Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Mirolio

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот Mirolio » 17 ное 2013 00:33

Steelblade написа:
Mirolio написа:
Steelblade написа:http://www.livesport.bg/stojcho-stoev-pred-livesportbg-za-poboq-nad-igrachite-na-ludogorec-v-stara-zagora-35733.html
"самите футболисти започнаха да се отбраняват, което донякъде изплаши тези биячи, не знам как да ги определя, и те тръгнаха да бягат“ Изобщо мъжка постъпка от очевидно едни смели мъжкари. Срам за Берое,срам за Стара Загора!

Хора спрете да цитирате Ст. Стоев!!! След интервюто му след мача в Разград в Четвъртък, на тая мижатурка не трябва да и се вярва на нито една дума! Тоя пак е гледал някой друг филм. Та тоя нещастник стана “ШАМПИОН“ с Монтана и Миньор в една календарна година! Смях!!!

Обиждате човек,кoгото вероятно само по телевизията сте виждал. Ще си позволя един съвет,въпреки че не ви познавам - отнасяйте се с хората така,както искате те да се отнасят с вас. Съмнявам се че би ви било приятно да ви наричат мижитурка и нещастник! А с кой е станал шампион не променя факта,че в Стара Загора се е случило нещо безумно и идиотско! Опитвате се да защитавате едно престъпление,вместо да го осъдите. Не е никак морално,ама никак!
Бъдете здрав

Виж, Стойчо Стоев съм го гледал и го помня още като футболист на Локо Сф. и тогава ми беше супер симпатичен. И като треньор на по малките отбори сякаш беше по-сдържан и правеше впечатление на възпитан човек. Но с лед изказването му след мача в Четвъртък имам друго мнение. Та той се опита да оправдае собственото си БЕЗСИЛИЕ ДА МОТИВИРА ОТБОРА СИ ЗА МАЧА С ОТБОР КАТО БЕРОЕ (ясно е че в момента Берое не е от калибъра на Евролудогорец) със грубата игра. Истината е че всеки неутрален фен би потвърдил, че Лудогорец бе bei Weitem по/гробия отбор на терена!

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 17 ное 2013 00:41

Steelblade написа:
Mirolio написа:
Steelblade написа:http://www.livesport.bg/stojcho-stoev-pred-livesportbg-za-poboq-nad-igrachite-na-ludogorec-v-stara-zagora-35733.html
"самите футболисти започнаха да се отбраняват, което донякъде изплаши тези биячи, не знам как да ги определя, и те тръгнаха да бягат“ Изобщо мъжка постъпка от очевидно едни смели мъжкари. Срам за Берое,срам за Стара Загора!

Хора спрете да цитирате Ст. Стоев!!! След интервюто му след мача в Разград в Четвъртък, на тая мижатурка не трябва да и се вярва на нито една дума! Тоя пак е гледал някой друг филм. Та тоя нещастник стана “ШАМПИОН“ с Монтана и Миньор в една календарна година! Смях!!!

Обиждате човек,кoгото вероятно само по телевизията сте виждал. Ще си позволя един съвет,въпреки че не ви познавам - отнасяйте се с хората така,както искате те да се отнасят с вас. Съмнявам се че би ви било приятно да ви наричат мижитурка и нещастник! А с кой е станал шампион не променя факта,че в Стара Загора се е случило нещо безумно и идиотско! Опитвате се да защитавате едно престъпление,вместо да го осъдите. Не е никак морално,ама никак!
Бъдете здрав

...и друго: Съгласен съм, че случилото се е беъумно и супер идиотско, но е много грозно да се гледа как масово журналисти измъчвани от свръх готовност за слугинаж се впускат в бясно преекспониране на инцидента! Повярвай ми, ако е било толкова сериозно ще има яки наказания! Но се обзалагам, че наказания няма да има! Запомни какво ти казвам и ще ми стиснеш ръката когато се срешнем пак из форумите!

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 17 ное 2013 00:47

Steelblade написа:
Mirolio написа:

Бъдете здрав

...а по отношение Шампион с Монатна и Миньор вярвам си ме разбрал правилино. Та той изпадна с двата отбора в рамките на една година!!!
Като треньорски качества и умения е доста, ама доста зад Петев. Ще го разкриете рано или късно!!

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 17 ное 2013 01:02

bigfish написа:
dido77 написа:Пич, проблемът е защо се случва всичко това. На кого е нужна всичката тази истерия покрай мачовете, защо е необходимо преди и след всеки мач напрежението да се нагнетява до червено. След колко от мачовете се коментира играта, тактика, красиви изпълнения. Веднага се почва рев, съдията мръсната гад ограбил труда на момчетата и т.н. познати до болка клишета. А че отбора им не е създал едно свястно положение за цял мач, какво значение има, нали е намерен виновника.

Това, че не е създал положение не е вярно. Ти вероятно си бил на мача и не знаеш какво каза Стойчо Стоев след мача по телевизията. За първи път видях треньор да си позволи да дава съвет на съдиите как да свирят в следващия мач и кои са правилните отсъждания. Само няколко часа след "идеята на Лудогорец" (цитат Петричев) отборите да се разберат да не нападат съдиите преди изиграването на мачовете поне.

dido77 написа:На полувремето в четвъртък Хубчев 2-3 минути не позволи на съдията да влезе в тунела, като му държеше реч, Само че, ти ако не си бил на мача няма как да го видиш, защото по телевизията не е показано.

Това го знам. Но чувал ли си Хубчев след мач пред медиите да говори за ощетяване от съдия. Ако си - посочи ми в кой мач. Винаги когато е искал обяснение е на този, който трябва - конкретния съдия или съдийската комисия, чрез жалба.

dido77 написа:В деня след мача се продължи с истерията, пусна се декларация, цял ферман. И в нея имаше една основателна претенция, всичко друго беше смехории и бисери, които съм коментирал в темата за мача.

Не знам кое е смехотворен бисер, нямал съм честта да чета темата. Вероятно ще кажеш това за добавеното време на първата част. Има обаче едни спуснати от ФИФА препоръки към съдиите и там пише точно това - добавеното време на първата част да не се удължава, а това да се сложи към добавеното на втората. На мача ЦСКА - Лудогорец така съдията не позволи на домакините да изпълнят втори корнер, а прекрати мача вместо да удължи.

Истината е че декларацията, която визираш е придружена от видеоматериал. В същата статия са пуснати и още три други мача, в които Берое е бил ощетен. Ако това беше твоя отбор съм сигурен, че щеше и ти да се ядосваш.

dido77 написа:И така съвсем естествено стигаме до днес.

Това от днес не е никак естествено и не трябва да се случва никъде.

dido77 написа:Абсолютно всички журналисти пресоляват манджата, то е ясно. Само че, ако футболните хора не се вземат в ръце и не се престане с цялата тази истерия, случаи като днешния ще станат практика. Едно забавление, каквото трябва да е футбола, се изражда в масова лумпенизация.

П.С. Не знам Вълчев и Тошев да са "автори" на тази новина. Върви попитай Блиц, кой се е добрал първи до нея и от къде според тях другите са преписали :lol:

Статията на БЛИЦ впрочем е най-близка до реалността и явно наистина е писана след информация от очевидец. Сравни им първата статия с тези на Веско и Бисер - няма и ред за болници и допълнителни драми - отбелязва се, че има инцидент, че има удари и бомбичка. Това доколкото разбрах в крайна сметка са все факти. Или не са?

Като говориш за футболни хора и истерия. Нападката на Петричев към Хубчев нормална ли е? Може ли да изкараш треньор на един отбор виновен? С какво е виновен Хубчев, че си защитава тима ли?

Така като гледам си чел написаното в другата тема, а доколкото схващам си много близък на Хубчев и може би си участвал в съчиняването на тази декларация. А аз продължавам да твърдя, че е смехотворна. И знам какво е казал Стоев, защото съм гледал запис на интервюто му. Знам какво е говорил и след предишните мачове.Както знам и какво говори Хубчев след мач, макар да е с недомлъвки. Ти примерно ще ни осведомиш ли, защо Берое загуби от ЦСКА, защото той знаеше, но не ни каза.Макар,че ние се досетихме.
И бих те посъветвал внимателно да погледнеш какво са написали Блиц по случая, преди да повтаряш като латерна едно и също. В други сайтове не съм се ровил. За случилото се не са виновни Вълчев и Тошев, не превръщай следствието в причина.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 17 ное 2013 01:06

zuekaa написа:Ама не може да ни се отрече едно нещо в цялата галимация, ДНЕСКА беше "вечното" дерби по всички медии се тръби само БЕРОЕ :mrgreen:

Те ги плюят те си мислят че дъжд ги вали.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 ное 2013 01:11

Себастиан Фетел написа:
zuekaa написа:Ама не може да ни се отрече едно нещо в цялата галимация, ДНЕСКА беше "вечното" дерби по всички медии се тръби само БЕРОЕ :mrgreen:

Те ги плюят те си мислят че дъжд ги вали.

Е па акълец се иска баце, сарказъм да усетиш
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 17 ное 2013 01:12

dido77 написа:Така като гледам си чел написаното в другата тема, а доколкото схващам си много близък на Хубчев и може би си участвал в съчиняването на тази декларация. А аз продължавам да твърдя, че е смехотворна.

Не съм много близък. Но го познавам достатъчно добре професионално и лично, за да знам разликата между Хубчев в интервютата след мачове (защото той рядко дава други, със сигурност си забелязал) и Хубчев - човека. Участието ми във въпросната "декларация", както я наричаш ти се изчерпва до техническото изваждане на спорните моменти в мача и сглобяването на клипа след като ми е казано кои да използвам. Смехотворна в твоите очи, в нашите очевидно не. Някъде писах и с кого точно се е консултирал Хубчев. За разлика от мен и теб въпросния е свирил и в Шампионска лига.

dido77 написа:И знам какво е казал Стоев, защото съм гледал запис на интервюто му. Знам какво е говорил и след предишните мачове.Както знам и какво говори Хубчев след мач, макар да е с недомлъвки.

Радвам се, че си го изслушал внимателно. Но коментирай един път нормално ли е това, което направи предвид изявленията на Петричевот днес. И за тях съм сигурен, че си прочел внимателно.

dido77 написа:Ти примерно ще ни осведомиш ли, защо Берое загуби от ЦСКА, защото той знаеше, но не ни каза.Макар,че ние се досетихме.

Заради липсата на раздаване от определени играчи. Не пожела да ги напада пред медиите и да им създава поводи за нови статии и преиначаване на думите му. Заглавията щяха да са: Хубчев нападна чужденците след мача с ЦСКА. Готино нали?

dido77 написа:И бих те посъветвал внимателно да погледнеш какво са написали Блиц по случая, преди да повтаряш като латерна едно и също. В други сайтове не съм се ровил. За случилото се не са виновни Вълчев и Тошев, не превръщай следствието в причина.

Прочел съм внимателно първата статия в БЛИЦ, няма нищо общо с тази на гонг и спортал. Последващите не си играх да ги чета - няма смисъл - те са преписване едни от други.

За случилото се не са виновни Вълчев и Тошев, но те дадоха "храна" на направилите го, като ги изкараха герои. И негативните герои участват във филми нали? А някои обичат да са "лошите момчета в страшния филм", затова и го правят.

мили

Мнениеот мили » 17 ное 2013 07:28

iliyan написа:
мили написа:Тебе не мога да те разбера. На какъв език пишеш?
Седем грешки в един ред!!! :)

Защото не знаеш български ;) Не мога да пиша на капански :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Влашкия по-зле от капанския!!! :) :) :)

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 ное 2013 09:34

мили написа:Влашкия по-зле от капанския!!! :) :) :)

Жалко за теб :lol: :lol: :lol: Щом не си разбрал , че не съм фла като твоят идол Дани Боримиров :P :P :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 ное 2013 10:09

Не може да се обвиняват всичките фенове на Берое,но всяко стадо си има мърши дори и най-малкото.Съд за тези 30-на човека.Това е втора такава случка в Стара Загора.Четох,че за малко да сцепят с камъни главата на футболист на Локомотив Пловдив в рейса на отбора.При трето вече може и да изхвърлят Берое.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”