Равносметката от тази седмица: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

itnen
Контакти:

Re: Равносметката от тази седмица: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Мнениеот itnen » 17 ное 2013 11:56

Наистина няма такава държава. Вчера излизам с големия син ( 6 год.) и минавайки покрай автомобила си забелязах поредната идиотска проява на поредният ИДИОТ. Спукана предна гума, надрана боя и детето каза: Тате, хайде да си намерим друга държава и да се преместим да живеем, омръзна ми постоянно да ни чупят колата и да ни крадат нещата ( преди година спукани четири гуми, преди два месеца ми счупиха задния прозорец и откраднаха велосипедите на децата, месец по - рано откраданта емблема и надран преден капак ). Вече почвам да се чудя дали аз не съм най - големия идиот, че се надявам нещата да се нормализират и се опитвам да втълпя на децата си, че трябва да обичат родината си.

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 17 ное 2013 12:58

след вчерашния ден в който и левскари и цесекари се обединиха под мотото да дадем възможност на Орешарски и да вървим напред ,съм много по-обнадежден,че България върви по правилния път и се надявам като завърша училище и аз да работя за бъдещето на нашата родина България именно тук в България
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 ное 2013 13:08

Неутрален написа:Grasiani, за Бойко ще напиша 2 пъти повече, не се притеснявай ! За Костов все още трябва да се чете много, защото там бяха едни интересни хора като Орешарски, Бисеров, Ментата и още няколко министърчета които сега са големи социалисти, като Андреева итн итн. Трябва да се отдели плявата първо и след това ще може да се каже повече истина отколкото лъжа. Единствено знам че НЕ КОСТОВ прибра парите на пенсионерите и НЕ КОСТОВ е виновен за пирамидите. Но със сигурност ще напиша и за него, да не бъда обвинявам в пристрастия.

Кога,горим от нетърпение и очакваме с голям интерес вашите размисли и страсти.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 ное 2013 13:20

itnen написа:Наистина няма такава държава. Вчера излизам с големия син ( 6 год.) и минавайки покрай автомобила си забелязах поредната идиотска проява на поредният ИДИОТ. Спукана предна гума, надрана боя и детето каза: Тате, хайде да си намерим друга държава и да се преместим да живеем, омръзна ми постоянно да ни чупят колата и да ни крадат нещата ( преди година спукани четири гуми, преди два месеца ми счупиха задния прозорец и откраднаха велосипедите на децата, месец по - рано откраданта емблема и надран преден капак ). Вече почвам да се чудя дали аз не съм най - големия идиот, че се надявам нещата да се нормализират и се опитвам да втълпя на децата си, че трябва да обичат родината си.

Знаеш ли, на мен никога не ми се е случвало това. Къде точно паркираш? ;)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 ное 2013 13:27

CS -KA -KA написа:след вчерашния ден в който и левскари и цесекари се обединиха под мотото да дадем възможност на Орешарски и да вървим напред ,съм много по-обнадежден,че България върви по правилния път и се надявам като завърша училище и аз да работя за бъдещето на нашата родина България именно тук в България

Мерси че ми напомни защо мразя Гроб, НИКОГА шистов газ в България ! Тогава добре че беше Волния и СерГЕЯ за да не се позволи това !
[center]Levski & Lazio[/center]

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 17 ное 2013 13:57

viali69 написа:
dzhambov написа:Какво стана с костинбродската печатница,има ли осъден гербер за манипулация на изборите?

Ето още една манипулация на ГЕРБ ! Тя беше сполучливо разтръбена от плантените телевизии НОВА и БИ ТИ ВИ, използвайки правната неграмотност на българите.
Ще ти отговоря кратко и ясно. Осъден още няма, но ще има !
Това ще е бившият главен секретар на Министерски съвет - Росен Желязков.

http://www.dnes.bg/temida/2013/10/14/ob ... ini.202636

От юридическа гледна точка това е единственият човек, на когото могат да бъдат повдигнати обвинения.
И ... вече е направено. Това съвсем не означава обаче, че не е имало подготовка за фалшифициране на изборите. Напротив !
Единственото служебно отговорно лице за надпечата в Костинбродската печатница е именно главният секретар на служебното правителство - Росен Желязков.
Други просто няма как да бъдат съдени. Това обаче не снема моралната отговорност от ГЕРБ, че са искали да фалшифицират изборите, както и не разсейва съмненията, че други бюлетини от други печатници из България може и да са влезли в употреба.
Разбирам, че ви е трудно да спорите с мен. Аз съм човек с юридическо образование и много богат житейски опит.
Поне се опитайте да вникнете в нещата, които ви пиша. Това само може да ви обогати. ;)

Ти сериозно ли имаш диплома за юрист? Надявам се, че единственото й предназначение е да стои на стената окачена в рамка! Я обясни на всички ни как тези, които уж са вършили зулумите в печатницата и са подготвяли изборна манипулация, са освободени от наказателна отговорност, щото имало човек в МС, който не е упражнил достатъчно контрол? Или единствения, който е подведен под отговорност ще е само въпросния главен секретар, защото цялата история си беше един кьорфишек от страна на Станишев и Ко с цел наваксване на предизборната им несъстоятелност? Въпроса е дали и кога Цацаров смята да подведе под отговорност Бареков, Станишев и Местан за нарушаване на деня за размисъл?!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 17 ное 2013 14:42

grasiani написа:
Неутрален написа:Grasiani, за Бойко ще напиша 2 пъти повече, не се притеснявай ! За Костов все още трябва да се чете много, защото там бяха едни интересни хора като Орешарски, Бисеров, Ментата и още няколко министърчета които сега са големи социалисти, като Андреева итн итн. Трябва да се отдели плявата първо и след това ще може да се каже повече истина отколкото лъжа. Единствено знам че НЕ КОСТОВ прибра парите на пенсионерите и НЕ КОСТОВ е виновен за пирамидите. Но със сигурност ще напиша и за него, да не бъда обвинявам в пристрастия.

Кога,горим от нетърпение и очакваме с голям интерес вашите размисли и страсти.

Патоса ти не ме впечатли , хич даже. От мен ще прочетеш само факти, ако искаш да слушаш размисли и страсти гледай проф. Вучков.

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 17 ное 2013 14:47

вчера беше страхотно на митинга в подкрепа на правителството на България ,като едно време преди преврата през 1989 г. хората бяха усмихнати и спокойни ,говореха си приятелски и поне за няколко часа забравиха ,че в България все още има капитализъм,но дано и това зло скоро ни отмине и бъдем отново свободна и независима страна !

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 17 ное 2013 15:40

scka написа:вчера беше страхотно на митинга в подкрепа на правителството на България ,като едно време преди преврата през 1989 г. хората бяха усмихнати и спокойни ,говореха си приятелски и поне за няколко часа забравиха ,че в България все още има капитализъм,но дано и това зло скоро ни отмине и бъдем отново свободна и независима страна !

:o :shock: :o

Потребителски аватар
Skruky
Контакти:

Мнениеот Skruky » 17 ное 2013 22:22

Медиите са по-гнусни и от политиците ни! Васил Левски е казал: Българино, когато си паднал на земята и получаваш удари от всички страни, трябва да се изправиш на крака и да се защитиш! Никоя държава в света няма такива национални герой като Левски и Ботев, НИКОЯ! Да върнем България на България!

Няма да дадем родината си в която живота са си дали хиляди Българи за да може днес да бъдем свободни от османско иго! Преживяли сме 500 години турско робство, ще преживеем и това правителство! Ние сме Българи!
[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948
[/center]

Върни се в “Свободна зона”