Стойчо Младенов към "Левски": Много жалко!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Стойчо Младенов към "Левски": Много жалко!

Мнениеот delqnski47 » 17 ное 2013 17:46

Ние им говорим за професионализъм и за пример на подражание от страна на един професионален футболен клуб,те пак се забили на вълна ''обиди между феновете или отделни футболисти(личности) :mrgreen: ''!
Трагични до безкрай...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 ное 2013 17:47

GA_ veliki написа:
Red_Girl написа:А вие в коя агитка бяхте на мачовете с Бешикташ? Я стига глупости. А въпросната снимка и жеста бяха насочени към Перуката и е очевадно.

Не се оправдавай :roll:

Не се оправдавам. Знам кво беше написал над снимката. :lol: Вие сте тези, които ми вадите някви глупости. И аз мога. Казах квото имам по темата вече. Продължавайте с глупостите.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 17 ное 2013 17:47

Red_Girl написа:
Калигула написа:Айде кажете ми сега, кое е по-обидно, тениска с надпис "7-2" или http://football24.bg/novina/120484-dzha ... -za-levski
И не го защитавайте, само защото е любовник на Тройчо. Преди да искате уважение, трябва да го заслужете. Вие сте същите онези, които бяхте в агитката на Галатасарай, когато играха с Левски. От омразата си към Левски предпочетохте турски отбор, пред български, но това не е ново за вас. Вие сте същите, които отбелязвахте със заря всеки гол на Барселона срещу нас, когато играехме в ШЛ. Усещане,което вие никога няма да усетите. :mrgreen:

А вие в коя агитка бяхте на мачовете с Бешикташ? Я стига глупости. А въпросната снимка и жеста бяха насочени към Перуката и е очевадно.

Въпросната снимка е насочена към Перукан, предполагам, защото постоянно ви позволяваше да паразитирате в "А" група. Но не снимката , статията е важна. Маймуната е написала във Фейсбук тези работи, даже ме е гнус да пиша за тях. Тройчо що не рева тогава?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 ное 2013 17:47

Сега остава Стойчо Ревльото да се оплаче в БФС, че със средства извън футбола от "Левски" са въздействали върху нежната красноармейска психика и така са повлияли върху резултата от мача... :lol: :lol: :lol:
П.П. Като се има предвид, че сега преди конгреса рИване му е майката, има теоретичен шанс да успее и Боби М. отново да се надупи в посока Борисовата градина. 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 17 ное 2013 17:51, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Novembre
Контакти:

Мнениеот Novembre » 17 ное 2013 17:48

Хореография ''Винаги Рев'',последвана от декларация на господин моралиста( с 3556889 дела с/у голяма му любов за неизплатени суми+4567889 трансфера с комисионни на негри-компаньонки).Тройчо Плоски,както добре знаете е бил на крачка пред трансфер в Левски,за който е жадувал,но е една капандура го свърза с вас за цял живот,разбира се и с паричките.Истерията ''цска'' е медиен проект на група журналисти,някой като Зарков вече изпъдени от други параноици.Така или иначе,по-възрастните знаем добре как се зароди публиката ви,феномени като ''любовта'' към цесека и някои посещения в провинцията за събиране на башибузук,също помним добре и речите на дучето по така наречените събори,придружени с обещания за гуляи и парички...Жалко,Срамно,но след като ви има ще ви ебаваме.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 ное 2013 17:48

Калигула написа:Въпросната снимка е насочена към Перукан, предполагам, защото постоянно ви позволяваше да паразитирате в "А" група. Но не снимката , статията е важна. Маймуната е написала във Фейсбук тези работи, даже ме е гнус да пиша за тях. Тройчо що не рева тогава?

Такова нещо не е писал, ама ИЗОБЩО! Смени си източника. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 17 ное 2013 17:48

"Лично аз сега разбирам защо много хора като чуят Левски, си мислят единствено за Апостола..."

Това е!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 ное 2013 17:48

DrAvalanche написа:Алонколу, на 17.11.1968 срамното беше за вас. За нас беше щастието и радостта.

''Алонколу'' не знам какво означава,но иначе за 7:2 си прав!Това наистина е щастие и радост,но вие по скоро го превърнахте в комлекс към ЦСКА,а това не е щастие и радост!Защо е комплекс, ти и аз,както и останалите тук знаем най- добре,така че нЕма смисъл да се лъжем!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 17 ное 2013 17:49

delqnski47 написа:Ние им говорим за професионализъм и за пример на подражание от страна на един професионален футболен клуб,те пак се забили на вълна ''обиди между феновете или отделни футболисти(личности) :mrgreen: ''!
Трагични до безкрай...

Делянски пиян си и то от ранния следобяд, засрами се,!Виж се че говориш за професионализъм, пример за подражание... все неща далеч от червения отбор....
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 ное 2013 17:49

GA_ veliki написа:Делянски пиян си и то от ранния следобяд, засрами се,!Виж се че говориш за професионализъм, пример за подражание... все неща далеч от червения отбор....

Е, друго си е да събличаш треньор. Голям пример. :lol: Сваляй фланелката, не се обяснявай.

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”