Давам ви прост пример - отивате в Спортал, понеже там мнения се постват чрез модерния фейс. Вижте 10 горещи новини и сядайте да четете коментари от хлапаци. Ум ще ви зайде от простотия.
Най-малко за поведението са виновни децата, аз не ги обвинявам.Причините за това са много, но все пак тук казваме как е, а не защо е така.
Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Факт, авторе, и цялата ти тема го доказва, изобличавайки теб в греховете, в които обвиняваш другите.Простият човек не вижда собствената си простотия. Той винаги се мисли за прав и за голяма работа.
Това поколение на глупави и тлъсти уроди, както го описваш, не се е пръкнало от нищото, не се е възпитало и образовало само.
Отгледано е от "богоизбраните", израснали през социализЪма, за който ежедневно рониш горчиви сълзи във форума.
Сподели какви са твоите деца, другарю, как си ги възпитал, какво образование имат, останали ли са в тази пропаднала страна?
Дай ни светъл пример, щом си толкова убеден в превъзходството си над нас.

Аз съм на 25 години, владея португалски, италиански, английски и малко руски, а дипломата ми от университета бе плод на много четене и преводи до малките часове на денонощието.
Възпитана съм в родолюбие, справедливост и морал - ама от онзи, истинския, а не фалшив и напарфюмиран, който вие, комунистите, проповядвате.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- metodito
- Контакти:
grasiani написа:
Хайде поредната малоумна кратуна почна да дава съвети и да го разбира нещата,и да прави обобщения за хора които имат много повече мозък от него и повече житейски опит,аз не знам кой е спрял,ама ти спрял в умственото си развитие около тинейджърската си възраст.Много ме кефят такива екземпляри със самочувствие до небето,а всъщност в главата им е един буламач от мисли едва ли не са някакви гении на мисълта.Няма нужда човек да е голям познавач на темата за да влезе в един средностатически клас на гимназия или техникум ,да отиде на една родителска среща и да му се изяснят нещата ,за успеха няма да говорим там работата е трагична,а поведението е на повечето ученици е под всякаква критика ,а това са и бъдещите студенти.Арогантността е придобила катастрофални размери както в училище така и в самото ни общество,не си ли арогантен, си загубен и си балък ,това е положението митодито колкото и да не ти харесва и се правиш ,че ги разбираш нещата.И не говоря празни приказки,ами имам пресни и преки наблюдения от българските училища.Ако ти си живееш в някакъв утопичен свят си е твой проблем,и добре че има все още хора като виали да ви изнесат лекция безплатно за морал и етика с най подходящите думи , че да има все още някаква светлина в тунела ,а пък дано и малко сте просветлили закърнелите ви мозъци .За мен лично оправия няма ,стадото е изпуснато отдавна и овцете ще има още много дълго да се лутат.
С колко ученика си имал контакт в последните две-три години? Кой пък си ти, че да ми дава уклон?
На достатъчно голяма възраст съм, за да обобщавам:
- във всяко стадо има мърша. Факт!
- това не значи, че стадото трябва да се изколи. Факт!
- Нито ти, нито "Виали" имате ясна представа. Убеден съм!
- Не забравяй, че емигриралите не са от друго поколение!
- Моралът запада в младите, но има надежда, защото това не е на 100% и никога няма да е!
- Ако искаш да видиш, че чашата е наполовина празна, а не наполовина пълна, то точно така ще го видиш. Факт! За мен тя е наполовина пълна, за вас - празна.
Виж, човек, прекарваш като Виали всичко през своята собствена призма. ОК? И аз я прекарвам през своята, да. Но не спирам да контактувам с хора от всички поколения. Какъв буламач от мисли.
Ти знаеш ли кой провокира автора за темата. Айде, че на мен ми е буламач в главата, по-добре намери ти потребителя, който е виновен за първосигналната реакция на автора. Щом той дава определения ангро, и аз ще давам за него!
АРОГАНТНОСТ е това, което пише автора и ти! Понеже ти си кон с капаци - ти не зачиташ времето, в което са израснали, условията, при които са се формирали.
Я ми кажи, ти какъв щеше да станеш в тези условия. Тъпаците сред младите, с които съм имал контакт в последните 4-5 години - това са млади на възраст от 8 до 17 от различни региони - на брой над 500 човека - са пренебрежим брой. Не повече от 15%. Над 500 човека си е добро число, ти на базата на какво го твърдиш? На въздуха?
Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Последна промяна от metodito на 17 ное 2013 13:18, променено общо 2 пъти.
Един колега беше пуснал тема-отговор, озаглавена "Днешната младеж..." Започваше с цитати на признати авторитети от древността, които също хулят своите млади съвременници. Винаги е било така - по- голяма част от "старите" трудно приема "младите", не може да приеме новото и мисли, че светът отива по дяволите.
Думата ми е за друго: споменатата тема беше интелигентно написана и в нея липсваше какъвто и да е негативизъм. Защо тя бе изтрита, а тази -при нейната неподправена провокативност -не? И защо отговорът на колегата поне не беше прехвърлен тук? Остава впечатлението за двоен аршин от страна на съответния модератор - поради една или друга причина. Явно ще се окажат прави онези, които твърдят, че провокатори като Виали и сродните нему се толерират от модовете, понеже с беззпардонната си помиярщина предизвикват активност във форума.
Думата ми е за друго: споменатата тема беше интелигентно написана и в нея липсваше какъвто и да е негативизъм. Защо тя бе изтрита, а тази -при нейната неподправена провокативност -не? И защо отговорът на колегата поне не беше прехвърлен тук? Остава впечатлението за двоен аршин от страна на съответния модератор - поради една или друга причина. Явно ще се окажат прави онези, които твърдят, че провокатори като Виали и сродните нему се толерират от модовете, понеже с беззпардонната си помиярщина предизвикват активност във форума.
- metodito
- Контакти:
fcb_bg написа:Давам ви прост пример - отивате в Спортал, понеже там мнения се постват чрез модерния фейс. Вижте 10 горещи новини и сядайте да четете коментари от хлапаци. Ум ще ви зайде от простотия.
Най-малко за поведението са виновни децата, аз не ги обвинявам.Причините за това са много, но все пак тук казваме как е, а не защо е така.
Да, аз по същата логика мога да ти кажа - отиваш в един литературен форум и четеш. И сега какво?
тук казваме как е, а не защо е така
Разберете, че не може така да обобщавате и обиждате! Няма черно и бяло и никога не е имало. Всичко си има и черно и бяло! И всеки, който твърди обратното живее в собствен свят.
Един колега беше пуснал тема-отговор, озаглавена "Днешната младеж..." Започваше с цитати на признати авторитети от древността, които също хулят своите млади съвременници. Винаги е било така - по- голяма част от "старите" трудно приема "младите", не може да приеме новото и мисли, че светът отива по дяволите.
Не я изтриха, събраха я с тази.
Въпреки очевидно високото ми интелектуално и образователно ниво, мнозина тук в този форум си позволяват да ме обиждат и дори да ме поучават.
Wake up and smell the cofee, dude! Първо, не приемаш критика, така ли? След това единствено на представата ти за себе си, другите трябва да охкат и ахкат, благовеейки пред интелектуалният ти ексцебиционизъм и всепроникваща мисъл. Кой си? Кралят-слънце, може би? В Интернет има такова нещо като демокрация и то в чист вид за разлика от реалността и особено в тоталитарните държави, в които всеки селянин с партиен пост по дефолт е най-умния и най-красиявия, то тук всеки е това, което е и/или иска да е. Ще станеш най-умен и красив, когато докажеш, че си такъв. Никой не ти раздава привилегии наготово, както би станало в една реална измислица, каквато е реалността на България. И в тази връзка заглавието ти говори достатъчно.
Последна промяна от metodito на 17 ное 2013 13:13, променено общо 4 пъти.
- realmadrid_fan
- Контакти:
Не съм съгласен с автора на темата. Не може на основа на някаква част от младите хора, да се прави извод за всички. Стана дума за затлъстяването и спортуването. В моя клас сме 24 момчета и няма нито едно момче, което да е прекалено дебело. Освен това само 4-5 момчета не спортуват редовно. Авторът на темата също е в голяма грешка по отношение на стероидите и хранителните добавки. Също така твърденията, че при момичетата красотата е изкуствена, не отговарят на истината. Наистина има много "изкуствени" момичета, но има и много красиви момичета, които не се интересуват от ноктопластики, екстеншъни, гримове и изкуствени мигли.
В темата казваш, че простите хора винаги се мислят винаги за прави и за голяма работа, а пък от заглавието на темата личи, че ти се мислиш за голяма работа. Също така на края на заглавието си написал "Факт!", което според мен показва, че се мислиш за "винаги прав". Можеш и сам да си направиш изводите дали си част от тези прости хора.
В темата казваш, че простите хора винаги се мислят винаги за прави и за голяма работа, а пък от заглавието на темата личи, че ти се мислиш за голяма работа. Също така на края на заглавието си написал "Факт!", което според мен показва, че се мислиш за "винаги прав". Можеш и сам да си направиш изводите дали си част от тези прости хора.

HALLA MADRID
-
- Контакти:
Чета цялата тема и ми минаха доста мисли през главата . Много от нещата които е написал са вярни . В повечето случаи съм споделял мнението му , предполагам е бил провокиран да пусне темата , но все пак не може да се правят обобщения за цялото поколение . Нека погледнем от другата гледна точка , нима за да е младото поколение на тоя хал , не сме виновни ние и не сме се провалили като родители ? Винаги има изключения
Аз също съм с леви убеждения в политиката , но нека не забравяме , че когато бяхме на тяхните години бяхме като подивели , все едно ни бяха развързали току що . По 5-6 вечери на дискотеки в седмица , от кръчмата на работа . Мога да кажа , че на сегашните млади не им се работи и искат да не вършат нищо , а да вземат хиляди . Също така мога да кажа , че на предното поколение преди нашето не му се работи защото така е свикнало ( да се ходи на работа за идеята , защото в годините преди 89 нещата са стояли така ) , не казвам ,че и ние вече не сме такива . Да изродиха се нещата ценностите станаха други , но всяко време си има и си иска неговите действия и мислене . Сега за да си добре трябва да си пробивен , да мачкаш всичко което ти се изправи на пътя , да си нагъл . Такива са времената , това е капитализма , скромноста не е ценност ,оставаш гладен и си на улицата . Поколението се съобразява с времето в което живее за да е добре . Не харесвам чалгарските изпълнения, за мен селянин е начин на мислене , а не местоживеене , но това си е мой проблем . Не е прав в едно, не може да обвиняваш , кой си за да го правиш ?

dzhambov написа:fcb_bg написа:Браво, бе, глупци! Нищо по темата, само метнахте по 1 говно по автора по навик защото не го харесвате. А е до болка прав!
Глупци са тези на които им харесва комунисти и турци да се целуват в центъра на столицата ни.
А вие от Пловдив кога ще се целунете с разград или вече се онодихте
Впечатлен съм от автора. За да изказваш такива конкретни определения и твърдения към опонентите си, че чак да им правиш анализ на гените, има два варианта. Или да притежаваш умения много над тези на Баба Ванга, или да си пълен дебил, с множество придружаващи психически заболявания. Всеки сам да си избере 

- neverbackdown
- Контакти:
vladimirtsv написа:Чета цялата тема и ми минаха доста мисли през главата . Много от нещата които е написал са вярни . В повечето случаи съм споделял мнението му , предполагам е бил провокиран да пусне темата , но все пак не може да се правят обобщения за цялото поколение . Нека погледнем от другата гледна точка , нима за да е младото поколение на тоя хал , не сме виновни ние и не сме се провалили като родители ? Винаги има изключенияАз също съм с леви убеждения в политиката , но нека не забравяме , че когато бяхме на тяхните години бяхме като подивели , все едно ни бяха развързали току що . По 5-6 вечери на дискотеки в седмица , от кръчмата на работа . Мога да кажа , че на сегашните млади не им се работи и искат да не вършат нищо , а да вземат хиляди . Също така мога да кажа , че на предното поколение преди нашето не му се работи защото така е свикнало ( да се ходи на работа за идеята , защото в годините преди 89 нещата са стояли така ) , не казвам ,че и ние вече не сме такива . Да изродиха се нещата ценностите станаха други , но всяко време си има и си иска неговите действия и мислене . Сега за да си добре трябва да си пробивен , да мачкаш всичко което ти се изправи на пътя , да си нагъл . Такива са времената , това е капитализма , скромноста не е ценност ,оставаш гладен и си на улицата . Поколението се съобразява с времето в което живее за да е добре . Не харесвам чалгарските изпълнения, за мен селянин е начин на мислене , а не местоживеене , но това си е мой проблем . Не е прав в едно, не може да обвиняваш , кой си за да го правиш ?
+ 1