Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2013 10:46

peliforewer написа:Този коментар е написан от човек който мрази.Ако 69 е годината му на раждане,то аз съм с две петилетки/нарочно пиша така,защото автора на коментара още страда по петилетките/по-възрастен и трябва да Ви кажа че има прекрасни,красиви и умни млади хора които биха били гордост на всяка нация.Авторът трябва да се съобразява че вече не може всички да бъдат с червени или сини връзки,с черни престилки ,сега всеки има право да се облича както си иска ,да си прави каквито си иска корекции и не е длъжен да се съобразява с другите,щом не им пречи.Мога да опонирам всеки ред на автора,но ще му кажа само че и преди години умните също бягаха зад граница,но много от тях бяха разстрелвани по границата,а други пращани по затворите.И тъй като автора се мисли явно за умен е чудно как не е в чужбина,или е останал при нас "простите" да ни налива акъл.Колкото до това кои медии са платени и кои не,дай ни право сами да преценим.Не съм чел да плюеш по ТВ7 и Алфа,а според мен те са класически партиини медии,но не го налагам на другите,всеки има глава на раменете и може да разбере кой колко струва.Жалкото е че тези млади хора като се опитат да се реализират в България,и срещнат действителността и се опарят от конюктурата изградена у нас и то от всички политици от 1989г. насам,90% от които са свързани с бившата комунистическата партия се отправят към Терминал 2.И ги оправдавам,как завършил,кадърен икономист да остане в България след като един от най-големите финансисти в България е Данчо Ментата/това той го потвърди в петък вечер по Панорама/,председател на Бюджетната комисия към НС.Накрая ще спомена че съм втрещен от края на заглавието,там е написано ФАКТ,какво значи факт,правил си социологическо проучване ли/въпреки че и те се компроментираха/ или искаш да ни вмениш че твоето мнение е единствено и не подлежи на разискване,елементарно и неуважително към другите от форума.

Затлъстяването и неспортуването при децата - Факт!
Тютюнопушенето, употреба на алкохол и наркотици от малки - Факт!
Ширещата се неграмотност сред подрастващите - Факт!
Липса на морални ценности - Факт!
За тези неща не ми трябват проучвания, аз си ги виждам ежедневно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 17 ное 2013 10:46

dzhambov написа:
fcb_bg написа:Браво, бе, глупци! Нищо по темата, само метнахте по 1 говно по автора по навик защото не го харесвате. А е до болка прав!

Глупци са тези на които им харесва комунисти и турци да се целуват в центъра на столицата ни.

Аз никъде не видях комунизъм в това, което е написал!Но за дълбоко мое съжаление е прав за 90% от нещата,които е написал! :cry:

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 17 ное 2013 10:49

bliznaka написа:Как автора ще е прав? Малоумни ли сте?

Наши деца печелят олимпиади по математика ???? Наши деца отиват в НАСА с проекти???? автора е пълен боклук...

ти на кой свят живееш бре ??? :o

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 ное 2013 11:03

Наши деца печелят олимпиади по математика ???? Наши деца отиват в НАСА с проекти???? автора е пълен боклук...

Я се замисли какъв % от нашите деца са това а ?! Разходи се по улиците и виж колко нашите деца са като тези на снимките !!
И за теб един пример - някои от нашите деца независимо къде(Театър,Кино,Концерт) са ! Лицевата книга е най-важното !!!
И още един пример - с тези наши деца аз съм на спирка на градският транспорт.И тези "умни" деца псуват защо не идва градският транспорт и постват в лицевата книга , но не сещат че страница(оптимизиране за мобилна у-ва) на градският транспорт могат да проверят кога ще им дойде транспорта , но за тях е по-важно да се правят на оригинални в лицевата книга !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 17 ное 2013 11:05

Владея перфектно 2 западни езика.В момента уча la gestion des affaires в СУ на френски, а съм на 19 и някакъв аграр ще ми казва ще съм бил неграмотен.Аре у лево селяк.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 17 ное 2013 11:08

warhead написа:

ти на кой свят живееш бре ??? :o

Аз имам приятел, който мисли да става ядрен физик ;) .

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 ное 2013 11:10

Според мен не могат да се правят генерални изводи за цялото общество, отделна негова прослойка или дадено поколение, защото действително все още имаме победители в международни олимпиади, но като цяло Виали е прав, че огромна част от младите у нас са точно такива. И аз не правя изключение: водя изключително застоял живот, теглото ми никога не е било в нормата, само дето нямам съответното самочувствие, че светът се върти около мен и че тези които не са ми на образованието трябва едва ли не да мрат.

Въпросът обаче е какво трябва да се прави оттук нататък, за да се осъществи някаква промяна. Промяната до голяма степен зависи от нас самите (никой например не ми е забранил да спортувам), зависи от това какъв личен пример ще дадем на нашите деца и как ще ги възпитаме, но зависи и от нещо друго много важно, в което е задължително да се осъществят кардинални реформи, а именно образователната система. Трябва задължително да се възстанови дисциплината в училище такава, каквато беше преди 89 и учениците да уважават учителите си вместо да ги псуват, трябва задължително образованието да се изчисти от тестовата система, която с нищо не развива мисленето, а стимулира налучкването и наизустяването. Трябва да бъде разширен контактът на учениците с изкуството в училище (в моите часове по изобразително изкуство от 1 до 9 клас например никога не е ставало дума за нито един художник, а сега дори оценките искаха да махат). Според мен хубава мярка би била задължително упражняване на изкуство по избор в другата смяна поне 3 часа седмично (изобразително изкуство, литература, музика и т.н.). Абсолютно същото предлагам и за спорта: задължителни тренировки на спорт по избор в другата смяна.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

venom

Мнениеот venom » 17 ное 2013 11:11

Ти можеш да пишеш мнения, в които обиждаш наред, а теб като те обиждат се възмущаваш сериозно. Проблема е, че ти се мислиш за много повече от другите, само защото си расъл в друга епоха и си с някакво архаично възпитание. Ако си мислиш, че можеш да държиш такъв назидателен тон и никой да не ти опонира, защото имаш страшно високо мнение за себе си и нивото си на култура, незнам как я мислиш.

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 ное 2013 11:14

flo написа:Владея перфектно 2 западни езика.В момента уча la gestion des affaires в СУ на френски, а съм на 19 и някакъв аграр ще ми казва ще съм бил неграмотен.Аре у лево селяк.

Начина ти на изразяване говори съвсем друго ! Явно не той е селяка ! И едва ли е визирал специално теб , дребна обидчива душичка - като всички Левскари !
Бягай в темата за 45г от победа на Левски на европейският гранд ЦСКА ! Тази тема не е за теб и за нивото на твоето интелектуалното ти развитие ! Имаш още много качамак да ядеш за да пишеш в тази тема !
doktora25 написа:Според мен не могат да се правят генерални изводи за цялото общество, отделна негова прослойка или дадено поколение, защото действително все още имаме победители в международни олимпиади, но като цяло Виали е прав, че огромна част от младите у нас са точно такива. И аз не правя изключение: водя изключително застоял живот, теглото ми никога не е било в нормата, само дето нямам съответното самочувствие, че светът се върти около мен и че тези които не са ми на образованието трябва едва ли не да мрат.

Въпросът обаче е какво трябва да се прави оттук нататък, за да се осъществи някаква промяна. Промяната до голяма степен зависи от нас самите (никой например не ми е забранил да спортувам), зависи от това какъв личен пример ще дадем на нашите деца и как ще ги възпитаме, но зависи и от нещо друго много важно, в което е задължително да се осъществят кардинални реформи, а именно образователната система. Трябва задължително да се възстанови дисциплината в училище такава, каквато беше преди 89 и учениците да уважават учителите си вместо да ги псуват, трябва задължително образованието да се изчисти от тестовата система, която с нищо не развива мисленето, а стимулира налучкването и наизустяването. Трябва да бъде разширен контактът на учениците с изкуството в училище (в моите часове по изобразително изкуство от 1 до 9 клас например никога не е ставало дума за нито един художник, а сега дори оценките искаха да махат). Според мен хубава мярка би била задължително упражняване на изкуство по избор в другата смяна поне 3 часа седмично (изобразително изкуство, литература, музика и т.н.). Абсолютно същото предлагам и за спорта: задължителни тренировки на спорт по избор в другата смяна.

Док нямаш идея колко си прав ! И вчера след като с колеги приятели в залата МГУ приключихме с играта на баскет и влязоха едни малки човечета(7-10 годиншни) да играят ;) Много им се зарадвах !
Все пак има и такива които искат да спортуват и дано никога нямат досег до дрога и чалга !
Последна промяна от iliyan на 17 ное 2013 11:25, променено общо 1 път.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 17 ное 2013 11:24

Когато Виали или КНДР пуснат поредната си тъпа и провокативна тема, едни и същи чукундури задължително пишат в нея - разбира се, подкрепяйки нейния автор. :lol:
Напразно се опитвате да убедите тези чугунени глави в правотата си - те пренебрегват всеки аргумент, показващ безумието на убежденията им. Повтарят като латерни едни и същи кухи фрази. Не се притесняват да лъжат безогледно, когато решат, че е наложително. Когато биват оборвани, често прибягват до обиди на опонентите си. Попаднат ли на човек, който не е лъжица за тяхната уста, предпочитат да игнорират постовете му.
Накратко - не се палете излишно. Тези екземпляри са твърде тежко наказани от провидението и заслужават единствено съжаление.
Последна промяна от dromihait на 17 ное 2013 11:39, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”