dido77 написа:rebel написа:Kalin_Kostadinov написа:Не разбирам как може да има хора които да одобряват подобна постъпка. Естествено е че трябва извършителите да се накажат. Това не е първата изцепка на привържениците на бироиту така че ако не се вземат мерки явно подобни изцепки ще има още и още докато се случи нещо по- сериозно.
Аз пък не разбирам как има такива като теб, ама там климата ви е такъв в разград мръсен гаден и задушлив, я малко по спокйно берое когато го е имало вие сте яли доматите с колците. дойде един богат човек и станахте богопомазани. кога вземете купа като нормален отбор тогава ми се фръцкай. И още нещо Ст.Загора даде много жертви за свободата от османско иго, ако не знаеш
Ти прочете ли я тази идиотия, преди да я постнеш? Искаш да кажеш, че Разград не е дал жертви ли или, че не се е борил за свободата на страната си? Хора вие сте болни. Просто не вярвам какви глупости пишете
Е то е ясно накъде бие...нали сме "турски" регион, а те "големите" българи. Само да вметна че има стотици загинали под флага на България - в Дунавския и Варненския полк в Балканската и Първа световна война войници от ТУРСКИ произход, лично съм виждал имената !!.
Жалко и смешно са тези обиди на "рЕзани", "турци", "селяни" и т.н, за това сме на това дередже !
Иначе съм чистокръвен българин от балканджийско-добруджански произход, но за тези няма значение, ние сме "карабини"