "Левски": Много жалко!

Мнениеот tprodanov » 17 ное 2013 17:51

Red_Girl написа:
GA_ veliki написа:Делянски пиян си и то от ранния следобяд, засрами се,!Виж се че говориш за професионализъм, пример за подражание... все неща далеч от червения отбор....

Е, друго си е да събличаш треньор. Голям пример. :lol: Сваляй фланелката, не се обяснявай.

Това казано от ония фенове, които си рязаха гредите, биха си играчите и при всеки кофти резултат им викат "курви" звучи крайно неадекватно...

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 17 ное 2013 17:52

tprodanov написа:
Red_Girl написа:
GA_ veliki написа:Делянски пиян си и то от ранния следобяд, засрами се,!Виж се че говориш за професионализъм, пример за подражание... все неща далеч от червения отбор....

Е, друго си е да събличаш треньор. Голям пример. :lol: Сваляй фланелката, не се обяснявай.

Това казано от ония фенове, които си рязаха гредите, биха си играчите и при всеки кофти резултат им викат "курви" звучи крайно неадекватно...

Пропусна шамарите за Ферарио
Последна промяна от DrAvalanche на 17 ное 2013 17:53, променено общо 1 път.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 17 ное 2013 17:52

Red_Girl написа:Не се оправдавам. Знам кво беше написал над снимката. :lol: Вие сте тези, които ми вадите някви глупости. И аз мога. Казах квото имам по темата вече. Продължавайте с глупостите.

Заради простотиите на плоския, се забалвяме за ваша сметка, така че има още какво да се казва :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 ное 2013 17:52

delqnski47 написа:Ние им говорим за професионализъм и за пример на подражание от страна на един професионален футболен клуб,те пак се забили на вълна ''обиди между феновете или отделни футболисти(личности) :mrgreen: ''!
Трагични до безкрай...

Ми чакам те да коментираш цитата ми, в светлината на така желания професионализъм...

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 17 ное 2013 17:54

Red_Girl написа:
Калигула написа:Въпросната снимка е насочена към Перукан, предполагам, защото постоянно ви позволяваше да паразитирате в "А" група. Но не снимката , статията е важна. Маймуната е написала във Фейсбук тези работи, даже ме е гнус да пиша за тях. Тройчо що не рева тогава?

Такова нещо не е писал, ама ИЗОБЩО! Смени си източника. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Жалка работа! Това го имаше във всички медии, но предполагам, че те клеветят "невинното" лемурче.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 ное 2013 17:54

Red_Girl написа:

Това ,че ти си искалО да си на мястото на този треньор, както стоИчо е искал да играе в Левски, си е ваш проблем. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 17 ное 2013 17:54

Red_Girl написа:

Кофти е , че петев е торба, в този смисъл беше грозна гледка признавам. Държиш аз да я сваля :shock: уау само теб ли? :roll:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

gonzo1960
Контакти:

Мнениеот gonzo1960 » 17 ное 2013 17:56

Стойчо Младенов е последният, който трябва да говори за морал. Да си спомни първо как се изпразни с епитета " говеждия стадион " след една победа на чорбата и ехидният му коментар и призив " викайте ми тройчо " след друга. Това е не по малко обидно от надписите 7 : 2 , а резултатът е факт от историята. Да не забравяме че има и други факт 7 : 1 и Наско Сираков не излезе с фланелка №4 следващия мач с цска.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 ное 2013 17:57

tprodanov написа:
delqnski47 написа:Ние им говорим за професионализъм и за пример на подражание от страна на един професионален футболен клуб,те пак се забили на вълна ''обиди между феновете или отделни футболисти(личности) :mrgreen: ''!
Трагични до безкрай...

Ми чакам те да коментираш цитата ми, в светлината на така желания професионализъм...

Цитат на някакво момче,което ''ви мрази''(голяма работа) и как ги обучавали да се раздават на макс преди мач с вас!
Доволен ли си? ;)
П.П.Между първото и второто изречение има съществена разлика,така че не виждам какво се опитваш да докажеш с този ''цитат''
Последна промяна от delqnski47 на 17 ное 2013 17:58, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 ное 2013 17:58

Teo написа:
DrAvalanche написа:Преди 2 години в гонг имаше видео как футболистите на цска пеят КЗЛ в автобуса.

Като сме ви победи, нормално е да се пеят песни. Както КЗЛ, така и КЗЛ-окото, КЗЛ-атекса и т.н. Къде виждаш омраза в това :idea:

А къде виждаш омраза в тома ,че преди 45 год. сме ви били 7:2 и се отбелязваме годишнината ?

Върни се в “ЦСКА”