Равносметката от тази седмица: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Равносметката от тази седмица: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
Синчец, много ниско падаш с тия обиди...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Балкански Орел написа:Щом българина вече започна да подкрепя правителство на ДПС, които искат да наложат модела на двуезична и мултинационална държава, значи наистина много хора полудяха, България умира.Днес в София имаше 60 хиляди цигани, комунисти и свякаква турско-българска-циганска (даже негри видях) напаст.Къде сме истинските Българи незнам..
Никога няма да заравя как в родния ми град при концерта на Гроб, имаше поне 100 цигани които държаха партийни знамена, а тея ще ми говорят...заеби.
Стига и ти с на Серж глупости. Знаеш ли колко са 60хил души? Днес я имаше, я нямаше 10хил.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Болен Левскар
- Контакти:
Пак цялата тема осрана със злоба, омраза, и малоумие! Нито БСП са ни виновни, нито ГЕРБ. Прегледайте коментарите - кофти материал сме си 

Laetitia написа:Синчец, много ниско падаш с тия обиди...
Какво очакваш от човек, който защитава действията на Митко - Картата, само щото навремето ял с него кренвирши по РСВ-тата

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Балкански Орел
- Контакти:
Изгледайте филма "Улица Последна" има го в Youtube и тогава ми говорете за партии и отбори България си отива.
[center]Levski & Lazio[/center]
Болен Левскар написа:Пак цялата тема осрана със злоба, омраза, и малоумие! Нито БСП са ни виновни, нито ГЕРБ. Прегледайте коментарите - кофти материал сме си
Това е най-смисленото изказване, Но за съжаление никой не си го признава, а търси вината в другите, ама тия други нали са ни представителна извадка. Истината е, че в тази държава не повече от 10% са читавите хора, а до няколко години и по-малко.
viali69 написа:GA_ veliki написа:Такива мнения дават надежда ,че все още има надежда за България
Глупендър, така и не отговори на въпроса ми: ЗАЩО НЕ РЕВАХТЕ 4 ГОДИНИ ПРИ БОКО ????
Тогава по-добра ли беше държавата ни ?!
Спортът ни на по-високо ниво ли беше ?
ЦСКА и Левски в Шампионска лига ли играеха ?
После 150 дни се разиграват безобразия по софийските улици и университети, но тогава за вас това беше "пробуждане" и "надежда".
Днес комунистите извадиха три пъти повече хора от любимата ви Тиква и вече дойде краят на света, нали ?!
Ами, не е дошъл, господин дървен философ !
България е такава, каквато е. На когото не му харесва да емигрира !
Колелото се върти, господин демагог. Много по-скоро, отколкото предполагаш, ще чуеш същите думички по твой адрес. Предполагам, че тогава ще ревеш като хималайска мечка. И спри вече с тази демагогия. Тебе ако те слушаме, то ще правим избори само, когато ти е удобно на теб и на сегашните циркаджии във властта. Сакън да не изтървете кокала. Вместо да се пениш с общи приказки и да размахваш назидателно пръст, то започни да даваш отговори в сегашно време. Боко вече не управлява, а твоите кумири обясняваха, че ще са по-различни от него. Дай да ги видим тези разлики, щото досега гледаме само прилики, че и "подобряване" на оригинала:
-Пеевски е вече до болка коментиран
-сикаджията в МВР и него си го засегнал
-нещо да кажеш за министъра на транспорта, който за малко да ни вкара в дипломатически скандал?
-нещо да кажеш за областния на София?
-нещо да обясниш как така бюджета на здравната каса / например / пада от 3,5 млр. на 2,9? Нали са по-можещи от предишните?
-нещо да обясниш как ревахте срещу подслушванията на предишното управление, а сегашното увеличава бюджета за догодина по това перо с 27 млн. лв.?
-нещо за предизборните обещания за откриване на 250 000 работни места?
Сигурно има още много прилики, които могат да се кажат, но няма нужда. Сегашните не вършат това, което заявиха, че ще направят. Съответно не са по-добри от предишните както се биех в гърдите преди изборите. Те дори не могат да си платят за извозването на "симпатизантите" им за днешния митинг. Оказа се, че коалиционният им партньор, който ги клати постоянно, е платил за масрафа. Затова го давай по-смирено и не се напъвай излишно, че да ни те се наложи да си сменяш гащите.
Laetitia написа:Синчец, много ниско падаш с тия обиди...
Защо? Тия не са били на мача, личи си. И ти не си била. Лошо няма, въпрос на избор. Аз съжалявам че отидох на този мач, а не си заведох семейството на вилата, но това е друга тема. Ама пишман посерковци да ми обясняват, че не съм левскар, някак не ми звучи. А за реванша. колкото и да псувам, пак ще ида( живот и здраве!). А тия оръфляци ще пишат и дават акъл на топло и безопасно. Ehh пък е разочарован, че съм ял кренвирши с Шамара и го защитавам. Ми когато това е било част от живота ти през ония години, кого да защитавам, имагинерни интернет послания или нещо реално? Ми ходенето на мач в провинцията си беше приключение, а бяхме малки. Това са спомени, преживявания.. не можете да го разберете, не сте го преживели! Можете да ме съдите, ваше право е- но мое право е дали ще го приема! Докато някой се е чесал по ташаците, аз съм обиколил с влак България, а веднъж ходихме с товарен до Русе! На мач на Левски!
Не ми се коментира повече...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Ами аз не съм била на мача, защото в момента съм си във Варна.sin4ec написа:Laetitia написа:Синчец, много ниско падаш с тия обиди...
Защо? Тия не са били на мача, личи си. И ти не си била. Лошо няма, въпрос на избор...

Иначе и на мен ми е чудно как е възможно левскар да подкрепя турско-комунистическо правителство, но явно за 25-те си години още не мога да приема и да се примиря с някои неща. Както виждаш обаче, теб специално никога не съм обидила.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- Болен Левскар
- Контакти:
Neo M написа:Колелото се върти, господин демагог. Много по-скоро, отколкото предполагаш, ще чуеш същите думички по твой адрес. Предполагам, че тогава ще ревеш като хималайска мечка. И спри вече с тази демагогия. Тебе ако те слушаме, то ще правим избори само, когато ти е удобно на теб и на сегашните циркаджии във властта. Сакън да не изтървете кокала. Вместо да се пениш с общи приказки и да размахваш назидателно пръст, то започни да даваш отговори в сегашно време. Боко вече не управлява, а твоите кумири обясняваха, че ще са по-различни от него. Дай да ги видим тези разлики, щото досега гледаме само прилики, че и "подобряване" на оригинала:
-Пеевски е вече до болка коментиран
-сикаджията в МВР и него си го засегнал
-нещо да кажеш за министъра на транспорта, който за малко да ни вкара в дипломатически скандал?
-нещо да кажеш за областния на София?
-нещо да обясниш как така бюджета на здравната каса / например / пада от 3,5 млр. на 2,9? Нали са по-можещи от предишните?
-нещо да обясниш как ревахте срещу подслушванията на предишното управление, а сегашното увеличава бюджета за догодина по това перо с 27 млн. лв.?
-нещо за предизборните обещания за откриване на 250 000 работни места?
Сигурно има още много прилики, които могат да се кажат, но няма нужда. Сегашните не вършат това, което заявиха, че ще направят. Съответно не са по-добри от предишните както се биех в гърдите преди изборите. Те дори не могат да си платят за извозването на "симпатизантите" им за днешния митинг. Оказа се, че коалиционният им партньор, който ги клати постоянно, е платил за масрафа. Затова го давай по-смирено и не се напъвай излишно, че да ни те се наложи да си сменяш гащите.
Ето един нагледен пример колко просто е да събере човек 2+2, да сравни думи и дела, да си направи изводите, и да действа адекватно при следващите избори, протести, митинги, и т.н. Дано е масово! Мислете с главите си!