Фенове на Берое са нападнали Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец
Дано да дойдете да гостувате в Пловдив!Аххх дано ... 

-
snakebite написа:Мисля че не е редно сега да си мерим п.шките !
Тук говорим за на много по сериозен проблем, здравето на хора и некадърна организация в Стара Загора на дадено събитие !
Некадърна организация правят баба ти и дядо ти кога се съешават! Аз пък от всичкото четене рабирам, че вашто отборче не уведомява нашето какви ги мисли щото ги е страх да не ги шпионираме и се крият кат мишки по села и паланки като крайните квартали на Стара Загора! Твоята версия по моята версия каква е ?
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
-
Значи преди 10-тина години, фенове на Берое нахлуха в съдийската стая и набиха съдията Георги Нарлев.Тогава май не се състоя мача, и отнесоха служебна загуба и май точки им онеха...та мисълта ми е че в Стара Загора това си е нормално, те са си досущ като орките 

- forumgongbg
- Контакти:
Vict0ry написа:Дано да дойдете да гостувате в Пловдив!Аххх дано ...
идваме,мишка,както всеки един път до сега

Голям интелектуалец си бе, буфер.bufera80 написа:acmilan написа:Само човек, който няма никаква представа от правилника на футболния съюз и дори здравата логика може да си помисли, че са възможно или още по-малко неизбежни санкции спрямо клуба. Извършителите трябва да бъдат съдени. А идиоти има навсякъде, ясно е, че е модерно сега да се пише кой е селянин, но няма агитка, която да не върши глупости. Наши фенове направиха уникална простащина и никога не бих застанал до тях в нещо такова. Само дето заради тях да ме наричат мен селянин, няма да стане. Само Берое.
Я ти вземи прочети правилника и виж колко време преди мач,по време на мача и след мача,КЛУБЪТ ДОМАКИН ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ОТБОРА ГОСТ...Ама го прочети хубаво и си го набий в тъпата селска глава
Все едно цяла Стара Загора е виновна заради идиотската постъпка на няколко човека.
Разбирам да го бяха направили десетина локомотивеца, та да каже човек тогава: "Ето, на, половината агитка на Локото е направила зулуми", ама така да обиждате цял един град...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
К.у.р. за БИРОЕ
Това с хилядите зрители ми е най смешно! На стадион който сега има 12000 места да се съберат 42000! Някой явно не познава числата. Виж 25000 може. Стадионите с пейчици събираха до два пъти повече спрямо сега със седалките. На това му се вика комплексарщина. Нека да не ми се хвалят толкова, защото не можаха да напълнят стадиона си, за чиито ремонт и аз имам участие! Че в огромната Стара Загора от 120 000 жители как не се намериха 10 000 фена? В Разград 6500 билета се разпродадоха за един следобед и доста други останаха навън. За едно сте прави, няцаме нищо общо като фенове! Ние ще гледаме мач на стадиона с всеки фен, а вие бихте се сбили с всеки фен. Изводът е , че ние сме по-близо до Европа, а ви по- близо до пропадналите фенове на сини и червени!
Аз съм от Микре Юнайтед
-
- Контакти:
forumgongbg написа:http://www.beroe.bg/history/
ето ти да почетеш малко история,да разбереш,че не може да сравняваш велик клуб като Берое с еднодневката Лудогорец
Най-посетени срещи: Берое-Левски пред 42000 зрители през 1972 г., Берое-Славия пред 40 000 зрители през 1986 г.
- Най-велик мач: Берое – Ювентус (с 8! световни шампиони в състава) 1:0 на 24.XI.1979 г.
вие подобно нещо кога?
И какъв е извода сега-щом сте имали такива велики мачове сега може да хвърляте бомбички по хората ли? Останалите отбори да ядат пасти ли? Хората да нямат право на мнение ли? Който пише мнение против вандалите трябва да бъде оплют ли? Не оспорвам историята ви но трябва да се гледа настоящето и бъдещето.
Кучетата си лаят, орлите си летят.
-
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Значи преди 10-тина години, фенове на Берое нахлуха в съдийската стая и набиха съдията Георги Нарлев.Тогава май не се състоя мача, и отнесоха служебна загуба и май точки им онеха...та мисълта ми е че в Стара Загора това си е нормално, те са си досущ като орките
А вие всички до един сте членове на камарата на лордовете? Джентълмени до мозъка на костите си? Някакви побоища не ставаха ли между вашите запалянковци и едни други хорица след финала за купата тази година в ЛОвеч?
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?
hd29 написа:honda написа:След като цитираш въпросния Дисциплинарен правилник- да беше цитирал и чл 5 и чл 10 там пределно ясно е описано за какъв период от време отбора домакин носи отговорност, както и кой има право да пише доклад .
За мен лицата участвали в това безобразие е напълно нормално да си получат съответните наказания,но не виждам по какъв начин ФК Берое може да бъде свързан с тях. За мен въпроса е от компетенцията на съответните правоохранителни и правораздавателни органи,но не и на БФС. По тази логика примерно група играчи на Лудогорец може да отидат на дискотека примерно във Варна (да кажем "Час пик") и влезнат там в конфликт с някои субекти то трябва ли да бъде наложено наказание на Черно море?
За миг само си представи,ако това нещо се бе случило няколко дни по-рано при гостуването на нац. отбор на Дания в Стара Загора,какво ли ще последваше от страна на УЕФА.
Относно чл. 5 ,ако деянието беше 1,5 часа преди срещата,наказанието вече щеше да е факт и нямаше да го дискутираме сега
Не обичам да цитирам себе си, но вече писах по темата и ще трябва да се повторя:
"от honda на 16 Ное 2013 19:37
Не, не е длъжен. Още по-малко пък на стадиона на друг отбор. Ситуацията си е изцяло на отговорността на отбора гост . Както настаняването и провеждането на тренировки (ако е необходимо , в 90% от вътрешните мачове се пътува в дена на мача или се отсяда в близост до града домакин ,където се провежда и тренировки (ако е необходимо)) Домакина е длъжен да осигури нормалното и безопасно протичане на мача ,но не и да гарантира сигурността на отбора гост повече от 24 часа преди мача.(Последното го има при международни мачове)."
При международни мачове е друго -там отбора домакин е длъжен да осигури терена на който ще се играе мача точно 24 часа преди официалния мач,като на тази тренировка задължително присъства и длъжностно лице(обикновено това е делегата).
При вътрешни мачове няма такива изисквания. При вътрешни мачове от професионалните групи отбора домакин няма никакви задължения относно настаняването на отбора гост. Не официално отбора гост може да поиска да им бъде съдействано при настаняването и намиране на терен за тренировки ,но това няма официален и задължителен характер, а е в графата феърплей.
Няма как ФК Берое да носи отговорност за нещо случило се на чужд стадион и нямащо никакво отношение към ФК Берое. Съмнявам се ,че по някакъв начин може да бъде свързан ФК Берое със случилия се инцидент. Ако се стигне до някакво наказание на Берое отсега нататък всеки гостуващ отбор ще бъде "бит" при гостуванията си и ще претендира за наказание на домакина- несериозно е.