Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 21:23

dido77 написа:
rebel написа:
Kalin_Kostadinov написа:Не разбирам как може да има хора които да одобряват подобна постъпка. Естествено е че трябва извършителите да се накажат. Това не е първата изцепка на привържениците на бироиту така че ако не се вземат мерки явно подобни изцепки ще има още и още докато се случи нещо по- сериозно.

Аз пък не разбирам как има такива като теб, ама там климата ви е такъв в разград мръсен гаден и задушлив, я малко по спокйно берое когато го е имало вие сте яли доматите с колците. дойде един богат човек и станахте богопомазани. кога вземете купа като нормален отбор тогава ми се фръцкай. И още нещо Ст.Загора даде много жертви за свободата от османско иго, ако не знаеш

Ти прочете ли я тази идиотия, преди да я постнеш? Искаш да кажеш, че Разград не е дал жертви ли или, че не се е борил за свободата на страната си? Хора вие сте болни. Просто не вярвам какви глупости пишете
:shock:

Е то е ясно накъде бие...нали сме "турски" регион, а те "големите" българи. Само да вметна че има стотици загинали под флага на България - в Дунавския и Варненския полк в Балканската и Първа световна война войници от ТУРСКИ произход, лично съм виждал имената !!.
Жалко и смешно са тези обиди на "рЕзани", "турци", "селяни" и т.н, за това сме на това дередже !
Иначе съм чистокръвен българин от балканджийско-добруджански произход, но за тези няма значение, ние сме "карабини" :shock: . Смешници !
Последна промяна от snakebite на 16 ное 2013 21:25, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 16 ное 2013 21:24

nedko написа:във В група, при Олимпик Тетевен!

Смешен, вие откъде дойдохте бе? От Примера Дивизион ли? Щото май си спомням, че и вие от "В" група се изкопахте, ама айде...

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 16 ное 2013 21:24

forumgongbg написа:
Vict0ry написа:
forumgongbg написа:
Vict0ry написа:Дано да дойдете да гостувате в Пловдив!Аххх дано ... :lol:

идваме,мишка,както всеки един път до сега 8-) Ти да няма да ни биеш? :lol:

Не ще ви черпя с бира бе ;) МУХАЛ.Въпроса е дали ще си тръгнете! :lol:

стига бе,ще ме е страх да отида в майна таун вече,да не ме набият коравите майни. :cry:

Ти пък все едно си ходил.По-далеч от село не си излизал.Ще ядете много бой и при 2-те гостувания в Пловдив,лошото е че няма да сте в 1-та седмица :lol:

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 16 ное 2013 21:25

България е страна в Европейския съюз, а станалото днес в Стара Загора е присъщо за едни други региони, в които все още военни и полиция патрулира по улиците. Ясно е, че тези 30-тина гамена не са представителната извадка на феновете на Берое, но това по никакъв начин не оправдава клуба. Като знаят, че имат крастави магарета, да си ги вардят!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 ное 2013 21:27

nedko написа:България е страна в Европейския съюз, а станалото днес в Стара Загора е присъщо за едни други региони, в които все още военни и полиция патрулира по улиците. Ясно е, че тези 30-тина гамена не са представителната извадка на феновете на Берое, но това по никакъв начин не оправдава клуба. Като знаят, че имат крастави магарета, да си ги вардят!

Какво не са. Точно са си идеална извадка. Я ги погледни как се държат и тия във форума.
За съжаление, разбира се :|
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 ное 2013 21:27

TheMelodyInMyHeart написа:
зеления написа:
TheMelodyInMyHeart написа:
зеления написа:Сега сядам пред компа и... втрещен съм от станалото в Стара Загора! Съжалявам за честните и коректни фенове на отбора, но наказанието на тима трябва да бъде поне 5 години извън професионалния футбол!!!

Седна, прочете онуй жълтото в жълтата лента и веднага писа, нали? Ха сега прочети АБСОЛЮТНО всички постове тука и линковете, дадени в тях, и чак тогава искай 5 години наказание. Щото по таз логика и аз искам да ви извадят от всички нива на футбола в БЪЛГАРИЯ само заради това, че не харесвам отбора ти.

Дали харесваш отбора ми или не ми е през оная работа, но ако такова нещо се случи с гостуващ отбор във Варна ще напиша същото - минимум 5 години извън профи футбола! Ако сме станали такива селяни значи мястото ни не е в професионалния футбол!!!

А на въпросът ме ще отговориш ли от предния пост? Запозна ли се с всички гледни точки, изразени във вид на така модерните декларации и изявления? Не мислиш ли, че някой някъде може да е послъгал или преувеличил къде нарочно, къде от незнание, къде от нещо друго? И кой си ти, че да искаш 5 години наказание? И що 5, а не примерно 50? Прочети десетина страници по-назад какво съм писал, аз предлагах да закрием БЕРОЕ, че да може да спите спокойно, доволен ли си? Смяташ ли, че като закрият БЕРОЕ насилието ще спре????? Ай като фен на ЧМ да ми кажеш нещо - вие никога не сте се били, не сте чупили и мятали камъни? Вие - говоря за поне 5 човека от вашите, това дава ли ми право да говоря за всички от ЧМ, включая и твоя милост? Ако бай Драган от Трошево е боклук това означава ли, че и ти си боклук?

Абе до сега отбори от села и паланки са играли и не е имало случай домакините да бият ФУТБОЛИСТИТЕ на гостите. И говоря за професионалния, а не за селския футбол!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 16 ное 2013 21:30

nedko написа:България е страна в Европейския съюз, а станалото днес в Стара Загора е присъщо за едни други региони, в които все още военни и полиция патрулира по улиците. Ясно е, че тези 30-тина гамена не са представителната извадка на феновете на Берое, но това по никакъв начин не оправдава клуба. Като знаят, че имат крастави магарета, да си ги вардят!

И тези ли са от банановите републики ?

Фен на Лийдс удари вратаря на Шефилд Уензди

http://vbox7.com/play:6874d7ec82
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 16 ное 2013 21:30

snakebite написа:
TheMelodyInMyHeart написа:[
Некадърна организация правят баба ти и дядо ти кога се съешават! Аз пък от всичкото четене рабирам, че вашто отборче не уведомява нашето какви ги мисли щото ги е страх да не ги шпионираме и се крият кат мишки по села и паланки като крайните квартали на Стара Загора! Твоята версия по моята версия каква е ?

Стига бе човек, какво има да ни шпионирате нали ни гледате четвъртък, преди това в сряда у Европата ! ;)
Замисли се че проблема тръгна единствено и само от вас, с тази груба игра, на която отговориха и някои наши играчи !
Никога не съм виждал такива подивяли футболистите на Берое, нещо като че ли бяха пили ??
Що не поиграхте футбол, както при 3:1 например, пак паднахте но второто играхте добре и до последно треперихме ??
Вината е във вас и вашата агресия, нашето е защита !!

Виж, аз не знам отговорите на много въпроси, за туй и питам тука. Обикновено избягвам да давам крайни изявления във вид на присъди и "директиви" кой какво трябва да направи като минимум 5 години вадене на БЕРОЕ от А група. Аз също мога да твърдя ( а съм го чувал и от няколко други човека), че вашите Дяков и Минев трябва да излизат още от съблекалните с жълт картон, що се учудваш, че БЕРОЕ играли като подивели и побеснели? Ти сигурен ли си, че са играли точно така? Не ги ли гледаш малко субективно през твоите Лудогорски очила? И викаш вашият отбор никога не е играл по този начин - без грубости, без жълти и червени картони? Сигурен ли си, че вашите не пият нещо? Ако пият - знаеш ли какво пият? Вярваш ли на всяка дума на Петричев? Видя ли с очите си какво се случи на Трейс Арена или се доверяваш на написаното от някакъв журналист? Сигурен ли си, че тоз журналист е бил там и е видял всичко и после е писал всичко точно както си е било?
Пак си помисли преди да ми отговориш, и най-вече се замисли преди да даваш крайни оценки и решения кой какъв е и какво трябва да му се случи!
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 ное 2013 21:32

bufera80 написа:
Laetitia написа:
bufera80 написа:
acmilan написа:Само човек, който няма никаква представа от правилника на футболния съюз и дори здравата логика може да си помисли, че са възможно или още по-малко неизбежни санкции спрямо клуба. Извършителите трябва да бъдат съдени. А идиоти има навсякъде, ясно е, че е модерно сега да се пише кой е селянин, но няма агитка, която да не върши глупости. Наши фенове направиха уникална простащина и никога не бих застанал до тях в нещо такова. Само дето заради тях да ме наричат мен селянин, няма да стане. Само Берое.

Я ти вземи прочети правилника и виж колко време преди мач,по време на мача и след мача,КЛУБЪТ ДОМАКИН ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ОТБОРА ГОСТ...Ама го прочети хубаво и си го набий в тъпата селска глава
Голям интелектуалец си бе, буфер.
Все едно цяла Стара Загора е виновна заради идиотската постъпка на няколко човека.
Разбирам да го бяха направили десетина локомотивеца, та да каже човек тогава: "Ето, на, половината агитка на Локото е направила зулуми", ама така да обиждате цял един град...

Къде видя обида?просто казах да си прочете правилника :o :o :o

Би ли ни светнал къде точно в правилника има написано нещо подобно на това ,което си написал? За сметка на това е написано пределно ясно за колко време преди и след срещата клуба домакин носи отговорност- според мен си сгрешил с повече от 24 часа.

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 16 ное 2013 21:38

зеления написа:
Абе до сега отбори от села и паланки са играли и не е имало случай домакините да бият ФУТБОЛИСТИТЕ на гостите. И говоря за професионалния, а не за селския футбол!

Аз пък твърдя, че футболистите на Лудогорец са били наши запалянковци, на кого да вярвам - на себе си или на тебе? Ти впрочем знаеш абсолютно всички мачове по села и паланки какво става по тях и говориш със 100% убеденост? Нещо не ми отговаряш на въпросите, та да те питам пак - прочети ли всички мнения и запозна ли се с всички гледни точки? Що поиска само 5 години извждане на БЕРОЕ от А група, а не завинаги? И 1 лично питане, че ми омръзна да се правя на тъп - кой си ти, че да раздаваш присъди и да искаш туй и онуй и особено 5 години за БЕРОЕ?
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Върни се в “Лудогорец”