КБ ЦСКА София - Левски FT 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Левски FT 0:0

Мнениеот Red_Girl » 16 ное 2013 20:43

Хахаха, как изглеждат само.

Image
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 16 ное 2013 20:50

Ако не бяхме хората от селата,мача можеше да се играе пред празни трибуни.............срамота бе софианците. ;) Както стачкувате,така и ходите на мачове. :shock:
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 ное 2013 00:02

Имам един въпрос, но да не помисли някой, че се заяждам. Защо пенсионери и семейства с малки деца идват в сектор Г след като не пеят и не помагат с нищо? А сектор е с по-добра видимост дори.

П.С. От доста време не бях гледал толкова празни физиономии на мач.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 ное 2013 00:07

Червени_шампиони написа:Имам един въпрос, но да не помисли някой, че се заяждам. Защо пенсионери и семейства с малки деца идват в сектор Г след като не пеят и не помагат с нищо? А сектор е с по-добра видимост дори.

Предполагам,че е заради цената на билета!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 ное 2013 00:23

BRF написа:
Червени_шампиони написа:Имам един въпрос, но да не помисли някой, че се заяждам. Защо пенсионери и семейства с малки деца идват в сектор Г след като не пеят и не помагат с нищо? А сектор е с по-добра видимост дори.

Предполагам,че е заради цената на билета!

Няма да забравя как преди няколко години, на мача с Динамо на националния, като един дядо с едно момче ми вдигна скандал, че съм му застанала на мястото, при условие, че беше лудница и че никога не ми се е случвало в Сектор Г да се гледат местата. Но той упорито твърдеше и ми показваше билета как тва е неговото място.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 17 ное 2013 01:02

Днес добре, че бяхме тези в средата да пеем, че тея от двата края бяха толкова заспали, наистина и аз им се чудя за какво идват в Сектор Г, като не искат да пеят да скачат, а да си гледат седнали спокойно мача, с тея 4 лева нито ще забогатеят, нито ще обеднеят, но както и да е всеки си има мнение.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2013 02:47

Вземете попрочетете тези пусти футболни правила от обща култура.
Не винаги, когато си последен в защитата се дава червен картон.
Червен картон се дава за чисто голово положение, а днес ако беше паднал Сидибе щеше да е спиране на обещаваща атака, при което се вади жълт, също така се гледа посоката на движение на топката.

Футболните правила претърпяват постоянни промени и ако толкова ви интересува играта футбол е хубаво да се четат тези промени, в какво се изразяват.

Относно мача слаб та дрънка, не искам и да си представям в шестото дери за сезона, каква ще е трагедия.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 17 ное 2013 07:16

с тези двамата отпред Макриев и Генков гол скоро няма да вкараме ,не се ли върнат Жуниор и Дембеле добро не ни чака
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 ное 2013 09:23

Ако има нещо, на което може да се обърне внимание, то това са коментарите след мача. За първи път в живота си (поне нямам друг спомен) чувам как сините футболисти и ръководство са толкова щастливи от постигнат хикс с ЦСКА, а пък червените управници обясняват, че "нищо толкова страшно не се е случило". Явно ролите в това дерби взеха да се обръщат в последните години и това 3:0 пречупи сериозно синия отбор в психологическо отношение. Изглежда, че страхът вече е в техните редици.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 17 ное 2013 10:28

Аз също искам да обърна внимание на съдийските грешки.Пиша грешки защото смятам,че не бяха умишлени.Първо играта на Мулдер с ръка беше умишлена ,много ясно се вижда как се накланя към топката за да я блокира.Това не е за червен картон разбира се.Връщането на Пелето не беше насочено към Илиев според мен и може да не се свири.Друга грешка на която никой не обърна внимание е ,че след ситуацията с Вальо Гари налита на спринт срещу съдията крещейки , оня бяга назад вместо да му покаже картон за арогантното му поведение.За Бру също имам претенции.Като цяло статистиката показва повече нарушения на Левски.Което изравни везните .Това с нарушенията беше доста полезна тактика която не веднъж е носела успех на по- слабите отбори в техническо отношение.

Върни се в “Архив”