Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мили

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот мили » 16 ное 2013 22:53

bigfish написа:... За петимата - нека ги съдят и да си понесат последствията, защото направеното от тях е безумие.

Всяко "безумие" се наказва. Заради тези безумни ... ще пострада, освен тях и Берое. Иначе ще се намерят други безумни. Тогава може да се случи по-страшното, макар и на друго място.
Не се затруднявайте, да ми отговаряте. Няма смисъл. Не защитавайте "безумието"

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 16 ное 2013 22:55

snakebite, питал си нагоре за осветлението. За съжаление едно зло никога не идва само. Вчера по време на мача на младежките национали е изгърмяла изолацията на електрическото табло под единия от стълбовете за осветление, таблото се е подпалило и само бързата намеса на пожарната е преотвратила по-сериозни щети. За жалост подмяната не може да стане без резервни части, които първо трябва да се набавят. Днес ръководството ни още от сутринта направи всичко по силите си, но се оказа, че трябва технологично време докато дойдат материалите и след това по работата им. Веднага се свързахме със спортно-техническата комисия и телевизията и предложихме преместване на мача в по-ранен час. Нюз7 категорично отказа и каза, че осветлението, каквото беше по време на второто полувреме на мача България U21 - Дания U21 (излъчен по Диема) е достатъчно за провеждането на мача. Ние не можем да направим нищо повече от това да се съгласим и да си изиграем двубоя.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 16 ное 2013 22:58

мили написа:
bigfish написа:... За петимата - нека ги съдят и да си понесат последствията, защото направеното от тях е безумие.

Всяко "безумие" се наказва. Заради тези безумни ... ще пострада, освен тях и Берое. Иначе ще се намерят други безумни. Тогава може да се случи по-страшното, макар и на друго място.

Няма нормативен акт според който Берое да пострада. Поради няколко причини: Берое може да носи отговорност за сигурността, която осигурява, но само когато:
1) тренировките са официални (такива има само за международните мачове)
2) се провеждат на нашия стадион
3) има предварително обявен график за това.

В случая вината за липса на организирана охрата е на Лудогорец.

Берое няма как да носи отговорност за действията на петимата, които са сътворили това безумие при тези условия. Колкото и да ви се иска.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 22:59

bigfish написа: и много хора нямат възможността да различат истината от лъжата. Те например не знаят, че Веско Вълчев и Бисер Тошев получават пари, екскурзии в чужбина и безплатни лагери от Лудогорец за писанките си. Няма и как да разберат истината, защото тя се поднася едностранчиво и без търсенето на всички страни. Това ми е проблема на мен от цялата история. За петимата - нека ги съдят и да си понесат последствията, защото направеното от тях е безумие.

Не виждам нищо лошо да отразяват Лудогорец , така ние получаваме инфо от първа ръка и гледаме контролите на отбора !
Дали са безпристрастни явно не са, но за мен е по важно да знам какво се случва около отбора и за мен тези журналисти са полезни чрез работата си !!

Замислете се и защо публиката на Лудогорец не са замесва в подобни инциденти и простотии ! Докато има такива зрънца при ще се говори за публиката на Берое, не за 5-те или 10-те конкретни !

А за това кой и как е ударен, ще се разбере по медицинските свидетелства, сега само гадаем !!
Последна промяна от snakebite на 16 ное 2013 22:59, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 ное 2013 22:59

мили написа:

Я ме светни и какво общо има в случая Берое след като дори това не се е случило на техният стадиона ?!
Ясно е , че вие страх да не ви отстрани Берое и сега си търсите повод за извинение ! Все още не са ви били и вече ви треперят гащите !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 16 ное 2013 23:00

мили написа:

Ти мислиш ли преди да пишеш? Що трябва да пострада БЕРОЕ заради някакви, които не са знае какви са и що са на първо четене? И аз твърдя, че и ти трябва да лежиш в бразилски затвор като Боевски само заради това, че сте сънародници, трябва ли да лежиш или не? Пази Боже от такива малоумници като тебе!
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 ное 2013 23:01

snakebite написа:Не виждам нищо лошо да отразяват Лудогорец , така ние получаваме инфо от първа ръка и гледаме контролите на отбора !
Дали са безпристрастни явно не са, но за мен е по важно да знам какво се случва около отбора и за мен тези журналисти са полезни чрез работата си !!
Замислете се и защо публиката на Лудогорец не са замесва в подобни инциденти и простотии ! Докато има такива зрънца при ще се говори за публиката на Берое, не за 5-те или 10-те конкретни !
А за това кой и как е ударен, ще се разбере по медицинските свидетелства, сега само гадаем !!

:lol: :lol: :lol: Няма думи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не знаех , че дори и дезинформацията била полезна :) :) :)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 16 ное 2013 23:02

snakebite написа:
bigfish написа: и много хора нямат възможността да различат истината от лъжата. Те например не знаят, че Веско Вълчев и Бисер Тошев получават пари, екскурзии в чужбина и безплатни лагери от Лудогорец за писанките си. Няма и как да разберат истината, защото тя се поднася едностранчиво и без търсенето на всички страни. Това ми е проблема на мен от цялата история. За петимата - нека ги съдят и да си понесат последствията, защото направеното от тях е безумие.

Не виждам нищо лошо да отразяват Лудогорец , така ние получаваме инфо от първа ръка и гледаме контролите на отбора !

а ти защо не се замислиш че досега фенове не са нападали друг отбор?

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 16 ное 2013 23:03

snakebite написа:

Та Вие публика имате ли ? Айде моля ти се, ходи си удари една злобарка и си лягай !
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

мили

Мнениеот мили » 16 ное 2013 23:03

bigfish написа:
мили написа:

Няма нормативен акт според който Берое да пострада. Поради няколко причини: Берое може да носи отговорност за сигурността, която осигурява, но само когато:
1) тренировките са официални (такива има само за международните мачове)
2) се провеждат на нашия стадион
3) има предварително обявен график за това.

В случая вината за липса на организирана охрата е на Лудогорец.

Берое няма как да носи отговорност за действията на петимата, които са сътворили това безумие при тези условия. Колкото и да ви се иска.

Някой ден ще получите възмездието на прикриването си, и то заради тези "петима".

"Бог забавя, но не забравя", нищо че не сте набожни. Набожния не краде, не лъжи.

Върни се в “Лудогорец”