Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

daydreamer
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот daydreamer » 17 ное 2013 10:24

Parmalat написа:Не може да се обвиняват всичките фенове на Берое,но всяко стадо си има мърши дори и най-малкото.Съд за тези 30-на човека.Това е втора такава случка в Стара Загора.Четох,че за малко да сцепят с камъни главата на футболист на Локомотив Пловдив в рейса на отбора.При трето вече може и да изхвърлят Берое.

Нали обичаш да си играеш на журналя- по кое правило ще ни изхвърлят? И двете неща стават на няколко километра от стадиона, като второто е толкова преди мача, че няма връзка просто. На нас като фенове на нафтата ни счупиха стъклата на клубния автобус преди 1-2 години, изкараха ли Черноморец от А група? Че е било и пред стадиона им.

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 17 ное 2013 10:48

Аз съм потресен от коментарите на някои от пишещите! Очевидно утайката е по-мътна от колкото предполагах. Искрено съжалявам,че прочетох цялата тема. Цялата тази омраза силно ме натъжи. Наистина се надявам това да не е представителна извадка на българските фенове и на българщината изобщо!
Бъдете здрави

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 17 ное 2013 11:32

Steelblade написа:Аз съм потресен от коментарите на някои от пишещите! Очевидно утайката е по-мътна от колкото предполагах. Искрено съжалявам,че прочетох цялата тема. Цялата тази омраза силно ме натъжи. Наистина се надявам това да не е представителна извадка на българските фенове и на българщината изобщо!
Бъдете здрави

Естествено че сме представителна извадка, ти по стадиони не ходиш ли :idea:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 ное 2013 12:21

NADURVEN_FILOSOF написа:
Steelblade написа:Аз съм потресен от коментарите на някои от пишещите! Очевидно утайката е по-мътна от колкото предполагах. Искрено съжалявам,че прочетох цялата тема. Цялата тази омраза силно ме натъжи. Наистина се надявам това да не е представителна извадка на българските фенове и на българщината изобщо!
Бъдете здрави

:mrgreen:
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 17 ное 2013 15:36

NADURVEN_FILOSOF написа:
Бъдете здрави

Ами то по стадионите май само такива като теб ходят вече.Лошото е ,че прогонихте нормалния български запалянко от там.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 17 ное 2013 15:45

hd29 написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:
Бъдете здрави

Ами то по стадионите май само такива като теб ходят вече.Лошото е ,че прогонихте нормалния български запалянко от там.

Кой е нормалния български запалянко? Аз не съм от момчетата от агитките, отивам да погледам мач, да се зарадвам, да се ядосам ако пак ни режат и да ти кажа семейства с деца правят същото- псуват яко, даже най-смешно ми е някой малчо като изпсува по примера на баща си. Ех, става ми някак топло на душата!
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 17 ное 2013 15:49

hd29 написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:
Бъдете здрави

Кой е нормалния Бг запалянко?
Може би такива като теб които не си показват носа навън,а по форумите са първи драскачи.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 17 ное 2013 16:06

мили написа:От А група ще отпаднат три отбора. Четвъртият вече е ясен - Берое се изваждат от А група.
Мача не може да се проведе, има контузени играчи от основния състав.

Селски , да не вземеш да си докараш някоя болест :)
И да знаеш , че рязаните ще играят с юношите си , защото титулярите им са с доживотни контузии в окръжна болница , майбаха на домуза е отстрелян с РПГ , но тъй като е брониран , пътуващите в него са оцелели и на пребежки и припълзявания под снайперистки обстрел са се добрали невредими до хотела си , откъдето не искат да излязат и до момента.Петричев е задействал връзки да осигури батальона ни от Афганистан за да защити играчите си , а целият град е отцепен от барикади.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Събудете се бе! Може ли така да се излагате?!Не оправдавам действието на феновете , но пък рязаните да не се правят на света вода ненапита.
Футболистът на разград си е получил заслуженото след като е показвал оная си работа и средни пръсти на феновете зад оградата.Точка.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 17 ное 2013 16:17

greenlandia написа:
Кой е нормалния Бг запалянко?
Може би такива като теб които не си показват носа навън,а по форумите са първи драскачи.

Такива,които си плащат билета и отиват да гледат футбол(доколкото го има у нас),а не да чупя автобуси,да хвърлям камъни и бомбички по други,да паля седалки и т.н.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 17 ное 2013 16:19

Сега Петричев да не се уплаши?От сега Ви казвам ,че ако се появи на ст."Берое" голям срам ще бере.Едвали ще остане цял мач.
Пък за треньора Ви с лява китка не ми се мисли.Каквото си надробил,това ще сърбаш!
Отивам на стадиона,победа за Берое!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Лудогорец”